akreple yelkovan en iyi ilaçtır

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Merhaba bayanlar.
Bugün dertlerimi paylaşmaya değil,içimi dökmeye geldim.
Çok doluyum ve haftalardır aklımdan çıkmıyor.
Eski sevgilim yeni bir ilişkiye başlamamın ardından tehdit etmeye cesaret göstermiş ve ben onu seviyeli bir şekilde püskürtmüştüm ama içimde ukde kaldı.Ona yazamadığım şeyleri ancak ve ancak burada paylaşarak rahatlayabilirdim.

Sevgisiz eski sevgilim,
Hayatıma dahil olmanla birlikte sadece seninle değil,yalanlarınla,ikiyüzlülüğünle,acımasızlığınla da birlikte olmaya başlamışım ben meğer.
Meğer ne ikiyüzlü,meğer ne vicdansızın tekiymişsin.
Ben iyi niyetimden harcayıp seni çoğalttıkça,sen sevgisizliğinle beni eksiltmişsin farkında olmadan.
Ve ben gözlerim kapalı ne çok hamle yapmışım doğru olduğunu zannettiğim.
Gerçek yüzünü çok geç gösterdin sen ama kandırdığın kendindin.
Bir insana yalan söyleyecek kadar aciz ve gurursuz oluşun bana değil kendine attığın bir kazıktı.
Bana yapmadığın eziyet olmasına rağmen ben senin iyiliğini düşünecek kadar güzel bir insandım.
Biliyor musun olmayan şeyi hep kendim zannettim bir süre boyunca.Bende hata sandım.
Ama hesap ettiğim birşey vardı artık geçte olsa.
Yanlış olan bendim bu doğru.Çünkü baştan sona yalan bir hayata doğruyu yerleştirmekti benim kabahatim.
Sen yanlıştın.
Ben ağlarken sen gülüyordun.Şimdi ben gülüyorum ve biliyorum bir yerlerde adalet işliyor ve sen paramparçasın.
Bunu Allahtan ben dilemedim ama ilahi adalete o kadar güveniyorum ki.
Oh olsun demek bana yakışmaz ama af dilemek senin boynunun borcu olacak.
Dilerim Allahtan benden uzakta pişmanlığını yaşarsın.

Kızlar bu ara çok doldum bu şerefsize diyememiştim diye.Buraya yazdım.
Eğer okuduysanız gözlerinize sağlık

hos geldin...bu duygulari yüzde 99 her erkege hissedip yazacaksin ilerde tüm erkekler ayni olmasada hepsi ayni

Bende başlığı çok sevdim. .
Zaman herşeyin ilacı. .

Zaman alıştırır merak etme

emin ol benimde o kadar çok söyleyemediğim sözler kaldı ki 4 seneyi 1 günde yok eden insana karşı bazen kendi kendime konuşuyorum ona söylercesine ama allaha havale ettim üzdüğü kadar üzülsün pişman olduğunu bileyim istiyorum o kadar çok canımı yaktı ki beni kocaman hayallerimin ortasında bi başıma bıraktı insanlar hala soruyor ne zaman düğün diye çok zoruma gidiyor bitti demek ama bitti sonra bu söz aklıma geliyor ALLAH MÜHLET VERİR AMA ACELE ETMEZDİ. KİMSENİN AHI KALMAZDI KİMSEDE bu içime su serpiyor ama dediğin gibi zaman herşeyin ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…