Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım akrep erkeğinin gönlünü nasıl alınır ? inadından nasıl vazgeçer ?

akrep burcu cok duygusaldir,once kup gibi sinirseler bile zamanla,bi kac guzel soze hemen yumusarlar,kin besleyemezler,kus kalamazlar

ama tabi yaptiginlada alakali,mesela ihaneti hic kaldiramazlar

neden gonlunu almak istiyosun diye sorabilirmiyim canim?ne yaptin?

ha tabi bu benim tecrubem,benim sevgilimde akrepte
ama cogu yerlerde akrepler kin tutar,intikam alir diye yaziyo,bence kin tutamiyo ama benim sevgilim

Son düzenleme:
akrep burcu cok duygusaldir,once kup gibi sinirseler bile zamanla,bi kac guzel soze hemen yumusarlar,kin besleyemezler,kus kalamazlar

ama cogu yerlerde akrepler kin tutar,intikam alir diye yaziyo,bence kin tutamiyo ama benim sevgilim

ihanet gibi bir durum yok. ben biraz kıskançlık yaptım. üstüne çok gittim. çok laf söyledim. biraz yerin dibine soktum diyebilirim. :( birkaç sözüne de çok sinirlenmiştim. şimdi benimle konuşmuyor. savaş eder gibi olduk. sonra ben pişman oldum tabi. şimdi biraz duruldu gibi. şimdi biraz inatlaşıyor. kafasında bitirmeye çalışıyor. inatlaşıyor. üzerine de gitmeyim diyorum.sonra daha kötü oluyor. nasıl gönlünü alacağım. off

artık benden nefret ediyor. düşmanıymışım gibi görüyor. nasıl düzelteceğim bilmiyorum. bu durum beni çok üzüyor. :(((

artık benden nefret ediyor. düşmanıymışım gibi görüyor. nasıl düzelteceğim bilmiyorum. bu durum beni çok üzüyor. :(((

arkadasim bence once hangi durumda oldugunu bilmelisin

inatlasiyosa,nazlaniyosa sunu yap,hep ayni laflari soyleme,mesela bi daha asla yapmiycam,cok cok ozur dilerim demektense,siirler ara internettn,hatta kendin biseyler yaz,ona olan askini dile getir,yumusar akrepler

amaa,,tabi kafada tam kesin bitirdiyse seni,degmez ozurlere, hayirlisiymis diyip sende bitirmeye bak gururunu ayaklar altina aldirmadan once

zaten biten bi iliskinin ardindan insan yalvarmamali, o erkege koz vermemelisin senden ayrildiktan sonra'"uuff,,su x de cok yilisikti yalvardi yakardi'" diye anilmaktansa,'"anlasamadik,ayrildik ve o buna saygi gosterdi' diye anilmak cok farkli seyler

sorabilirmisin hangi tur sizin ayriliginz?sence nazmi yapiyo yoksa uzaklasmayami calisiyo senden?

arkadasim bence once hangi durumda oldugunu bilmelisin

inatlasiyosa,nazlaniyosa sunu yap,hep ayni laflari soyleme,mesela bi daha asla yapmiycam,cok cok ozur dilerim demektense,siirler ara internettn,hatta kendin biseyler yaz,ona olan askini dile getir,yumusar akrepler

amaa,,tabi kafada tam kesin bitirdiyse seni,degmez ozurlere, hayirlisiymis diyip sende bitirmeye bak gururunu ayaklar altina aldirmadan once

zaten biten bi iliskinin ardindan insan yalvarmamali, o erkege koz vermemelisin senden ayrildiktan sonra'"uuff,,su x de cok yilisikti yalvardi yakardi'" diye anilmaktansa,'"anlasamadik,ayrildik ve o buna saygi gosterdi' diye anilmak cok farkli seyler

sorabilirmisin hangi tur sizin ayriliginz?sence nazmi yapiyo yoksa uzaklasmayami calisiyo senden?

bilmiyorum ikisi de. hayatımda yerin yok dedi. sonra benim üzüldüğümü görünce biraz yumuşadı gibi. bilmiyorum. emin olamıyorum.nasıl davranmalıyım.

aşık olduğum kişi moralim çok bozuk diyerek kiminle yatacağım diye düşünüyorum dedi. bana karşı kastı kötü düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum. ya da ben çok safım. tartıştık. onu yerin dibine geçirdim. şimdi benden nefret ediyor gibi. acaba hatalı mı davrandım bilemiyorum. pişman oldum sonra. özür dilesem mi ? ne yapmalıyım bilemedim. yorum istiyorum.

Bu mesajdaki adamsa yapacak birşey yok.
Akreplerin cinsel dürtüsü fazla biraz senden seçenek istemiş kiminle yatayım diye seçenekleri sun.

Belki barışır..

kızlar çok haklısınız. kendime söz geçiremiyorum. :(

Arkadaşım adamın peşinden bu kadar koşman çok şaşırttı beni.
Bırak lanet olsun de istediğiyle yatsın kalksın kaldı ki hayatımdan çık demiş daha ne desin.
Bundan sonrası hep sana zarar.
Kendi Elini kolunu ayağını bağla ne yaparsan yap bu adamdan kurtul.

Arkadaşım adamın peşinden bu kadar koşman çok şaşırttı beni.
Bırak lanet olsun de istediğiyle yatsın kalksın kaldı ki hayatımdan çık demiş daha ne desin.
Bundan sonrası hep sana zarar.
Kendi Elini kolunu ayağını bağla ne yaparsan yap bu adamdan kurtul.

tamam. doğru olan bu zaten.

ne gönlünü alacan ya.. bak ben akrep burcu olarak sana tavsiye ediyorum..akrep erkeğinin gönlünü alma.. ne yapmışsan iyi yapmışsın.. hak etmiş demek ki..hepsi değil ama çoğu yeni birilerini gördü mü onlara koşar.. benim sevgilim değildi Allah'a şükür..normal arkadaşımdı..haksız yere beni suçlamaya kalktı ama yemezler.. tekmeyi vurdum..haksızlık yapmış sana hiç üzülme..içine at gerekirse ama onu sil bitir..:51:

sapık ya bu akrep erkekleri sapık he :)) sanki etrafında yatacak cok kız varmıs gibi birde secmekte zorlanıyormus havası vermiş bildiğin sana teklif etmiş böyle bir erkeğin pesinden kosma desekte aşıksan neler neler yaparsın ask engel olamıyor maalesef

Onu hiç takma, özgürlüğüne düşkün ol, vur kaç yap yeter.. Sakın peşinden koşma değer vermez. Avcı o olmalı.

Back
X