Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep erkegi ayrilik yardim

Kutluel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
117
22
98
44
3 aylik bir evlilik konusulan bir iliskim vardi.sonra bir gun sudan sebepten yere sogudu.bende ustune dustum dustukce ger cekti.ama bitirmiyorda seni seviyorum ama endise ve kaygilarim var diyor.bir gun birazda olsa ilgili ertesi gun buzdolabi gibi ben zorlamasam yazmayacak.kaybetmek istemesemde ustune dusen hep ben oldugum icinmi zorlayarakmi yurutuyorum anlamadim.

sogudu ifadesini kullanabiliyosan biraz sabretmelisin bence. seven insan bi anda soğuyup uzaklasmaz. sen yokluğunu hissettirmeye basladıgında eksikliğini hissedip seni özleyecektir. üstüne gittikce mesafe acılır. biraz zaman tanı derim. zorlama. kendini geri cek. ve sürekli aramıyo yazmıyo düşüncesinde olma.. kendine zaman ayır bu sürede.ama kesinlikle üstüne gtme. bu onu getirmez sana. aksine uzaklastırır canım

ona mecbur değilsin canım. kaybeden tek sen olmazsın. eger gercekten seviyosa seni o da kaybetmiş olur. olmayan hiç bişi için isyan etme. emin ol dha iyisi çıkacaktır karsına. kendini hep olumsuza hazırla. yani bi gün sana tamamen bitti dediğinde yıkılma. hazırlıklı ol heseye. kimseye muhtac değilsin. kaybetmektn korkma. biliyorum su an içindeki sıkıntıyı. anlayabiliyorum. ama biraz zaman ver kendine de ona da. onun sana gelmesini bekle. gelmezse e dünyanın sonu değil. kendin için cabala biraz. kend kendini mutlu etmeyi bil. kimseye muhtac olmadıgını unutma

Kaçan sen olacaksın.
Tek çaresi bu.
Akrep erkeği elde edemediğini, cepte tutamadığını ister.

Tesekkurler ben farkinda olsamda evet haklisiniz.ama gonul bu 3 ay boyunca bir ton ortak hayaller kurdugunuz biri bir anda nasil oluyorda bu kadar acimasiz olabiliyor.evet ben dusmicem artik uzerine kendi bilir kaybetsemde ilgilenmicem.ama kalbim aciyorrr

Buna benzer konularda söylediğim yegane şey:

Erkeğin üzerine düşmeyecen, ilgilenmeyecen. Çünkü onlar üzerine düşüldükçe koltuklarını kabartıp iyice geriye yaslanırlar. Aslında en baştan yapmak lazım bunu. Çok değer verdiğini gösterirsen bir gün ya soğur ya bunalır ya sıkılır. O yüzden tut içinde. Git arkadaşınla paylaş buraya yaz. Ama ona belli etme.

Not: Ben de bir akrep bayanıyım. Çok pis bir burcuz kabul ediyorum..

iyi ama bu duygu herzaman yaşanmaz ki.Özgürce yaşamazsan ne anlamı varki.Onu kaybetmemek için sahtemi davranmak lazımdı

Kaçan sen olacaksın.
Tek çaresi bu.
Akrep erkeği elde edemediğini, cepte tutamadığını ister.
Oyle aslinda ama bazen madem sen donmuyosun ben de baska arayislara gecerim diyebilirler. Yani takmayan onemsemeyen akrepler oyle bazen . sen onu cok skarsin skmamak icin uzak durmak istersin ama o boyle anlamaz birini buldu galiba der kendiside uzaklasir. Benimki de baslarda boyleydi uc ayda bit arayip ben cekilmez biriyim demi der evet derim ayril ozamn der. Tamm derim ayrilirim. O yazana kadr yazmam aramam. Bi bakarim kendisi uc gun sonra mesajlar atmis. Barisiriz barisinxa cok ilgi yok ama kaybetmekte istemyor asla . bu akreplerin ozunde var ilgisizlik yad aher erkekte var kopruyu gecene kadar romantik dusunceli saygili evlilik vaadleri olan biridir tavladiktan snra ve sende asiri sevgini belli etmissen nasilsa cepte der eski alakasi kalmaz ama seviyordur. Sebdigini ayrildigininda anlarsin ona cok yalvarmamis takmamissan ayriliginda pesine dusmedigin icin geri doner yediremez sevdigi kadinin kendisini takmadigini gormeyii. İstiyo ki pesinden kos. Sacma karisik iliskinin adami ya. Hayayinda ol ama ozgurlugune karisma sorgulama sabirliysan nikah masasindasin degilsen ara sira ayrilip yipranip en son biter gider. Sabrediyorum bakalim bende.

