Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep kadını ve Koç erkeği

eşimle biz de akrep ve koçuz. aynı şekilde çok zorlu yıllar geçti evlenmeden önce hemde az uz değil sekiz yıl. fakat birbirimizi bırakamadık bir türlü ve evlendik sonunda. evlendikten sonra geçti mi sanıyorsunuz, "evlenince geçer" diye düşünüyor insan ama hayır... aynı fırtınalar evliliğimizin ilk yıllarında da devam etti. şu an yedinci yılımızı doldurmak üzereyiz. evlenmeden önce 8, evlendikten sonra 7, yani tanışalı 15 yıl.... dile kolay on beş yıl... zor bir ilişki tabiki de, fakat burçlarda da koç erkeği ile akrep kadını ilişkisini uzun süreli ilişkilere dayandığını anlatıyor zaten. sizinki de bizim ki gibi oluyor sanırım... fakat evlendikten sonra ilk beş yıl sabredeceksiniz benden söylemesi...... sonrası güvene ve sevgiye dayanıyor...

Benimde koç burcu sevgilim vardi ve bende akrebim. O da bende asiri kiskanctik. Ben onun huyunu bildigim icin asla onu kiskandiracak bisey yapmadim ama o kalkti beni aldatti. Ne kadar severse sevsin koc burcu erkeklerinin kadin sevdasi asla bitmez. Hic baslamadiysaniz direk uzaklasin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…