• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu aksesuar arıyorumm.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Katılım
7 Mayıs 2008
Mesajlar
3.198
Emoji Skoru
508
Puanlar
323
Yaş
40
Evime uygun vazolar arıyorum fakat nereden bulacağımı bilemiyorum.aradım ama istediğim gibi bulamadım.İkeada beğendim ama rengi uymadı.Bana dekorasyon için güzel aksesuar bakabileceğim yerler yazarmısınız fiyatlarıda uygun olması koşuluyla.
 
bir de Mudo ya bakın derim..
 
ben bu adrese girdim.çok beğendim 1 tane fakat fiyatları yazmıyor.nasıl bulabilirim acaba?
 
euro flora gidip görmenizi tavsiye ederim
kagıthanede internetten adresine ulaşabilirsiniz
 
ilginize teşekkur ederim arkadaşlar. cemile'nin sitesinde ürünlerin satıldığı mağazalar yazıyor oralara gidip bir bakmak lazım ama bende bu arada int.te myhouseshopping.net ve krvncom.tr diye 2 güzel site buldum. burada resimler ürünler ve fiyatlar da yazıyor. sizde buaralara bir bakın isterseniz.
 
Evime uygun vazolar arıyorum fakat nereden bulacağımı bilemiyorum.aradım ama istediğim gibi bulamadım.İkeada beğendim ama rengi uymadı.Bana dekorasyon için güzel aksesuar bakabileceğim yerler yazarmısınız fiyatlarıda uygun olması koşuluyla.
mudo consept e ve boynere bakmayı deneyin ben oralarda da güzel şeyler gördüm
ama eğer şaşalı şatafatlı şeylerden hoşlanıyorsanız kervan var
birde ben böyle şeyleri hemen almak için almaktan hoşlanmıyorum böyle biryerleri gezrken güzel gördüğüm şeyleri almaya bayılıyorum ne bileyim böyle çarşıya falan çıktığınızda değişik yerleri gezerseniz değişk şeyler bulabilirsiniz
ben ikeadaki ürünleri çok sevmiyorum çoğu dayanıksız ve birde herkesin evinde artık onlar var bana hiç bir güzelliği yokmuş gibi geliyor..
 
Back
X