Akşam test yaptım silik çizgi bakar mısınız?

Haftada üç kullanıyordum işte yumurtlamadan sonra bıraktım hemen doktorum çok uyarmıştı öğrenir öğrenmez bırak diye bende korktum öncesinden bıraktım 😂
Bana hiç bişey demedi ben haftada bir kere tam atıyorum sadece pozitif görürsen hemen gel dedi düşük olduğu için

Ayy sizinde hayırlı olsun inşallah bende yaşarım bunu🌸
İnsallah sizde guzel haberler alirsiniz bende bugun doktor kontrolune gittim kalp atisi duycaktim .baska bir suprizle karsilastim.ikizlerim olcakmiss ben ve doktor hala şoktayiz😂😂😂🤣🧿🙏 darisi size insalllah🙏🙏🙏🙏🙏

İnsallah sizde guzel haberler alirsiniz bende bugun doktor kontrolune gittim kalp atisi duycaktim .baska bir suprizle karsilastim.ikizlerim olcakmiss ben ve doktor hala şoktayiz😂😂😂🤣🧿🙏 darisi size insalllah🙏🙏🙏🙏🙏
Çok sevindim yaaa 🥰 benimde beta 110 çıktı hamileyim ama daha kese görünmedi doktor bi hafta sonra gel dedi

Bende aşağı yukarı aynı yollardan geçtim . Düzensizlik çoktu bende her ay düzensizdi 90 gün adet olmadığım oldu . Bende de polikistik görünüm var demişlerdi . Muhtemelen yumurtlaman olmuyor demişti doktor. FSH LH sıkıntılıydı prolaktin 124 tü mr çekildi ve hipofizde tümör görüldü ilaç kullandım bir yıl az bi küçülme olmuştu. C life kullanmaya başladım ve ovulasyon testi aldım. İlk ay tam zamanında adet oldum ve yumurtlama çatlama oldu . Kullanmaya devam ettim. Üç ay boyunca kullandım bir ay ara verdim dört aydır düzenliydi ve bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim .
Merhaba bu Clife dediğiniz nasıl bir şey? İlaç mı doktor mu yazıyor bilgi verebilir misiniz

Back
X