aksaray özel maya hastanesine giden varmıı?

eyif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
338
6
116
Aksaray
ARKADAŞLAR MERHABA DÜN DR A GİTTİM AKSARAY ÖZEL MAYA HASTANESİ DR NUR HİLAL BÜLBÜL İLK DEFA GİTTİM 5+5 HAMİLEYİM KESEYİ GÖRDÜK BEBEĞİ GÖREMEDİK ÇOK KÜÇÜK GÖREMEYİŞİMİZ NORMAL DEDİ ÜÇ HAFTA SONRA TEKRAR GELİN KALP ATIŞLARINA BAKALIM DEDİ HERŞEY NORMAL GAYET İYİ DEDİ SİZLERE DURUMUMU HABER VERMEK İSTEDİM BİRDE BU HASTANEYE GİDEN ARKADAŞLAR VARMI ÖZELLİKLE BU DR A İYİMİ BANA İYİ GELDİ ÇOK İLGİLENDİ SİZ BU KADARLIK HAMİLEYKEN GÖRMÜŞMÜYDÜNÜZ BEBEĞİNİZİ ALTTAN BAKMADI BANA ÇÜNKÜ BENİM KASIK AĞRILARIM VE ÖNCESİNDE LEKELENMELER VARDI YANİ DÜŞÜK TEHLİKESİ ONUN İÇİN KARINDAN BAKTI HERŞEY NORMAL DEDİ DÜNYALAR BENİM OLDU :) DARISI TÜMM BEBEK İSTEYENLERE İNŞALLAH ÜÇ HAFTA SONRASINDA TEYZELERİİ KALBİ PIT PIT ATIYODU BEBİŞİM SAĞLIKLIYMIŞ DİYE BAŞLIK ATARIMM RABBİM HERKESE YARDIMCI OLSUN SAĞLIKLI SIHHATLİ AKIL KÜPÜ DÜNYALAR GÜZELİ BEBEKLER VERSİN AMİİİİN:nazar:a.s.

Slm Canim Bende Orda Aşilama Olacagim O Doktoru Pek Bilmiyorum Ben Rifki Karabatak A Gidiyorum Bu Arada Ne Güzel Bi Aksaraydaki Kişi Ile Yazişmak

öylemii inşallah aşı tutar :) evet aynı yerdeki biriyle yazışmak çok güzel senin dr un ultrasonu siyah beyazmıydı ben özel hastane 4 boyutludur diye gitmiştim ama malesef siyah beyaz bi makine ile karşılaştım :) alt komşumda rıfkı beye gidiyo :) nur hanıma bi kaç kişi daha gidiyormuş burdan onun için onu tercih etmiştim inşallah yanlış bi seçim değildir gerçi sağolsun güler yüzle karşıladı iyice anlattı iyi geçti ilk muayenemiz inşallah hepsi iyi geçer hayırlı haberler alırıza.s.

öylemii inşallah aşı tutar :) evet aynı yerdeki biriyle yazışmak çok güzel senin dr un ultrasonu siyah beyazmıydı ben özel hastane 4 boyutludur diye gitmiştim ama malesef siyah beyaz bi makine ile karşılaştım :) alt komşumda rıfkı beye gidiyo :) nur hanıma bi kaç kişi daha gidiyormuş burdan onun için onu tercih etmiştim inşallah yanlış bi seçim değildir gerçi sağolsun güler yüzle karşıladı iyice anlattı iyi geçti ilk muayenemiz inşallah hepsi iyi geçer hayırlı haberler alırıza.s.

canım inşallah hepimizintedavisi iyi geçer
benimkide siyah beyaz ultrasondu
canım ben rıfkı beyi tanımıyordum nette baktım siteleri en tecrübeli o imiş ona gittim nerde oturyorsun özel olmazsa

Ben 8+2 günlük hamileyim ben bebeği de kalp atışınıda 5+5 de gördüm İnşallah Rabbim gönlüne göre verir.

tanışalım bende aksarayda oturuyorum nasipse cuma günü mayaya gidicem oranın doktorlarını pek tanımıyorum ama rıfkı beyin iyi olduğunu sık sık duyuyorum sizce nasıldır benimde 9 aydır bebeğim olmuyor arkadaşlar çok strse giriyorum

merhaba, ben daha önce mayaya gitmiştim, şimdi dr ayşe hanıma gidiyorum,sadece özel muayenehanesi var,ortam çok güzel ve hijyenik,doktor hanım da çok ilgili ve bilgili. gerçekten özele gittiğinizi hissediyorsunuz , saatlerce beklemek de yok, doğumu da istediğiniz özel hastanede yaptırıyor ,kendisi de bizzat doğuma geliyor.ben çok memnunum,şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar,bu arada aksaraylılar olarak birbirimize destek olalım, birbirimizi haberdar edelim, hoşçakalın.

merhaba canım bende aksaralıyım benimde doktorum nurhilal bülbül iyi bir doktor iyi ilgilenir bende haftalık hamileyim bende gittiğimde bana düşük tehlikem ve içden kanamam olduğunu söyledi beni hasteye aldı bir gün kaldım ve ilaç tedevisi yaptı ve çok şükür atlattım inşallah sende istediğine kavuşursun tatlım:)

