Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep burcu erkekleri hakkında lütfen tüm bildiklerinizi bana söylermisiniz ?

Akrep burcu erkekleri hakkında lütfen tüm bildiklerinizi bana söylermisiniz ?

• Gerçekten oldukları gibiler mi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

nlylky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
1
0
1
31
Benimde sevgilim akrep burcu anlatılanlardan çok korkuyorum acaba yanlışmı yapıyorum bende
bir bayan demişki akrep erkeğini görünce arkana bakmadan kaç
onların soylediklerinin aksine benim sevgilim çok ilgili dediklerimi yapıyor tabi bende onun
her defasında sevgisinide dile getiriyor hatta zorlada olsa evlencez sen beni bıraksanda ben seni bırakmam diyo yani küçük bişeyde alınıyorum tabi malum yengeç burcuyum ancak o alttan alarak affetirir ama kavgamız 2 3 dk yı almaz ve özür diler hep o diler ben hatalı olduğum yerde bende dilerim ama biraz bencilim sanırım ama çok değer veriyorum ve sonuna kadar sadık biriyim sadece sevgi sözleri duymak ,teselli olmak,yanımda olmasını hissetmek bana güven mutluluk veriyo kilometrelerce uzağız ve şu huyu varki nefes almadan bana bilgi ver napıyosun ,nereye gidiyosun herseyi bana soyle der onun haricinde bi sorun yok herhangi bi şekilde iletişim amaçlı kullanılan sitelere yani(facebook,instagram vs ) resim kesinlikle atamıyorum hatta kimse beni görmese çok rahatlıcak gibi ))) yani bilmiyorum sizce dediğiniz gibi mi oluyor değişirmi yoksa neyse oylemi kalacak? lütfen aydınlatın beni bu konuda çünkü ben onunla ciddiyim evlenmeyi düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum

Merhabalar,

Akrep burcu kadını da erkeği de duygularını saklamakta ustadır. Sizi sevdiğini sanarsınız ama aslında sizden ölesiye nefret ediyordur. Bu yüzden benim için akrep insanlarını anlamak kesinlikle çok zor.
Sinirlendiklerinde en uç noktalarda oluyorlar, yani kasırga gibi bir tufan durumu oluşuyor. ama eğer gönülden severlerse de sizin için ölebilirler.
Sanırım en zoru akrep burcunun güvenini ve sevgisini kazanmak.
Ben de akrep burçlarından çok korkarım, bunun sebebi ne düşündüklerini anlayamamam.
Anlıyorum sanıyorsanız yanılırsınız.

Akrep burcu sevgilim vardı, ve en yakın kız arkadaşım bir akrep.
Bunun dışında kuzenim ve bazı yakın çevremdeki insanlarda da kadın-erkek birçok akrep var.
Bu sebeple onları tanıyorum, yani dediklerimi ciddiye alabilirsiniz :)

Yazını yeni okudum. Bi yardımı olur mu bilmem ama akrep erkekleri evet çok kıskançtır yalanı asla sevmez falan ama en vefakar en aşk insanıdır. Benim eşimde akrep sevgiliyken osursan haber vercen modundaydı ki bende aslanım tam tersi rahatlığı severim. Neyse biz evlendik değişti. İyi anlamda. Sonra 1 kızımız oldu yine güzel anlamda değişti şimdi 1 kız daha olcak adamın mecali kalmadı. Diyeceğim o ki zor ve geri kafalı burçlardır ama çok kolay değişirler biraz alttan aldın mı istediğin kıvama geliyorlar.

Iyy başlıyorum. Ilk basta ilgiye sevgiye bogarlar iste nerdesin kimle.konusuyorsun bana sevgini belli et beni sev beni birakirsan nabarim modundalar. Her an ilgi sevgi verirler. Sen beni biraksan ben birakmam evlenecegim kadin sensim o bu ama zamanla gercek yuzlerini gosteriyorlar bunu kalpten değil libidodan yaptiklarini dusunuyorum. Sinirlenince gozleri hic bir sey gormez ofkeleri her yeri dagitir. Yalan soylese de anlayamazsin ama ona sorsan en durust odur hic yalan soylemiyordur sen abartiyorsundur kafanda kuruyorsundur. Allah uzak tutsun bunlardan acaba sevdi mi yoksa oscarlik rol mu sergiledi diye dusunurken buluyorsun kendini sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…