AKŞAM ÇAYA MİSAFİR VAR YARDIM ARKADAŞLAR ?

sude naz 22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
533
49
38
35
3 AYLIK EVLİYİM EŞİMİN İŞYERİNDEN ARKADAŞLARI GELİCEK ONLARDA YENİ EVLİ SAYILIR BİRİ 8 AYLIK EVLİK DİĞERİ 2 AYLIK EVLİ DİĞERİDE 1 AYLIK FELAN. ÇAYA GELİCEKLER MENÜM HAZIR NERDEYSE AMA SUNUMDA SIKINTI YAŞIYACAĞIM SANIRIM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR...
ÇAYIN YANINA : ELMALI TART
MOZİK PASTA
MİLFÖY

TATLI OLARAKDA : KIBRIS TATLISI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÜZERİNEDE TAVUK GÖGSÜ.

TATLIYI MEYVE İLE Mİ VERSEM ÇAYIN YANINDAMI VERSEM. AÇIKCASI BEN TATLIYI MEYVE EŞLİĞİNDE SUNUM YAPIYORUM AMA Bİ ARKADAŞ SAOLSUN DÜŞÜNCELERİMİ ALLAK BULLAK ETTİ TATLI MEYVE İLE DEGİL ÇAY İLE VER DEDİ. YANİ TATLIYIDA DİĞER SUNUMLARIN YANINA KOYMALIYMIŞIM PASTANIN TARTIN YANINA.. SİZLERİN FİKİRLERİ NELER. TATLIDAN SONRADA VAKİT KALIRSA SİNDİRİM İÇİN TÜRK KAHVESİ İKRAMI YAPA BİLİRİM.

1 MENÜM NASIL ARKADAŞLAR ?
2 TATLI KONUSUNDA NASIL SUNUM YAPAYIM.
3 KOLA YI MEYVE TATLI EŞLİĞİNDEMİ VEREYİM YOKSA KOLA İŞİNE GİRİŞMEYEYİMMİ.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜLER

Çok fazla tatlı ağırlıklı olmuş mozaik pasta yerine poğaça,simit veya börek düşünebilirsiniz.

Tatlı alışkanlıklara bağlı eğer arkadaşınız yakın ise ona sorabilirsiniz.
Ben bazen çay ile servis yaparım bazen çaydan sonra dondurma ve kola ileyada sadece kola,meyve suyu ile

elmalı tart, mozaik pasta kıbrıs tatlısı falan çok fazla olmuş, bu kadar tatlının üstüne meyve zaten yenmez. kola işine hiç girme çay veriyosun zaten. Bence çayın yanına bir tatlı bir tuzlu birde salata tarzı birşey ver. az dersen bir çeşitte kurabiye verebilirsin. Çaydan sonra zaman kalırsa meyve ikram edersin tek başına. Kahveyi de ben çayın demlenmesini beklerken veriyorum

bencede çok tatlı ağırlıklı bir menü olmuş

tuzlu bişeyler ekleyin listenize

hem tart hem mozaik pasta hemde Kıbrıs tatlısı olmaz

bir çeşit tatlı bir çeşit tuzlu ve börek birde salata veya meze ile ağırlayabilirsiniz

tatlıyı ben türkkahvesiile ikram ederim genelde

tatlıdan vaz geçtim cnm.

kıbrıs tatlısıtından vaz geçtim cnm. salata tarzına giremem meze dersen olmaz agır kaçar yemekten sonra gelicekler. mozaik çikolata agırlıklı soguk soguk. tart şekerli ve hamur işi çayla ii gider. ve tuzlu olarak böreğim var 3 ü yeter bence.

ARKADAŞLAR MOZAİK PASTA TART VE TUZLU BÖREK YAPICAM MOZAİK PASTAYI EŞİM İSTİYOR SEVİYOR.
YANİ MOZAİK TART VE TUZLU BÖREK MENÜN. SONRA MEYVE

BİRİ SOGUK OLUCAK DİĞERİ TATLI DİĞERİDE TUZLU YETERLİ MENÜ TAHMİNİMCE. SONRADA MEYVE VERİRİMM

misafirlerin gelmiştir in güzel bi akşam olmuştur.
tavsiyede bulunucam bundan sonraki misafirlerin için.

sanırım sende benim gibi tatlı düşkünüsün.

yemek yiyiip gelcek olsa bile misafir önceden haber verip geliorsa en menü 3 çeşit olmalı.
bi tatlı .... kurabiye pasta kek turta sütlü tatlı farketmez.
bi tuzlu. börek poğça pide vs....
bide salata. amerikan salatası mercimek köftesi kısır patates salatası yaprak sarması.

benim önceliğim üç çeşittir. bunları yaptıktan sonra vaktim varsa ekleme yaparım.

uf benim canm çok fena tatlı istio bu ara zor tutuom kendimi
sanamı gelsem ne hazır yapmıssın yeriz hep birlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…