• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aksilikler sizde de üst üste geliyor mu

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
22 mayısta sezeryanim var ucu ucuna sogum parasi denk getirdik şimdi de geçen oğlumun nabzı azaldiginda emanet araba almıştık kaza yapmistik karşı taraf isim var diyip gitmişti şimdi siz suclusunuz zaten diyip tutanakta sorun çıkarmış eşimle kardeşim suan adamla. Stresten midem vurdu ağrım. Tamirci gösterdik 1100 demiş en iyi ihtimal masraf (on tampon far vs gitti diğer araçta sorun yok eşim beni hastaneden eve bırakınca ise giderken arkadan carpmis). Eski konumda var faturaları bole zor ödüyorken bu bizi çoook etkilicek. Dogum parami verip ssk da dpgum yapim diyorum mecbur kalırsam ama panik atagim var 2 hafta kala nasıl doktor bulurum? Acikcasi çokta üzüntü yok içimde ya adam tutanagi bizim lehimize dolduracak onu hissediyorum yada kaza gunu oglumun iyi haberini almıştık ondan sebep uzulemiyorum çok fazla. Tam düzeliyor bu ay avans cekmicez derken yine bişey çıktı hep böyle mi olacak acaba hayat boyu ?

Allah bebisini saglikla dogurmani nasip etsin oncelikle
Kotu olmus bide hamile olunca stresin gerginligin uzuntun iyice tavan yapmistir
Senin suan tek yapcagin esinde muhtemelen gerilmistir birbirinizin ustune gidip dha fazla germeyin karsilikli anlayisla halollcak bi sekilde esin bi yolunu elbet bulur sen manevi destek olmaktan baska ne yapcan simdi hic germe kendini bebise yansimasin

Allah bebisini saglikla dogurmani nasip etsin oncelikle
Kotu olmus bide hamile olunca stresin gerginligin uzuntun iyice tavan yapmistir
Senin suan tek yapcagin esinde muhtemelen gerilmistir birbirinizin ustune gidip dha fazla germeyin karsilikli anlayisla halollcak bi sekilde esin bi yolunu elbet bulur sen manevi destek olmaktan baska ne yapcan simdi hic germe kendini bebise yansimasin
Normalde geçen kombi bozulmuştu elektirik kesilmisti 1 hafta hasta yattım kombi ve elektirik kisa surede halledildigi halde atlatamadim üzüntüyü. Şimdi korkuyorum akşam kesinlesirse bizim odeyecegimiz acaba nolucak ? Suanlik farkında değil gibiyim eşime canın sağolsun diyorum çünkü suan hala hafta sonu oglumun kötü olmasının etkisindeyim 1 gunde doktor doktor gezdik ağlaya ağlaya nst 104 kere kadar dusmustu

Aksiliklerin en buyuk ozellıgı ust uste gelmelerıdır uzulme bır sekıkde cozulur ınsalllah, Allah saglıkla ssglıklı dgum nasıp etsın

Doğum ya da bebekle alakalı hiçbir şeyde maddiyatı düşünme.
Devlet hastanesinde de doğurma, bırak avans çekilsin. Doğum önemli.
Avans zaten bu ay doğum için çekilecek. Ayarlamaktan kastım başka borç birakmamistik fatura kredi vs saDece doğuma para lazımdı. Araba bizim olsa kalsın kapıda para olunca yapılır da komşu da hemen olsun istiyor haliyle

Aslında sol seritte yağmurda zink diye durmuş öndeki. Nasıl tek suçlu eşim olur çok mantıksız. Bizdeki araba eski olduğundan frene basınca durmamis kaya kaya carpmis. Otobanda sol seritte duran da hiç mi suc yok.

Dogum ucreti ne kadar? Illa özelde mi yapmaniz gerekiyor dogumu. Maddi durumunuz iyi degilse neden devlet hastanesini tercih etmiyorsunuz? Ben olsam emanet aldigim arabanin tamirini öncelik tutardim sonucta baskasinin malı ve hemen yapılmasını istemesi cok normal. Yaşadiginiz şehirde devlet hastanesindeki doktorlar nasildir bilemem ama iyice araştirirsaniz bulabilirsiniz iyi bir doktor sonucta herkes özel hastanede dogum yapmiyor

