Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrepler korkutucu değildir....

White0707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
49
15
3
Bilinenin aksine akrepler özellikle kadınları.... iyi birer dost... sırdaş ... hisleri yol göstericidir.... kıskançlığı intikamları entrikalarıyla sıkça anılsalarda tüm burçlarun anlaşabildiği bir yapıdadır. Bir çok konuda yetenekli ve konuşkan meraklı yapıları bir çok konuda tatmin edici bir dost kılar akrepleri.... burcunu yaşıyan tüm akrep kardeşlerime sevgiler iyiki akrep burcuyuz....

Yükselen veya ayı akrepte olan (burda tam emin değilim) heh işte onlardan kaçacak delik arayın

Yükselen veya ayı akrepte olan (burda tam emin değilim) heh işte onlardan kaçacak delik arayın
Valla canm ben akrep akrebim ama hiç de öyle değil duyduklarınla aynı olmıyoruz işte ... iyiki akrebim en kötü huyum canımı acıtandan intikam alıp o halini keyifle izlemek ve inan acı çekmekten çok daha iyi

E hani zararsızdın ben yükselen veya ay akrebinden bahsetmiştim :)
Ay ve yükselen çok etkiliyor insanı çok
Misal ben nekadar kova olsamda ayım yengeç yükselenim balık olunca...duygusallık katıyor
Ama bu dıygısallık dişa doğru değil de içe dönük...içimden takılırum duygısal duygusal dışatda belli olmaz....
Ay psikolojiyi yani ruh halini
Güneş yani asıl burcun duruşunu
Yükselen de aldığın yolu yemsil eder...böylece kişi hakkında bir fikir sahibi olunur. ..

Spnracığıma venüs kadını ...mars erkeği temsil etse de
İlişkide erkeğin venüsüne kadının marsına bakılır ...az çok bir fikir çıkar ortaya

Seversem dünya iyisi olurum, kötülük görürsem şeytanı mumla aratırım.
Akrep olmak böyle bir şey, tek bünyede yin-yang la yaşamak...

Bu zarar değil anlama kapasiteni çözemedim canımızı yakanı yazdım cümle başına ayrıca tekrar oku yazdıgımınakrep akrebim demek burcum akrep yükselenimde akrep demek anlamamışsın bayan çok bilmiş görünmeye öalışan polemik yapacak başka yazı bul

Seversem dünya iyisi olurum, kötülük görürsem şeytanı mumla aratırım.
Akrep olmak böyle bir şey, tek bünyede yin-yang la yaşamak...
Aaa sen de mi akrepsin :)

Ben de ayni yilanin deliginden iki kere sokulmam, bir kere yamuk yapmissa benim icin bitmistir onun disinda kimseye durup dururken zarar vermem. Anca kendime yaparim ne yaparsam...

Eh işte...yanılmamışım...hadi bye

Ay demeyin öyle Aslanım yükselenim akrep ve hiç alakam yok gerçekten, sevmediğim bana yanlış yapanlardan uzaklaşırım genelde ama intikamdır vs. hiç yapmadım hiç öyle oyun yapamıyorum, uğraşamıyorum, zarar gören taraf olmuşumdur ben asıl, ay oğlak mı etkiliyor acaba :) Su gruplarıyla pek anlaşamam genelde hatta, aynı düşündüğümüz noktalar olduğundan anlaşır gibi olsak da bir noktada tıkanır, çoğunlukla fazla kırıcı, kolay sinirlenen, yorucu insanlar oluyorlar ben de çok kırılganımdır. Annem akrep... Ama benim de sinirli, baskın bir yanım var yer yer.
Ama duygular kontrolsüzlük yaratabilen bir şey olduğundan ay burcu daha bir etkiler belki bilemiyorum
Neyse her akrep elbette aynı değil, bu işin başka gezegen ve evleri de var ama benim güzel anılarım pek olmadı ne yazık ki henüz :) İyisi çok iyi olabilir, fevri davranmadikca cok yonlu dusunebilen insanlardir severim bunu ama kötüsü de benim düşünceme göre fazla...

Son düzenleme:
aslan burcunu yaşıyorsun cnm anlattıklarına göre ama yükselenin akrepse içinde tutkulu coşkulu hissiyarlı ve intikamcı bir yan vardır muhakkak sadece tetikleyivi birsey yaşamamıssındır ama kötü değiliz sende bir bakıma bizdensin yaşasın akrepler :)

Doğru bulmam intikamı, boşa uğraş olarak görüyorum ki o enerji, beceri yok pek bende, bu zamana kadar böyle geldim en azından, ama yoğun yaşarım duygularımı evet ve nankörlükler haksızlıklar yaşadım pişman etmek için uğraşmadım ama Allah'a havale edip yer yer bekledim doğruyu görmeleri için, en fazla atıyorum büyük olmayan şeylerde empati yapmasını sağlamaya çalışabilirim, özel olarak uğraşma gereği duymadım hiç.. Kendini çok sorgulayan biriyim ondan belki, ay oğlak etkeninden.
Yani fazla hassas yanlarını böyle dengede tutmaya da çalışıyor olabilirler ama ben ileri boyutta uyum sağlayamadım şu zamana kadar su grubuyla pek özellikle akreple :) Bende de bazı özellikleri olabilir ama bazı noktaları çok daha fazla abarttıklarını ve hırslandıklarını düşünüyorum şahsen, tabi çoğunluk olarak.

Son düzenleme:
Akrp tanidigm kadinlar war cok tehlikeliler kiskanclk derecesnde bir gozlemleme oyun entrika acaip bir hirs esleride hep yavas sanslarna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…