- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Resmen dünyadaki şansızlığın ve lanetin %90 ı benim bünyemde.
Murphy kanunlarını beni görerek yazmış yani o derece diyeyim.
Bir insanın her işi mi ters gider ya ?
Ödev yapsam programın bir anda bana en çok lazım olan komutu çalışmayı bırakır.
Eğer bilgisayar üzerinde yapılması gereken resmi bir işim varsa bana sıra geldiğinde sistem kitlenir.
Çıktı alıcak olsam ya program çalışmaz ya yazıcı kitlenir -sadece tek yerden alma imkanım oluyor programdan dolayı-
Akbil,öğrenci kartı, cüzdan gibi şeyleri her ay kaybederim muhakkak.
Tamirciye gitsem o gün izinli çıkar..
yani daha yazsam sığmayacak bir sürü rutin aksilikler . Şimdi böyle yazınca çok kötü durmadı ama gerçekten peş peşe gelince çok trajik oluyor... Artık çok sıkıldım neden böyle?
Cünüp falan da gezmiyorum ya bu nedir.
Sen böyle düşündüğün için oluyor falan demeyin ben onu da denedim benim düşüncemden bağımsız bir uğursuzluk var bende .
Nasıl kurtulucam ben bu bataklıktan bir fikri olan var mı?
not : ya hu neden benim konularıma kimse bir şey yazmıyor doğru dürüst. İlla eltimin bana yamuk yapması , benim görümcemin saçılı yolmam falan mı lazım .
Murphy kanunlarını beni görerek yazmış yani o derece diyeyim.
Bir insanın her işi mi ters gider ya ?
Ödev yapsam programın bir anda bana en çok lazım olan komutu çalışmayı bırakır.
Eğer bilgisayar üzerinde yapılması gereken resmi bir işim varsa bana sıra geldiğinde sistem kitlenir.
Çıktı alıcak olsam ya program çalışmaz ya yazıcı kitlenir -sadece tek yerden alma imkanım oluyor programdan dolayı-
Akbil,öğrenci kartı, cüzdan gibi şeyleri her ay kaybederim muhakkak.
Tamirciye gitsem o gün izinli çıkar..
yani daha yazsam sığmayacak bir sürü rutin aksilikler . Şimdi böyle yazınca çok kötü durmadı ama gerçekten peş peşe gelince çok trajik oluyor... Artık çok sıkıldım neden böyle?
Cünüp falan da gezmiyorum ya bu nedir.
Sen böyle düşündüğün için oluyor falan demeyin ben onu da denedim benim düşüncemden bağımsız bir uğursuzluk var bende .
Nasıl kurtulucam ben bu bataklıktan bir fikri olan var mı?
not : ya hu neden benim konularıma kimse bir şey yazmıyor doğru dürüst. İlla eltimin bana yamuk yapması , benim görümcemin saçılı yolmam falan mı lazım .
Son düzenleme: