cnm kahvaltıda domates, peynir, zeytin, salatalık, marul, 1 adet haşlanmış yumurta ve kepek ekmeği yiyorum sınırlama yok doyuncaya kadar yiyorum. öğlen hiç farketmiyor ama karbonhidrat ya da kızartma ağırlıklı şeyler yiyeceksem akşam 4 ten önce yiyip başkada birşey yemiyorum. ama kalorisi düşük bir yemek tercih ettiysem 5 ya da 5 buçuktan en geç 6 dan sonra kesinlikle birşey yemiyorum. beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan. kepek, çavdar, tam buğday, tahıllı ekmeklerden hangisi denk gelirse onu yiyorum ama 3 ya da 4 dilimden fazla yemiyorum (önceden bi oturuşta beyaz ekmeğin 3/4 ünü yerdim :))) ) ara öğünelrde meyve yiyorum. abur cuburu çıkardım hayatımdan. bu şekilde yiyorum cnm belli bi menü yok aslında cnm ne isterse yiyorum sadece dikkatli... yani kilo yapıcı şeyler yediğimde erken saattlerde yiyorum 5 ten önce ve başka da yemiyorum... kalorisi düşük şeyler yiyince de 5-6 arası yiyebiliyorum :) mesela şu an çok açım bildiğin gibi değil hatta babam 2 saat önce balık kızarttı yememek için zor tuttum kendimi :) naneli sakız çiğnedim geçsin iştahım diye :) biraz acı çekiyorum ama kilo verdiğimi gördükçe dayanma gücüm artıyor :) inan giydiğim şeyyler yakışmaya başladı yüzüm bile güzelleşiti... bu olumlu gelişmeleri gördükçe insan motive oluyor açlığa dayanıyor. sabah olunca kendimi mantarlı kaşarlı omlet ile ödüllendircem :) yarın saat 3 gibi de ketçaplı mayonezli spagetti yemeyi düşünüyorum ama akşam yemek yok :) gene aç aç duracağımmmm :)))) ama olsun sabah tartıya çıkınca kilo verdiğimi görünce herşeye değiyor.. bu sabah tartı da 54.3 görmeyi hedefliyorum bakalım kaç geleceğim :))) ayrıca söylemeyi unuttum tuz ve şekerden uzak duruyorum. bi de her gün 2 saat kadar yürüyorum son günlerde.... yürümekten bacaklarım tutuldu artık. :))) ama spor ile desteklemek önemli... mayıs sonu gibi gelinlik almaya gideceğim kısmet olursa istanbula :) 52 kilo olmam lazım :))))) bi de regl im şu an bitsin mekik ve aerobik yapmaya başlayacağım. belimi inceltmek ve göbeği sıfırlamak için.. :)))) ayrıca akşamları yatmadan sıcak ballı limonlu su içmeyi de düşünüyorum bi ara yapıyordum o da faydalı insanı zayıflatıyor. bi de biberiye yağını duydum bu sitede. göbeğe sürüf streç ile sarıp yatıyormuşsun biberiye yağı derinin altına geçince yağ yakımına yardımcı oluyormuş. aldım biberiye yağını onu da denemek istiyorummmm :))))))))