- 17 Ağustos 2015
- 106
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi guruttuyar
gerçekten oyle anayasadan madde paylasmadam bırkac kelamla tebessüm ettıgım seyı paylaşmak ıstemıstım sadece Ş=klasik bdv hatunları.. şaşırma canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten oyle anayasadan madde paylasmadam bırkac kelamla tebessüm ettıgım seyı paylaşmak ıstemıstım sadece Ş=klasik bdv hatunları.. şaşırma canım
iste simdi guldum sana minnos, hadi yine iyisinbutun hayatınızı bu cümleyle ıdame ettırıyorsunuz sanırım helal olsun hayırrlı aksamlar
sevıyenızı koruyun lütfen benımle konuşurkeniste simdi guldum sana minnos, hadi yine iyisin![]()
ahh pekisevıyenızı koruyun lütfen benımle konuşurken
konunun yeri bdv değil evet haklısınız konunun yeri bdv olmayan bir sürü de konu var ona da tamam ama ben o konuları görünce burası yeri değil tarzında bir yorum hele ki kırıcı bir yorum asla yapmam çünkü yöneticiler islerini gayet iyi yapıyor.. bir de ben güldüm demedim yanlış mı okudunuz acaba ?boyle diyosunuz da, meraktan soruyorum, bu konunun yeri BDV mi? veya hedef aldiginiz BDV hatunlari bunlara gulmeye mecbur mu? ha bi de, komik mi?
kirici yorum ben de yapmadim, tasinir yada kapanir dedim.. konu sahibine degil de 'bdv hatunlari' diyerek millete sarmaniza anlam veremedim.. ondan sordum mecbur muyuz? diye..konunun yeri bdv değil evet haklısınız konunun yeri bdv olmayan bir sürü de konu var ona da tamam ama ben o konuları görünce burası yeri değil tarzında bir yorum hele ki kırıcı bir yorum asla yapmam çünkü yöneticiler islerini gayet iyi yapıyor.. bir de ben güldüm demedim yanlış mı okudunuz acaba ?
tartısma hevesinizi ben karsılayamam üzgünüm iyi aksamlar.kirici yorum ben de yapmadim, tasinir yada kapanir dedim.. konu sahibine degil de 'bdv hatunlari' diyerek millete sarmaniza anlam veremedim.. ondan sordum mecbur muyuz? diye..
tartısma hevesinizi ben karsılayamam üzgünüm iyi aksamlar.
tartismak istemeyen millete satasmaz.. iyi aksamlartartısma hevesinizi ben karsılayamam üzgünüm iyi aksamlar.