- 30 Kasım 2017
- 9.927
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.187
- 198
Amin inşallahGerçekten çok zor ya . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahGerçekten çok zor ya . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bilemiyorum valla giden gidiyodur zaten gideceği yere![]()
Her aşaması ayrı sıkıntı silik çizgi gördüm gittim kan verdim pozitif çıktı bu sefer de değer artacak mı acaba değer arttı şimdi de kese görünecek mi acaba kalp atışı olacak mı acaba . Ya o kadar zor ki her süreci Allah yardım etsin hepimize
Teşekkür ederimEvet ya nasipten öte yol yokmuş dualarım sizinle inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olur![]()
Evet benimde buBuydu benim kullandığım
Haftada üç kullanıyordum işte yumurtlamadan sonra bıraktım hemen doktorum çok uyarmıştı öğrenir öğrenmez bırak diye bende korktum öncesinden bıraktımEvet benimde bu
Bana hiç bişey demedi ben haftada bir kere tam atıyorum sadece pozitif görürsen hemen gel dedi düşük olduğu içinHaftada üç kullanıyordum işte yumurtlamadan sonra bıraktım hemen doktorum çok uyarmıştı öğrenir öğrenmez bırak diye bende korktum öncesinden bıraktım![]()
Anladım çok teşekkür ederimBirde tsh hormonu 4 çıktı sınırdaydı onun içinde hap kullanıyordum 2 falan olması lazımmış hamile kalmak için
İnsallah sizde guzel haberler alirsiniz bende bugun doktor kontrolune gittim kalp atisi duycaktim .baska bir suprizle karsilastim.ikizlerim olcakmiss ben ve doktor hala şoktayizAyy sizinde hayırlı olsun inşallah bende yaşarım bunu![]()
Çok sevindim yaaaİnsallah sizde guzel haberler alirsiniz bende bugun doktor kontrolune gittim kalp atisi duycaktim .baska bir suprizle karsilastim.ikizlerim olcakmiss ben ve doktor hala şoktayizdarisi size insalllah
![]()
HamileymişimÇok geçmiş olsun, gökkuşağı bebeği yoldadır umarımDoktorunuz öyle bir şey dediyse o zaman ayrı, tüm kalbimle hayırlı haberler almanız için dua ediyorum. Bizlere de haber verin lütfen.
![]()
Daha da yukselecek haftaya gorursunuz insallahÇok sevindim yaaabenimde beta 110 çıktı hamileyim ama daha kese görünmedi doktor bi hafta sonra gel dedi
İnşallaahhDaha da yukselecek haftaya gorursunuz insallah![]()
Merhaba bu Clife dediğiniz nasıl bir şey? İlaç mı doktor mu yazıyor bilgi verebilir misinizBende aşağı yukarı aynı yollardan geçtim . Düzensizlik çoktu bende her ay düzensizdi 90 gün adet olmadığım oldu . Bende de polikistik görünüm var demişlerdi . Muhtemelen yumurtlaman olmuyor demişti doktor. FSH LH sıkıntılıydı prolaktin 124 tü mr çekildi ve hipofizde tümör görüldü ilaç kullandım bir yıl az bi küçülme olmuştu. C life kullanmaya başladım ve ovulasyon testi aldım. İlk ay tam zamanında adet oldum ve yumurtlama çatlama oldu . Kullanmaya devam ettim. Üç ay boyunca kullandım bir ay ara verdim dört aydır düzenliydi ve bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim .
Hayır doktor yazmıyor bitkilerden yapılan bir macun Instagramda sayfaları var içeriğinde neler var falan sorup öğrenebilirsiniz. Benim adetim ve hormon değerlerimi düzeltti ve bu ay hamileyimMerhaba bu Clife dediğiniz nasıl bir şey? İlaç mı doktor mu yazıyor bilgi verebilir misiniz
Çok tebrik ederimHamileymişimama daha küçük dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem
Hamilesiniz Hayırlı olsun dostinex niye kullanıyosunuzArkadaşlar daha yeni test yaptım yani akşam beklemiyodum çizgi çıktı bakar mısınız? Adetlerim düzensiz bugün 28. Gün anca öyle diyebilirim. Dostinex kullanıyorum ayrıca ilk ayım dahaEki Görüntüle 3245774
Bendede hiperprolaktinemi var dostinex kullandım hamile kaldımTeşekkür ederimm benim prolaktin yüksekti 49du dostinex verdi galiba o etki etti![]()