Bu arafa biz iki yil olduk hala ben yazmasam yazmaz nerdeyse. Oyle ara sira enerjisi yok yuksek oldugu zmanlar yardirir mesajlari ama oda haftada ik iuc gunde bir yani. Hergun hergun degil. İliskideyken sevginsozcukleri kullanmaz cok sevgisnicbelli etmez duygusalligini belli etmez. Ama ayrilinca barisana kadar arar geceleri gunduzleri hic telefon etmeyen adam saatlerce telde askini duygularini ifade etmeye calisr beni ikna etmeye calisirz . o tatilde ya biryle mesajlsmistir kafasi karismistir. Yada sen evlilik vs cok acele davrandigin icin kacmaya calismistirr. B ukadr kisa surede evlilik gundeme gelmemeli bence . erkek kendisi karar verdiginde zaten oturup kendisi aca fkonulari bende bekliyotum anacim. :KK14::KK14::KK14:

Bu arafa biz iki yil olduk hala ben yazmasam yazmaz nerdeyse. Oyle ara sira enerjisi yok yuksek oldugu zmanlar yardirir mesajlari ama oda haftada ik iuc gunde bir yani. Hergun hergun degil. İliskideyken sevginsozcukleri kullanmaz cok sevgisnicbelli etmez duygusalligini belli etmez. Ama ayrilinca barisana kadar arar geceleri gunduzleri hic telefon etmeyen adam saatlerce telde askini duygularini ifade etmeye calisr beni ikna etmeye calisirz . o tatilde ya biryle mesajlsmistir kafasi karismistir. Yada sen evlilik vs cok acele davrandigin icin kacmaya calismistirr. B ukadr kisa surede evlilik gundeme gelmemeli bence . erkek kendisi karar verdiginde zaten oturup kendisi aca fkonulari bende bekliyotum anacim. :KK14::KK14::KK14:
merak ettim ne durumdasınız şuan, evlendiniz mi ? :))

merak ettim ne durumdasınız şuan, evlendiniz mi ? :))
Ah bebegim nerde dort aydir ayriyiz taamen bitti ben yeni biryle tanistim ciddiyiz jnsallah. Akrep bitti benim icin. Bu sitede zaten akreple uzun sure cikip ayrilip tekrar barisan yok :D bende kime merake ttm ne durumdasin diye sorsam btti ben yeni biryle nisanlanicam diyo valla bende oyle oldum darisi tum akrep magdurlarinin basina. Den ne durumdasin bu sayfada gezidigne gore sende onlarib magdurlarindansindir:)

hayırlısı olsun hakkında :)) 7aydan sonra benim akrepte sıkıldım diye bıraktı dediğide sen beyazsın ben grii ben beyaz olamıyorum :63: 2 ay oldu uzağız tek iletişimimizde telefon ama numaramı silmedi ve bi emoji vardı whatsapp durumumuza koyduğumuz kendisi koymmuştu ilk evlenince dolucak bu diye kum saati hala onu değiştirmedi bende de o yüzden bi beklenti var ama bakalım yavaş yavaş geçiyor beklentide :işsiz:

Ah bebegim nerde dort aydir ayriyiz taamen bitti ben yeni biryle tanistim ciddiyiz jnsallah. Akrep bitti benim icin. Bu sitede zaten akreple uzun sure cikip ayrilip tekrar barisan yok :KK70: bende kime merake ttm ne durumdasin diye sorsam btti ben yeni biryle nisanlanicam diyo valla bende oyle oldum darisi tum akrep magdurlarinin basina. Den ne durumdasin bu sayfada gezidigne gore sende onlarib magdurlarindansindir:)
hayırlısı olsun hakkında :)) 7aydan sonra benim akrepte sıkıldım diye bıraktı dediğide sen beyazsın ben grii ben beyaz olamıyorum :63: 2 ay oldu uzağız tek iletişimimizde telefon ama numaramı silmedi ve bi emoji vardı whatsapp durumumuza koyduğumuz kendisi koymmuştu ilk evlenince dolucak bu diye kum saati hala onu değiştirmedi bende de o yüzden bi beklenti var ama bakalım yavaş yavaş geçiyor beklentide :işsiz:

merak etme dort ay sonrasinda unutuyosun zmanla alsiiyosun yokluguna. Siz kac yil yd ay gorustunz

7 aysa cabuk umutursun canim brn iki bucul yil ciktim simdinaklima grlmiyot aradabgceleri geliyordu ama simdi mutluyum tamamn unuttm baska seylerlr ugrasirsan aklina zor gelir

Back
X