Akrep erkeklerini iyi taniyanlar var mı?

Princesssd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
88
40
38
29
Merhaba sevgilime trip attim ve bir gün cevap vermedim ona biraz gonlumu almya calisti cevap vermeyince yazmadi o bir tipik akrep erkegi yukseleni de akrep. Bir gun sonra yazdim normal konustu itfaiyede staj yapicam ortam cok guzeldi kiyafetlerine bayildim dedim soguk davraninca sen iyi misin dedim basladi konusmaya iste yolunu cizcekmis ben yokmusum artik istemiyormus beni bitirmis sonra dedi ki silmicem seni dedi engellemicem belki bi gun cay iceriz dedi bende dedim ki ben senle artik icmem dedim sildim onu o beni silmemis sizce ne bu doner mi :((( cok kotuyum nolur yardim edin

Merhaba sevgilime trip attim ve bir gün cevap vermedim ona biraz gonlumu almya calisti cevap vermeyince yazmadi o bir tipik akrep erkegi yukseleni de akrep. Bir gun sonra yazdim normal konustu itfaiyede staj yapicam ortam cok guzeldi kiyafetlerine bayildim dedim soguk davraninca sen iyi misin dedim basladi konusmaya iste yolunu cizcekmis ben yokmusum artik istemiyormus beni bitirmis sonra dedi ki silmicem seni dedi engellemicem belki bi gun cay iceriz dedi bende dedim ki ben senle artik icmem dedim sildim onu o beni silmemis sizce ne bu doner mi :KK43:(( cok kotuyum nolur yardim edin
[/QUOTE
Taniyor musun akrep burclarini sence niye boyle yapti doner mi :KK43:(
benim de sevgilimin burcu akrep 3 yıldan beri birlikteyiz benim cok trip attıgım oldu sinirden ayrılalım dediğim oldu ama hiç böylr yapmadı yine ilk adımı atan o oldu. Bence o cocugu unutmaya çalış bir trip yuzunden böyle yaptıysa sevgisinden süphe ederim hiç uzulme daha iyisini bulursun

Back
X