• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam eve gitmeliyim yoksa kalmalımıyım?

mevsimsiz87

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
103
0
16
Ankara
Arkadaşlar merhaba daha önce eşimin ailesi ile aynı evde kalmayı istemediğim ile ilgili konu açmıştım. Tam bir haftadır kvalidem bizde kalıyor ve hayatı bana zindan etti. Herşeye karışıyor halıların yerini bile değiştiriyor evde. Artık bugün dayanamadım eşime bahsettim tartıştık. Kesinlikle eşim ailesini suçlu görmüyor sen yanlış anlamışsındır diyor. Akşam eve gelmicem dedim o da gelme bakalım sıkıyorsa dedi. Babamın evine gitsem olaylar iyice büyüyücek. Gitmesem gururum ne olacak bilmiyorum ya kavga sebebi ise benim kiraya çıkmam istemem. O da nasıl olsa ev var ne gerek var ev tutmaya dedi. Bilmiyorum çok karışığım...

Oturduğumuz ev kayınvalidemin evi. Eltimin çocuğuna bakar. Benim evim der başka bişey söylemez. Herşeye karışır. Aklına estikçe kalır. Kafasına göre değiştirir eşyaların yerini. Artık dayanılacak gibi değil. En çok üzüldüğüm şey ise eşimin bana destek olmaması. Ailesine asla laf ettirmiyor her erkek gibi. O kadar bunaldım ki anlatamam. Gidesim var buralardan.

ya atar yapmıcaksın ya da arkasında duracaksın yerinde olsam ev mi alınıyo kirayamı çıkılıyo bu iş neticelenmeden eve dönmem

Burdaki yorumlara da hayranım. Biri bir mutsuzluğunu dile getirince sanki kendi hayatları mükemmelmiş gibi yok atar yapma falan yok filan....

Burdaki yorumlara da hayranım. Biri bir mutsuzluğunu dile getirince sanki kendi hayatları mükemmelmiş gibi yok atar yapma falan yok filan....

neyini beğenmedin yorumun hayatım mükemmel mi dedim ben, ama konunun muhattabı sensin değil mi, yaptığının adı evet atar,akşam eve gelmicem demişsin eşinde restini görmüş sıkıyosa gelme demiş ya evet sıkıyo babında eve gitmiceksin ya da dediğini yutup eve gideceksin, eve gideceksen bi daha ev konusunu açmıcaksın,çünkü gidiyorum gelmicem dediğinde eşin sana dur gitme dememiş kendi ayağıyla dönende sen olacaksın, acı gerçek bu

Ev kayınvalidenizinse eşyaların yerini değiştirmesi veya eltinizin çocuğuna bakması anormal değil.
Ama sizinde orda kalmak istememeniz anormal değil.
Eğer bu durum katlanılmaz bir hal aldıysa maden gidecek dediniz gidin ve ev tutulmadan dönmeyin .

Oturduğumuz ev kayınvalidemin evi. Eltimin çocuğuna bakar. Benim evim der başka bişey söylemez. Herşeye karışır. Aklına estikçe kalır. Kafasına göre değiştirir eşyaların yerini. Artık dayanılacak gibi değil. En çok üzüldüğüm şey ise eşimin bana destek olmaması. Ailesine asla laf ettirmiyor her erkek gibi. O kadar bunaldım ki anlatamam. Gidesim var buralardan.

ayrı evinz ama sizde kalıyr öylemi kayınvaldn.canım evt anlıyrm zor da yuva yıkılması da kötü onuda düşün.biraz sık dişini aman yer deişsin problem etme o giidince sen tekrr değişrsn..öenmli deil karışmasın herşeye şöyle dile getirsen tavır alsan ben bnm düzenime karışlmasndn hiç hoşlanmam filn.baştan tavır alsaydnz resmiyt çeknrdi yumuşak olmak yaramıyr demek.erkeklranalamz cnm onuda takma kafana..

anladığım kadarıyla bu durum geçici. ya da o niyet var bilemedim. ancak ortada eziyet ya da şiddet yoksa eve gitmemen hoş olmaz bence. kaçtıkça kusurlar senin peşinden gelir. haksız olan sen olursun. biraz idare et. eşin kusur bulmayabilir ailesine. ama sen de onun ailesisin. kendini sakın soyutlama derim.

