Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede var dostinex kullanmadan önce kan verin doktorunuza danışın kullanmayin varsaArkadaşlar daha yeni test yaptım yani akşam beklemiyodum çizgi çıktı bakar mısınız? Adetlerim düzensiz bugün 28. Gün anca öyle diyebilirim. Dostinex kullanıyorum ayrıca ilk ayım dahaEki Görüntüle 3245774
Hayırlı olsunArkadaşlar daha yeni test yaptım yani akşam beklemiyodum çizgi çıktı bakar mısınız? Adetlerim düzensiz bugün 28. Gün anca öyle diyebilirim. Dostinex kullanıyorum ayrıca ilk ayım dahaEki Görüntüle 3245774
İki düşüğüm oldu doktorum öğrenir öğrenmez gel dediVar benceHayırlısı olsun inşallah, isterseniz hemen kan verin isterseniz ve bekleyebilirseniz de bi haftasonunu geçirip tekrar test yapıp kan verin. İnşallah bebişiniz sizinledir.
![]()
Çok geçmiş olsun, gökkuşağı bebeği yoldadır umarımİki düşüğüm oldu doktorum öğrenir öğrenmez gel dediçok da ümitlenmek istemiyorum ama şok oldum inşallah vardır
hemen gidiyim
Merhaba çok sevindim sizin adınıza inşallah sizinledir bebeğinizİki düşüğüm oldu doktorum öğrenir öğrenmez gel dediçok da ümitlenmek istemiyorum ama şok oldum inşallah vardır
hemen gidiyim
Hamilesin canım hayırlı olsunArkadaşlar daha yeni test yaptım yani akşam beklemiyodum çizgi çıktı bakar mısınız? Adetlerim düzensiz bugün 28. Gün anca öyle diyebilirim. Dostinex kullanıyorum ayrıca ilk ayım dahaEki Görüntüle 3245774
Teşekkür ederimm benim prolaktin yüksekti 49du dostinex verdi galiba o etki ettiMerhaba çok sevindim sizin adınıza inşallah sizinledir bebeğiniz
Benimde iki düşüğüm oldu biri kimyasaldı. Bu ay hormon testi yaptırıcam da sizin hormonlarda bi sıkıntı çıkmış mıydı ilaç mı yaradı![]()
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah hepimizin Allah gönlünden geçeni versin. Tabiki haber veririmÇok geçmiş olsun, gökkuşağı bebeği yoldadır umarımDoktorunuz öyle bir şey dediyse o zaman ayrı, tüm kalbimle hayırlı haberler almanız için dua ediyorum. Bizlere de haber verin lütfen.
![]()
Evet yarından sonra atmam lazım hapı hemen kan veriyim nolur nolmazBencede var dostinex kullanmadan önce kan verin doktorunuza danışın kullanmayin varsa
İnşallahhhHayırlı olsun![]()
Bende dostinex kullanıyordum doktor hamile kalır kalmaz bırak demişti bende yumurtlamadan sonra içmemeye başlamıştım.Evet yarından sonra atmam lazım hapı hemen kan veriyim nolur nolmaz![]()
Birde tsh hormonu 4 çıktı sınırdaydı onun içinde hap kullanıyordum 2 falan olması lazımmış hamile kalmak içinMerhaba çok sevindim sizin adınıza inşallah sizinledir bebeğiniz
Benimde iki düşüğüm oldu biri kimyasaldı. Bu ay hormon testi yaptırıcam da sizin hormonlarda bi sıkıntı çıkmış mıydı ilaç mı yaradı![]()
Anladım benimde aynı durum şuan o yüzden içmeden hemen gitmeyi düşünüyorum yarın tekrar test yapıpBende dostinex kullanıyordum doktor hamile kalır kalmaz bırak demişti bende yumurtlamadan sonra içmemeye başlamıştım.
Bize de haber verinAnladım benimde aynı durum şuan o yüzden içmeden hemen gitmeyi düşünüyorum yarın tekrar test yapıp
TabikiiBize de haber verin![]()