Dogum ucreti ne kadar? Illa özelde mi yapmaniz gerekiyor dogumu. Maddi durumunuz iyi degilse neden devlet hastanesini tercih etmiyorsunuz? Ben olsam emanet aldigim arabanin tamirini öncelik tutardim sonucta baskasinin malı ve hemen yapılmasını istemesi cok normal. Yaşadiginiz şehirde devlet hastanesindeki doktorlar nasildir bilemem ama iyice araştirirsaniz bulabilirsiniz iyi bir doktor sonucta herkes özel hastanede dogum yapmiyor
Bikaç saat öncesine kadar tutanak işini hallederiz diye oyaliyorlardi bizi. Tabii ki öncelik emanet araba. Ama zaten sogum için buldugum hastanede indirimim var 680 e gelecekti ve panikatagim var bu doktora da geçen hafta karar verebildim. Olmazsa mecbur katlanicam da gittiğim ssk için enfeksiyon riski çok dendi hep yoksa testleri orda yaptırdım. Çok göç alan bir semt belki onunla alakası yoktur ama...

özelde senin yerine yapmıcaklar doğumu :) O sebebten devlette yapabilirsin bence. Ben sağlıkcıyım mesela normal doğum yaptım devletteydım çokta memnunum. Tabi her hast bir değşl ama özelde özel diye çok takmamak lazım.

özelde senin yerine yapmıcaklar doğumu :) O sebebten devlette yapabilirsin bence. Ben sağlıkcıyım mesela normal doğum yaptım devletteydım çokta memnunum. Tabi her hast bir değşl ama özelde özel diye çok takmamak lazım.
Ben daha çok doktor doktor diye takmistim ve sezeryan istedim hep ama zorunlu sezeryan zaten artık önemi yok özelmis sskymis

Bikaç saat öncesine kadar tutanak işini hallederiz diye oyaliyorlardi bizi. Tabii ki öncelik emanet araba. Ama zaten sogum için buldugum hastanede indirimim var 680 e gelecekti ve panikatagim var bu doktora da geçen hafta karar verebildim. Olmazsa mecbur katlanicam da gittiğim ssk için enfeksiyon riski çok dendi hep yoksa testleri orda yaptırdım. Çok göç alan bir semt belki onunla alakası yoktur ama...
Fazla bi miktar degilmis ama iste emanet araba olunca isler farklı olur. Şahsen bende özel hastanede yapcam dogumu ama boyle bi durum olsa heralde önceligi arabaya verirdim cunku araba sizin olsa baska zamanda yapilabilir ama baskasi beklemez.. Allah yardımcınız olsun

22 mayısta sezeryanim var ucu ucuna sogum parasi denk getirdik şimdi de geçen oğlumun nabzı azaldiginda emanet araba almıştık kaza yapmistik karşı taraf isim var diyip gitmişti şimdi siz suclusunuz zaten diyip tutanakta sorun çıkarmış eşimle kardeşim suan adamla. Stresten midem vurdu ağrım. Tamirci gösterdik 1100 demiş en iyi ihtimal masraf (on tampon far vs gitti diğer araçta sorun yok eşim beni hastaneden eve bırakınca ise giderken arkadan carpmis). Eski konumda var faturaları bole zor ödüyorken bu bizi çoook etkilicek. Dogum parami verip ssk da dpgum yapim diyorum mecbur kalırsam ama panik atagim var 2 hafta kala nasıl doktor bulurum? Acikcasi çokta üzüntü yok içimde ya adam tutanagi bizim lehimize dolduracak onu hissediyorum yada kaza gunu oglumun iyi haberini almıştık ondan sebep uzulemiyorum çok fazla. Tam düzeliyor bu ay avans cekmicez derken yine bişey çıktı hep böyle mi olacak acaba hayat boyu ?

Allah yardımcınız olsun canım. Sıkma canını hersey yoluna girer Allah bir kolaylık verir eminim. Bu zamanlar çok masraflı zamanlar benimde başımda var. İnsan ister istemsz stres yapıyor borçları ama Allah dermansız dert vermesin.

Biz dolandirilip 1 gecede 200 bin borcun altında kaldık kredi sicilimiz gitti yıllardır evden eve tasindik ama hiç biri geçen gece oğlumun nst sinin dusuk olduğu kadar yakası canimizi o yüzden ona bişey olmasın yeter. Konuyu acma sebebim sonu var mıdır acaba bunları yaşayıp hep böyle devam etmez diyenler oldu özelden Teşekkürler. Oğlum dogunca o böyle şeyler yüzünden kisitlanmasa bana yeter

Back
X