aslında bu olaylara biraz daha ılımlı bakmaya çalışsan mesela bnm kv ve görümcede ilk zamanlarda evime gelip çoğu şeyin yerini değiştirirdiler bende arkalarından eski yerlerine koyardım bir iki bir iki daha hiç karışmıyorlar hatta gelmiyorlar bile :D
şuan işi zorlaştıran kısım eşine resti çekmiş olman ve eşininde bunu görmüş olması ben olsam bu söylenenler karşısında asla eve gitmezdim ama olaylarda karmakarışık bir hal alırdı onuda görebiliyorum işi biraz yokuşa sürmüşsün....
kvniz birşeylerin yerini değiştirdiğinde o anda eski haline getirinve ona söylenin önünü kesmeye çalışın siz izin verdikçe devam edecektir....

kızlar konu sahibinin kayınvalidesi aynı zamanda halası zaten olaylar büyür baba evine gitsem demiş yani evine dönecek, burdada bizden olurmu evine dön dememizi bekliyodu bende ilk yorumda biraz sert çıktım galiba beklediği olmadı, kadınların evden gitmeyi koz olarak kullanmasını hiç anlamıyorum ve hoşlanmıyorum gördüğünüz gibi erkekler artık umursamıyo, hem gidip hemde tıpış tıpış dönen taraf kadın olursa erkek 1-0 öne geçer ve iyice azıtır, iş evden gitmeye geliyosa boşanılsın, çocuk oyuncağı değil bu işler, ayrıca kadın evinden gitmez erkek defolsun gitsin kavga vs anında

Arkadaşlar merhaba daha önce eşimin ailesi ile aynı evde kalmayı istemediğim ile ilgili konu açmıştım. Tam bir haftadır kvalidem bizde kalıyor ve hayatı bana zindan etti. Herşeye karışıyor halıların yerini bile değiştiriyor evde. Artık bugün dayanamadım eşime bahsettim tartıştık. Kesinlikle eşim ailesini suçlu görmüyor sen yanlış anlamışsındır diyor. Akşam eve gelmicem dedim o da gelme bakalım sıkıyorsa dedi. Babamın evine gitsem olaylar iyice büyüyücek. Gitmesem gururum ne olacak bilmiyorum ya kavga sebebi ise benim kiraya çıkmam istemem. O da nasıl olsa ev var ne gerek var ev tutmaya dedi. Bilmiyorum çok karışığım...

eğer oynamasını bilen bir kaynanan varsa masum pozunu da keser olaylar sende patlar muhtemelen. bugün istersen evine git hiçbir şey konuşmadan tavır almadan bir gece geçir. yarın duruma göre babana olmasa da bir yakınına gidersin illa ki evi terk etmelik bir durum varsa. bence ailen olayı çok karıştırır. bugün gitmemen de karıştırır.

tatlım senı hatırladım kv ne aıt evde oturuyordun ve kv altınlarını kaynına vermenı ıstıyordu o mesele ne oldu hallettınız mı
kv aynı zamanda halandı degıl mı acaba annen bır konussa yoksa cok sorun yasayacaga benzıyorsun allah yardımcın olsun

ah kıyamam. önceki konunu da hatırlıyorum. eşinin yanında kayınvalidene sor bakalım neden işte atıyorum şifonyerin yerini değiştirdin diye sor? ama sert şekilde değil. böyle rahatsız olduğun şeyleri kararlı bir ses tonu ile ciddi bir şekilde sor ama cazgır davranma. bakalım nasıl tepki vericek eğer o carlarsa sen haklı konuma çıkarsın :23:

Akşam işten çıkmak zorunda kaldığım için yazamadım merak edenler için yazayım evet eve gitmedim. Telefonu mu da kapattım. Akşam bize geldiler eşimde de dahil. Ve kiralık eve çıkacağımızı söylediler. Ama ben yinede gitmedim. Gitmeyi de düşünmüyorum.

