Akşam yemeği yemeden zayıflamaya varmısınız

mlyt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
2.203
2.405
158
Slm arkadaşlar sizde benim gibi sürekli diyet yapıp birakanlardansaniz eğer gelin beraber akşam yemeği yemeden zayiflayalim bana en uygun diyet bu oldu 1 haftada 1 kg verdim bile bu esnada kilom 86 idi şimdi 85 bana katilmak isteyen olursa ben burdayım sabahları hafif yeyip akşam yoğurt pulbiberli limon yemeği düşünüyorum ve günlük gibi ne yeyip ictiysem paylasicam arkadaşlar spor olarak da leslie 3 mil yapıyorum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Öğlen
2 lahmacun
1 bardak ayran
1 avuç kraker
Aksam
Pulbiberli yoğurt

Çok şükür bu aksam acikmadan geçiyor ilerleyen saatte acikirsam yoğurdumu yicem bu sefer olucak gibi hadi bakalım aferin bana

Yakaladım seni ☺:) hayırlısı olsun yaparız diyetimizi her türlü

Herkese merhabalar bu sabah yediklerim
8.00 1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Azıcık yumurta
Öğlen tavuklu salata yemeyi planliyorum
Herkese kolay gelsin

merhaba
diyetinde başarılar
Bende gündüzleri canımın istediği şeylerden yiyip akşamları yememeye çalışıyorum.
Bu şekilde 7 kilomu verdim.77 den 70 e düştüm.hedefim 60 kilonun altında olmak
sana eşlik edebilirim istersen

merhaba
diyetinde başarılar
Bende gündüzleri canımın istediği şeylerden yiyip akşamları yememeye çalışıyorum.
Bu şekilde 7 kilomu verdim.77 den 70 e düştüm.hedefim 60 kilonun altında olmak
sana eşlik edebilirim istersen
Merhaba canım hoş geldin tabiki hemde çok isterim birbirimize destek olarak verelim kiloları inşallah sen ne kadar zamanda verdin 7 kiloyu

hoşbuldum canım
4 aralıkta başladım ben
ama sıkı yapamadım ,bronşit oldum araya hastalık girince bazen dikkat edemedim fazla kaçtı
ama akşamları yemediğim zaman mutlaka kilo veriyorum hafif hissediyorum kendimi

hoşbuldum canım
4 aralıkta başladım ben
ama sıkı yapamadım ,bronşit oldum araya hastalık girince bazen dikkat edemedim fazla kaçtı
ama akşamları yemediğim zaman mutlaka kilo veriyorum hafif hissediyorum kendimi
Çok geçmiş olsun canım
Aksam yemegi yememek gerçekten ise yarıyor tabi azim arti sabırla beraber bak sendede işe yaramiş ne güzel darısı başıma

teşekkür ederim canım
evet akşam yememek işe yarıyor.benim kilo alma sebebim akşam yemekleri oldu hep
akşam yemezsem veriyorum, yersem kilo alıyorum nasıl bir bünyedir anlamadım

masabaşı çalışanıyım sabah tan akşama kadar hareket yok
dün akşam yürüyüşe başladım havalar ısındı. bundan sonra hergün birbuçuk saat yürüyüş yapcam nasip olursa

masabaşı çalışanıyım sabah tan akşama kadar hareket yok
dün akşam yürüyüşe başladım havalar ısındı. bundan sonra hergün birbuçuk saat yürüyüş yapcam nasip olursa
Yürüyüş süper fikir ben dışarı çıkmadan evde leslie 3 mil yapıyorum güzel gidiyor sonra milleri arttırmayı düşünüyorum
Aslında yaptigimiz sporu yediklerimizi yazarsak daha motive oluruz dimi sende istersen tabi

evet yürüyüş çok güzel dışarda yürümeyi seviyorum.leslie de güzel 3 mil başlangıç için çok iyi
dediğin gibi sabretmet çok önemli iradeyi sahip olmak lazım
elimden geldiği kadar yazmaya çalışırım canım yediklerimi sporumu

bugün yediklerimi yazayım

sabah - 1 bardak süt +4 form bisküvi
ara - 1 bardak hibiskus çayı
öğle - 4 parça kıymalı pide + 2 kaşık yoğurt
ara - 1 bardak hibiskus çayı(şimdi içiyorum)

Az önce 1 adet portakal yedim acligimi bastırdım 1 saat sonrada yemegimi yiyicem
Yemek faslini kapatirim aksamda acikirsam yoğurt yerim muhtemelen günü bitiririm

bugün yediklerimi yazayım

sabah - 1 bardak süt +4 form bisküvi
ara - 1 bardak hibiskus çayı
öğle - 4 parça kıymalı pide + 2 kaşık yoğurt
ara - 1 bardak hibiskus çayı(şimdi içiyorum)
Menün çok güzel olmuş aynen böyle devam edersek veririz kiloları

yazılanları okumadım belki söyleyen olmuştur, ceviz reçeli yiyin bol bol hatta merhem gibi sürün yaranıza, hamile olduğunuz için bi zararıda olmaz.

Back
X