ARKADAŞLAR MERHABA DÜN DR A GİTTİM AKSARAY ÖZEL MAYA HASTANESİ DR NUR HİLAL BÜLBÜL İLK DEFA GİTTİM 5+5 HAMİLEYİM KESEYİ GÖRDÜK BEBEĞİ GÖREMEDİK ÇOK KÜÇÜK GÖREMEYİŞİMİZ NORMAL DEDİ ÜÇ HAFTA SONRA TEKRAR GELİN KALP ATIŞLARINA BAKALIM DEDİ HERŞEY NORMAL GAYET İYİ DEDİ SİZLERE DURUMUMU HABER VERMEK İSTEDİM BİRDE BU HASTANEYE GİDEN ARKADAŞLAR VARMI ÖZELLİKLE BU DR A İYİMİ BANA İYİ GELDİ ÇOK İLGİLENDİ SİZ BU KADARLIK HAMİLEYKEN GÖRMÜŞMÜYDÜNÜZ BEBEĞİNİZİ ALTTAN BAKMADI BANA ÇÜNKÜ BENİM KASIK AĞRILARIM VE ÖNCESİNDE LEKELENMELER VARDI YANİ DÜŞÜK TEHLİKESİ ONUN İÇİN KARINDAN BAKTI HERŞEY NORMAL DEDİ DÜNYALAR BENİM OLDU :) DARISI TÜMM BEBEK İSTEYENLERE İNŞALLAH ÜÇ HAFTA SONRASINDA TEYZELERİİ KALBİ PIT PIT ATIYODU BEBİŞİM SAĞLIKLIYMIŞ DİYE BAŞLIK ATARIMM RABBİM HERKESE YARDIMCI OLSUN SAĞLIKLI SIHHATLİ AKIL KÜPÜ DÜNYALAR GÜZELİ BEBEKLER VERSİN AMİİİİN

merhaba canım bende aksaralıyım benimde doktorum nurhilal bülbül iyi bir doktor iyi ilgilenir bende haftalık hamileyim bende gittiğimde bana düşük tehlikem ve içden kanamam olduğunu söyledi beni hasteye aldı bir gün kaldım ve ilaç tedevisi yaptı ve çok şükür atlattım inşallah sende istediğine kavuşursun tatlım:)

merhaba kızlar bende aksaraydayım ve ablam maya hastanesinde çalışıyo.. ameliyathane personeli.. mayada doğum yapacak bayanlar hepiniz ablamın elinden gececeksinizzz :lepi::lepi:

Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile olan arkadaşlara hayırlı olsuın diyorum. Şu an 8 yaşında olan ikizlerimi Aksaray da dünyaya getirdim. Hamileliğim boyunca Dr.um Zeki Beydi halâ duruyormu bilemem, dr.luğu iyiidi ama soğuktu sadece sorduklarıma cevap verirdi. 9. ayımda Rıfkı Karabatağa geçtim ve çok pişman oldum daha önce Rıfkı Beye gitmediğime, sadece kendisine 1 kez muayene olmama rağmen doğum için ta Nevşehirden gelip doğumu yaptırıp geri gitti Nevşehire ve karşılığında o zaman cüzi bir para aldı, gerek doğum sırasında, gerekse sonrasında çok ilgilendi sağolsun, spralimi o taktı ve daha sonra beni muayene eden dr. spralinizi takan dr. çok iyimiş çünkü sizde bu sprali takmak çok zor demişti. Aksaraydan taşındıktan sonra bile gidip 2. kez ona taktırmayı düşünüyordum ama artık o bölgeden çok uzaktayım.

Son düzenleme:
sema coşgun un haricinde önerebileceğiniz bir kadın doğumcu var mı kızlar aksarayda ? :44:

sema coşgun un haricinde önerebileceğiniz bir kadın doğumcu var mı kızlar aksarayda ? :44:

slm arkadaşlar bende 4 aylık hamileydim bebegim karnımda ölmüş bende cinsiyet ögrenmeye gitmiştim heyecanla doktorun söylemesini bekliyordum ki bebek ölmüş dedi o an bende öldüm sanki dünyam karardı doktorum gül nihal koyu iyi bi doktor tavsiye ederim neyse böyle işte arkadaşlar öyle bi alışmıştım ki bebegime çok kötüyüm şimdi 5 gün oldu bebegimi kaybedeli onsuz yapamıyorum birdaha bebegim olana kadar da unutamıyacam galiba çok zor allah kimsenin başına vermesin bu arada doktor bana 2 ay korunmamı istedi ama ben çok istiyorum bebişimin olmasını 2 ayı beklemesem bi sorun olur mu acaba yardımcı olun lütfeeeeeeeeen

Merhaba arkadaslar bayagı uzun zaman olmus konu acılalı ama bende test yaptım ve pozitif cıktı aksarayda yeniyim hiç bir bilgim yok yarın aksaray maya hastahanesine gdeceğim ama hangi doktora gideceğime karar veremedim yardımcı olursanız cok sevinirim .

Back
X