Aksiliklerin kraliçesi benim

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.629
22.589
598
Resmen dünyadaki şansızlığın ve lanetin %90 ı benim bünyemde.

Murphy kanunlarını beni görerek yazmış yani o derece diyeyim.

Bir insanın her işi mi ters gider ya ?

Ödev yapsam programın bir anda bana en çok lazım olan komutu çalışmayı bırakır.

Eğer bilgisayar üzerinde yapılması gereken resmi bir işim varsa bana sıra geldiğinde sistem kitlenir.

Çıktı alıcak olsam ya program çalışmaz ya yazıcı kitlenir -sadece tek yerden alma imkanım oluyor programdan dolayı-

Akbil,öğrenci kartı, cüzdan gibi şeyleri her ay kaybederim muhakkak.

Tamirciye gitsem o gün izinli çıkar..

yani daha yazsam sığmayacak bir sürü rutin aksilikler . Şimdi böyle yazınca çok kötü durmadı ama gerçekten peş peşe gelince çok trajik oluyor... Artık çok sıkıldım neden böyle?

Cünüp falan da gezmiyorum ya bu nedir.

Sen böyle düşündüğün için oluyor falan demeyin ben onu da denedim benim düşüncemden bağımsız bir uğursuzluk var bende .

Nasıl kurtulucam ben bu bataklıktan bir fikri olan var mı?

not : ya hu neden benim konularıma kimse bir şey yazmıyor doğru dürüst. İlla eltimin bana yamuk yapması , benim görümcemin saçılı yolmam falan mı lazım .

Son düzenleme:
Resmen dünyadaki şansızlığın ve lanetin %90 ı benim bünyemde.

Murphy kanunlarını beni görerek yazmış yani o derece diyeyim.

Bir insanın her işi mi ters gider ya ?

Ödev yapsam proğramın bir anda bana en çok lazım olan komutu çalışmayı bırakır.

Eğer bilgisayar üzerinde yapılması gereken resmi bir işim varsa bana sıra geldiğinde sistem kitlenir.

Çıktı alıcak olsam ya proğram çalışmaz ya yazıcı kitlenir -sadece tek yerden alma imkanım oluyor proğramdan dolayı-

Akbil,öğrenci kartı, cüzdan gibi şeyleri her ay kaybederim muhakkak.

Tamirciye gitsem o gün izinli çıkar..

yani daha yazsam sığmayacak bir sürü rutin aksilikler . Şimdi böyle yazınca çok kötü durmadı ama gerçekten peş peşe gelince çok trajik oluyor... Artık çok sıkıldım neden böyle?

Cünüp falan da gezmiyorum ya bu nedir.

Sen böyle düşündüğün için oluyor falan demeyin ben onu da denedim benim düşüncemden bağımsız bir uğursuzluk var bende .

Nasıl kurtulucam ben bu bataklıktan bir fikri olan var mı?

not : ya hu neden benim konularıma kimse bir şey yazmıyor doğru dürüst. İlla eltimin bana yamuk yapması , benim görümcemin saçılı yolmam falan mı lazım .
Kaybetme konusunda asırı dıkkatlı olmak Lazım. Ben de bır kere akbılımı kaybettım yok gıt okuldan ogrencı belgesı al yok üstüne boş yere para öde. Sımdı aman aman hep yokluyorum kaybetmemek ıcın :)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Ay aksilikler kraliçem benim..
Üni.deyken her hafta salı günü Topkapı Sarayını ziyarete giderdim ve oysa hep aynı cevabı alırdım, "Salı günleri kapalıyız" :KK70:İnatla da giderdim yani..
Aslında sadece biraz dikkat gerekli :KK59:

aaa sen de kaşınıyomuşssun ama : D

Evet dikkatsizliğimin payı var , bu yüzden %10 düşelim %80 i benim üzerimde ...

Kurşun döktür :KK45:

işe yarar mı kııız:cool:

Kaybetme konusunda asırı dıkkatlı olmak Lazım. Ben de bır kere akbılımı kaybettım yok gıt okuldan ogrencı belgesı al yok üstüne boş yere para öde. Sımdı aman aman hep yokluyorum kaybetmemek ıcın :)

düşün ben bu manzarayı nerdeyse her ay yaşıyorum .. Ne acı dimi ?

Valla bencede bir kursun doktur :)

Bende de %80 degil ama var bende de biraz sanssizliklar..
Cirkinimde cirkin sansi niye yok onuda bilmiyom :))

bende de aksilikler oluyor ama hep olan birşey değil oldğunda da peşimi bırakmıyor mesela salı gnü 3 vesayit gitmem gereken yere 4 vesayit gidebildim ayağımı burktm aldğm şeyi beğenmedim tüm yerleri dolaştm sonra tekrar ayağımı burktum ve derse geç kaldm falan :KK70:

Back
X