Aksam yemegi yemiyorum ve zayifliyorum

Ayse1414

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
30
0
6
Sivas
Slm arkadaslar.. Gitmek bilmeten kilolarimla cok ugrastim yok lahana corbasi yok dukan diyeti felan. Son care yigenimin yaptigini yaptim 1 ayda 13 kilo verdi gorunce sok oldum. En kolay formul aksam yemegini yememek aksam saat 17.den itibaren yemegi kesin. Gunduzleri yeyin ama ekmege cok dikat edin yeyin ama cok degil. Ben 2hafta once basladim bu diyete 81.kiloydum simdi ise 77.500 oldum. Hadi kizlar sizde deneyin farki gorun

Slm arkadaslar.. Gitmek bilmeten kilolarimla cok ugrastim yok lahana corbasi yok dukan diyeti felan. Son care yigenimin yaptigini yaptim 1 ayda 13 kilo verdi gorunce sok oldum. En kolay formul aksam yemegini yememek aksam saat 17.den itibaren yemegi kesin. Gunduzleri yeyin ama ekmege cok dikat edin yeyin ama cok degil. Ben 2hafta once basladim bu diyete 81.kiloydum simdi ise 77.500 oldum. Hadi kizlar sizde deneyin farki gorun

kız acıkmıyor musun :53: birde saat kaçta uyuyorsun tatlım ?

3 gunden snra alisiyorsun ama obur diyetlere gore en iyisi bence yok elma diyeti yok patates diyeti felan bu diyete istedini ye ama aksam haric

nasıl yani akşmalraı yemiyerek mi kilo verdniz

peki örnek menü yazarmısınzı

nasıl yani akşmalraı yemiyerek mi kilo verdniz

peki örnek menü yazarmısınzı
Canim sabah erkenden bi kafe iciyorum kucuk bi sandevic ve oglenledi istedigimi yiyorum 11. 12 arasi snra saat 16 17 civarinda yine istedigimi yiyorum snra da hic bi sey yemiyorum ama yaninda mindivan cayi kulaniyorum o da cok yardim ediyor 2gun snra tekrar tarilacagim bakalim kac kiloya dusmusum

canim sabah erkenden bi kafe iciyorum kucuk bi sandevic ve oglenledi istedigimi yiyorum 11. 12 arasi snra saat 16 17 civarinda yine istedigimi yiyorum snra da hic bi sey yemiyorum ama yaninda mindivan cayi kulaniyorum o da cok yardim ediyor 2gun snra tekrar tarilacagim bakalim kac kiloya dusmusum

canım bu bahsettiğin çayı nerde bulabiliriz

çok ilginç

bende diyet yapmağa çalışıyorum ama bugunlerde hep canım abur cubur istiyor
aslında öyle yemek çok yemiyorum ekmek hiç aramam ama tatlı bağımlısıyım

canım bu bahsettiğin çayı nerde bulabiliriz

çok ilginç

bende diyet yapmağa çalışıyorum ama bugunlerde hep canım abur cubur istiyor
aslında öyle yemek çok yemiyorum ekmek hiç aramam ama tatlı bağımlısıyım
Aslinda cabuk verirsin eger az yiyorsan tatliyi biraz kesmelisin cnm ben yurt disinda kaliyorum ben o cay yengeme getirtim istanbuldan almis ismi mindivan form yesil toz o da cok ise yariyor bagirsak tembeligine birebir ve sag sokucuymus

pardon yag sokucu diyecektim cnm

canım ben aslında hergün başlıyorum diyete hergün bırakıyorum saslında herşey beyınle alakalı ama kendime dur diyemiyorum aslında senle beraber bende akşam yemesem mi başlasamı

bende motovisyon eksikliği var bunu bir yensem iyi olacak da nerde
,
kendime günlük bile açtım ama yine tık yok

canım ben aslında hergün başlıyorum diyete hergün bırakıyorum saslında herşey beyınle alakalı ama kendime dur diyemiyorum aslında senle beraber bende akşam yemesem mi başlasamı

bende motovisyon eksikliği var bunu bir yensem iyi olacak da nerde
,
kendime günlük bile açtım ama yine tık yok

Cnm her sey beyinde eger gercekten istiyorsan yapabilirsin. Bazen kafan dolu olursa baska seylere takarsan kayafi biraz zor. Gel beraber basliyalim ben bugun tartildim 77.500 dustum 81kilodan ve her gun tartilma sakin ben 2gun sonra tartilacagim

merhaba canım
aynı benim yöntemim
bende akşamları yemek yemiyorum ,bu şekilde 6 kilo verdim şimdilik
gün içinde yiyiyorum,akşamları yemek yok
bu şekilde hergün gram gram gidiyor:24:

merhaba canım
aynı benim yöntemim
bende akşamları yemek yemiyorum ,bu şekilde 6 kilo verdim şimdilik
gün içinde yiyiyorum,akşamları yemek yok
bu şekilde hergün gram gram gidiyor:24:

Bu obur diyetlere gore en iyi ben her diyeti denemdim ama olmadi ve kilo versemde hemen geri aliyorum ama bu diyeti onceden de yapmistim baya bi vermistim ve yigenim de yapiyor 13kilo verdi

cnm her sey beyinde eger gercekten istiyorsan yapabilirsin. Bazen kafan dolu olursa baska seylere takarsan kayafi biraz zor. Gel beraber basliyalim ben bugun tartildim 77.500 dustum 81kilodan ve her gun tartilma sakin ben 2gun sonra tartilacagim

gunaydın canımm

bakalım bugun başladım akşam 18,00 den sonra yemicem inşallah hedefime ulaşırım

aynı zamanda benım de topiğim var hedef kilom haftalık beklerim

Gunaydin hadi bakalim hayrlisi insallah istedigin kiloya kavusursun ama untma her gun tartilma

aslında hergün tartılarak gün gün kilomu kayıt etmek istiyorum çünkü yediklerimi böyle kontrol edebilirim ama zamanla 2 gün sonra 3 gün sonra tartılarak tartılma günü değiştiririm

sende gel bizim topiğe gün gün yediklerimiz yazarak birbirimizi kontrol edeelim

aslında hergün tartılarak gün gün kilomu kayıt etmek istiyorum çünkü yediklerimi böyle kontrol edebilirim ama zamanla 2 gün sonra 3 gün sonra tartılarak tartılma günü değiştiririm

sende gel bizim topiğe gün gün yediklerimiz yazarak birbirimizi kontrol edeelim

Olur canim ama ben herseyden yiyorum mesela bugun kahfaltida kaymak peynir omlet zeytin yedim ama karnimi baya bi doyurdum snra saat 16 gibi normal seyler yerim belki corba icerim

canım bende kahvaltıda

2 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
peynir
zeytin

ara
1 sade lokum

öğle

1 porsiyon köfte ızgara
50 gr pide
biber