Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akrep burcu cok duygusaldir,once kup gibi sinirseler bile zamanla,bi kac guzel soze hemen yumusarlar,kin besleyemezler,kus kalamazlar
ama tabi yaptiginlada alakali,mesela ihaneti hic kaldiramazlar
neden gonlunu almak istiyosun diye sorabilirmiyim canim?ne yaptin?
ha tabi bu benim tecrubem,benim sevgilimde akrepte
ama cogu yerlerde akrepler kin tutar,intikam alir diye yaziyo,bence kin tutamiyo ama benim sevgilim
akrep burcu cok duygusaldir,once kup gibi sinirseler bile zamanla,bi kac guzel soze hemen yumusarlar,kin besleyemezler,kus kalamazlar
ama tabi yaptiginlada alakali,mesela ihaneti hic kaldiramazlar
neden gonlunu almak istiyosun diye sorabilirmiyim canim?ne yaptin?
ha tabi bu benim tecrubem,benim sevgilimde akrepte
ama cogu yerlerde akrepler kin tutar,intikam alir diye yaziyo,bence kin tutamiyo ama benim sevgilim
artık benden nefret ediyor. düşmanıymışım gibi görüyor. nasıl düzelteceğim bilmiyorum. bu durum beni çok üzüyor.((
arkadasim bence once hangi durumda oldugunu bilmelisin
inatlasiyosa,nazlaniyosa sunu yap,hep ayni laflari soyleme,mesela bi daha asla yapmiycam,cok cok ozur dilerim demektense,siirler ara internettn,hatta kendin biseyler yaz,ona olan askini dile getir,yumusar akrepler
amaa,,tabi kafada tam kesin bitirdiyse seni,degmez ozurlere, hayirlisiymis diyip sende bitirmeye bak gururunu ayaklar altina aldirmadan once
zaten biten bi iliskinin ardindan insan yalvarmamali, o erkege koz vermemelisin senden ayrildiktan sonra'"uuff,,su x de cok yilisikti yalvardi yakardi'" diye anilmaktansa,'"anlasamadik,ayrildik ve o buna saygi gosterdi' diye anilmak cok farkli seyler
sorabilirmisin hangi tur sizin ayriliginz?sence nazmi yapiyo yoksa uzaklasmayami calisiyo senden?
bilmiyorum ikisi de. hayatımda yerin yok dedi. sonra benim üzüldüğümü görünce biraz yumuşadı gibi. bilmiyorum. emin olamıyorum.nasıl davranmalıyım.
aşık olduğum kişi moralim çok bozuk diyerek kiminle yatacağım diye düşünüyorum dedi. bana karşı kastı kötü düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum. ya da ben çok safım. tartıştık. onu yerin dibine geçirdim. şimdi benden nefret ediyor gibi. acaba hatalı mı davrandım bilemiyorum. pişman oldum sonra. özür dilesem mi ? ne yapmalıyım bilemedim. yorum istiyorum.
Bu mesajdaki adamsa yapacak birşey yok.
Akreplerin cinsel dürtüsü fazla biraz senden seçenek istemiş kiminle yatayım diye seçenekleri sun.
Belki barışır..
kızlar çok haklısınız. kendime söz geçiremiyorum.![]()
Arkadaşım adamın peşinden bu kadar koşman çok şaşırttı beni.
Bırak lanet olsun de istediğiyle yatsın kalksın kaldı ki hayatımdan çık demiş daha ne desin.
Bundan sonrası hep sana zarar.
Kendi Elini kolunu ayağını bağla ne yaparsan yap bu adamdan kurtul.