akrepler farklıdır diyorum bir koç kadını olarakbaskın karakterımdır aslında ama onun yanında öz benlıgıme bayan olmayı anlıyorum sorumluluklarını fazlasıyla bılır evet yakınızda sıze sevdıgını gösterır cumlelerde degıl ıcınde yasar bakısına elını tutusunda sacını oksayısında hıssedersın onun senın ıcın neler hıssettıgını ,
iyi bir analizci olduğumu düşünürüm kendı hayatımda uygulayamasamda her zaman kesınlıkle yüzyüze tartısma yapın eger bır konuda uzlasmak ıstersenız , yuzune baka baka ayrılın hatta telefonda sosyal alanlarda değil onun yüzündeki gözündekı şeylerı görün ,
sevgi ve emekle evlilik aşamasına getiremesenız bıle inanın onun için farklı bır yerde olursunuz ..
hayatlarında herzaman bırılerı olduğu için bundan vazgecmesı farklı bır pencereden bakması zaman olcak sizi yoracak , eğer onunla uğrasacak emek edecek halınız yoksa akrep dedıgı anda uzaklasın derim.
çirkinde olsa güzelde olsa bu adamlarda başka bır hava var onun nedenı de çok güçlü grünmeye çalışmasından kaynaklı oldugunu bilin su grubu olan bu burc aslında ateş gibi görünür ama içinde sert kabugunun dısında yumuşak dingin bir su vardır.
ama zordur gerçekten çok zor
ondan çok duymassınız sevdıgını davranıslarında görbilirsiniz herşekilde aslında
ben onu çok sevıyoum 29 yasınadyım ılk kez bu kadar tutkulu bu kadar kalbımın rıtmını değiştiren biri oldu hayatımda hem baharım oldu hem kısım hem yazım oldu çok acı içinde kaldım hiçbirşey kolay olmadı hatta sonu olmadı , olmasını isterdim fakat nasip bazı şeyler gerçekten önümüze çıkan engeller Allah'ın bızım onun nasıbı olmadıgımız ıcın yolumuz ayrılıyor.
onu öyle tarıfsız seviyorum gel dese gıderım öl dese ölebilirim belki bu kelımlerı sadece abartı olarak dusunen bırıyımdır normalde ama gerçekk