Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kar tatili mi yoksaBugün okulum yok 3 gün evdeyim yalnızım bakalım kafama göre takılırım
Hayır normalde böyleayy kar tatili mi yoksa
Ooo harika ayarlanmış ne şanslısınız. Perşembe öğleden sonra bir yerlere çıkıp Pazartesi akşam dönebilirsin. Çok özendim tadını çıkarın. Annem babam da emekli öğretmen. Keşke ben de olsaymışım yaz tatilim olurdu en azından. :)Hayır normalde böyle
Haftalık ders programıma göre pazartesi ve perşembe öğleden sonra dersim yok cuma da tüm yok
Siz ne işle meşgulsünüzOoo harika ayarlanmış ne şanslısınız. Perşembe öğleden sonra bir yerlere çıkıp Pazartesi akşam dönebilirsin. Çok özendim tadını çıkarın. Annem babam da emekli öğretmen. Keşke ben de olsaymışım yaz tatilim olurdu en azından. :)
Ben özel sektör ihracat yapıyorum, puanım da tutuyordu sınıf öğretmenliğine. Kader işte şimdi fabrikalarda sürünüyorumSiz
Siz ne işle meşgulsünüz
Evet, bir daha meslek seçimi yapacak olsam yine öğretmen olmayı tercih ederdim
Nasip böyleymiş, hayırlısı olsunBen özel sektör ihracat yapıyorum, puanım da tutuyordu sınıf öğretmenliğine. Kader işte şimdi fabrikalarda sürünüyorum