tatlım senı hatırladım kv ne aıt evde oturuyordun ve kv altınlarını kaynına vermenı ıstıyordu o mesele ne oldu hallettınız mı
kv aynı zamanda halandı degıl mı acaba annen bır konussa yoksa cok sorun yasayacaga benzıyorsun allah yardımcın olsun

yok halledemedik. Aklına gelince ister. Burda benim yerime bir arkadaş geçmişe bakıp araştırmış sağolsun. Kvalidem halam olur ve onu iyi tanıyorum. Yine ister. Bilmiyorum kafam karışık biraz yalnız kalıp düşünmek istiyorum. Yoruldum bu ev altın konularından. Akşam iş yerinden çıkmak üzereyken aceleden yazdım sonra çıktım. O yüzden cevap yazamadım. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

ah kıyamam. önceki konunu da hatırlıyorum. eşinin yanında kayınvalidene sor bakalım neden işte atıyorum şifonyerin yerini değiştirdin diye sor? ama sert şekilde değil. böyle rahatsız olduğun şeyleri kararlı bir ses tonu ile ciddi bir şekilde sor ama cazgır davranma. bakalım nasıl tepki vericek eğer o carlarsa sen haklı konuma çıkarsın :23:

Sert bir şekilde istesem de soramam zaten. Asla cazgırlık yapmam. Çünkü insanları kırmaktan korkan bir yapım var. Ama hep üzülen ben olurum. Benim söylemem pek bişey ifade etmiyor kvalidem için. O kendi kafasına göre hareket eder.

Dün eve gitmedim ama bugün biraz yalnız kalıp düşünmek istiyorum. Evet sağolsun kendisi tam bir tiyatrocu. Beni asıl kızdıran kvalidem değil eşimin bana destek olmaması. Tamam ailesi git karşı gel demiyorum ama en azından insan bir dinler. Bu konuyu dinlemeye bile tahammül edemiyor. Bugün olmasa yarın yine bir yerden patlıyacak.

eğer oynamasını bilen bir kaynanan varsa masum pozunu da keser olaylar sende patlar muhtemelen. bugün istersen evine git hiçbir şey konuşmadan tavır almadan bir gece geçir. yarın duruma göre babana olmasa da bir yakınına gidersin illa ki evi terk etmelik bir durum varsa. bence ailen olayı çok karıştırır. bugün gitmemen de karıştırır.

kızlar konu sahibinin kayınvalidesi aynı zamanda halası zaten olaylar büyür baba evine gitsem demiş yani evine dönecek, burdada bizden olurmu evine dön dememizi bekliyodu bende ilk yorumda biraz sert çıktım galiba beklediği olmadı, kadınların evden gitmeyi koz olarak kullanmasını hiç anlamıyorum ve hoşlanmıyorum gördüğünüz gibi erkekler artık umursamıyo, hem gidip hemde tıpış tıpış dönen taraf kadın olursa erkek 1-0 öne geçer ve iyice azıtır, iş evden gitmeye geliyosa boşanılsın, çocuk oyuncağı değil bu işler, ayrıca kadın evinden gitmez erkek defolsun gitsin kavga vs anında

Bilgi vermişsiniz geçmişe bakıp teşekkürler. Kimsenin yorumundan bişey beklediğim yok. Koz olarak kullanmadım öyle istedim. Beni tek düşündüren kendi ailemin üzülmesiydi. Tereddüt ettiğim nokta buydu. Yoksa kimse umrumda değil. İlgilendiniz sağolun.

Atar yapma ifadesi sert olmuş biraz ama arkadaş doğru söylemiş be canım.

Erkekler kadının tutarlı olmasından gerçekten çok etkileniyorlar. Gitme bu işler neticelenene kadar eşin anlasın gerçekten bunaldığını.

Bende aynı hatayı çok yapıyorum ama gerçekten arkasında duramayacağın tepkiler vermemek lazım bu senin güvenilirliğini sarsar eşin ciddiye almaz seni...

evi tuttuktan sonra mı dönmeyi düşünüyorsun....eşin blöf yapmadığını anlamış demekki...bir yönce iyi olmuş....umarım inada bindirip de evliliğinizi bitirmezsiniz.sonu tatlıya bağlanır inşallah....

Back
X