Akta benim kadar anssz olan var m acaba?

lacrimosa

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
1.232
886
648
mrb kızlar , kimden hoşlansam aşık olsam olmuyo, cevremdeki arkadaslarımı goruyorum kımden hoşlansalar kısa surse de flort ediyorlar ama ben bi turlu hoşlandıgım kışılerle ıletişime gecemıyprum sevgilisi cıkıyo sureklı ılgılensem basitleşmış gibi oluyorum ilgilenmesem hiç anlamayacak falan filann
aşkta benm kadar bahtsızı var mı acaba

cnm senin kafan karışmış.
haklısın aslında çünkü erkekler değişik değişik gerçekten..kimi ilgiyi sever,kimi basitlik der.
o yüzden öncelikle karşına çıkan birini azbuz tanıyıp nelerden hoşlandığını anlayana kadar sakin ve kendi halinde takıl.tanıdıktan sonra nasıl muamele edeceğine karar verirsin.
sen biraz da benim beğendiğim beni beğenmez,beni beğeneni ben beğenmem durumu yaşıyorsun sanırım.
benim de böyle düşündüğüm zamanlar oldu.bence salla karşındakini,o seninle ilgilenmedikten sonra sen de ilgilenme

herşeyi akışına bırak ne çok sert görün ne de çok cilve yap derım. ama kendıne güvenli ve neşeli görün. erkekler bunalım ve içine kapanık bayanlardan kaçarler,sırnaşık ve yapışkan fazla isteklı bayanlardan da kaçarlar. hedefıne kıtlen ve arkadaşı ol. böylelıkle hem aranızda muhabbet olur hemde sevılmeye degecek bır adam olup olmadıgını anlamış olursun. hemde sevgılısı var mı yok mu ortaya çıkar. aklını bunlandırma şeker.

vayy be bende böyleyim işdee şansızlık mı nedir bilemiyorum ama herneysede hiççç güzel bi duygu değil..
zaten erkek arkadaşım olduğundada ilgilenmiyorum daha doğrusu bende basitleşmekden korkuyorum sanırım bu konularda biraz falaz katı yürekliyimm:(:(

demekki yalnız değilmişimm..
kızlar ozamn bu sorunumuza elbirliğiyle çözüm üretelerim
hoşlandıgımız kışıyı kaptırmayalarımm basşkalarınaa ..ama nasıll...?

nedir bu çektiğimiz ya... Hep taktik uygulamak mı lazım arayıp sormamak mı hoşlandığını belli etmemek mi sürekli kendini frenlemek mi... neden huzurlu bir ilişki yaşamak bu kadar zor,seviyorsam seviyorum demek istiyorum aşkım hayatımm demek... Özlediysem özledim,merak ediosam nasıl olduğunu sormak sesini duymak istiosam aramak... offf ya taktiklerden sıkıldım ama yapcak bişey yok kaçan kovalanır mantığında takılıp kaldılar galiba hala...

bencede niye hersey acık acık yasanmaz bilmiyorum ay söyle davranıyım böyle davranıyım sunu yaparsam hoslandıgımı anlar anlamaz niye hep biz sıkılalım

bende senin gibiyim yanlız değilsin ama ben çok yoruldum artık uğraşıp durmaktan birazda beklemeyi deniycem bakalım aşk gelip bulucakmı benide bir gün...:1no2:

ben de öyleyim ve taktiğe falan da karşıyım. ya aşk oyun dğeil ki taktiği olsun. seviyorsan seviyorsundur diye düşünüyorum ama maalesef günümüzde durum böyle değil :(

ben de aynen öleyim ya :((((( birinden hoşlanıorm adını sayıklaya sayıklaya geziorm bi süre bişeler yapmaya çalışıorm kendi halimde ama olmuo işte bi sorun oluo o kişiyle olmuo :'((bu geçen sürede yanımdakileri benle ilgilenenleri farkedemiorm tabi ...ben bunu o adını sayıklaya sayıklaya dolandığım kişiden vazgeçmeye başlamışken farkediorm..ama bi bakıorm o zmanlar benm yanımda olan peşimden koşan benle ilgilenen kişi yok artk iş işten geçmiş... ve hayatım sanki sürekli tekerrür edio hep aynı hep aynı :'(((((((

Kızlar ben de başta sizin gibi düşünüyordum, aşk oyun değil ki taktik maktik olsun diyordum ama benim gibi birini eğer 3 yıl sevmişseniz, sevdiğinizi de defalarca kez söylemişseniz, bir süre sonra anlıyorsunuz ki, aslında çoğu erkek taktikleri seviyor. hoppp diye seni seviyorum diyen kızların aşklarının gerçekleşme olasılığı çok düşük. erkekler tavlamayı seviyorlar. onun sizi tavlamasına izin verecek hareketler yapın. öncelikle arkadaş olun. sizinle bir şeyler paylaşabilecek kıvama gelsin. sizi tanısın öncelikle. hayalet gibi ortalıklarda dolaşmayın. ve unutmayın "benzerler birbirlerini çekerler" fizik kurallarındaki gibi zıt kutuplar birbirlerini çekmez. onunla ortak yönleriniz olsun. yoksa bile, bunu başarabilirsiniz. en azından tuttuğu takımı bilin yahu =) bir iki futbolcu bilseniz fena da olmaz:P yani sadece futbol değil, onun sevdiği şeyleri siz sevmeseniz bile seviyormuş gibi davranın. kısaca " ona benzeyin" edindiğim tecrübeler bu kadar =) ayrıca kitaplar asla uygulanmadıkça işe yaramaz ama tavsiye edeceğim kitap, Kevin Hogan'ın Dayanılmaz Cazibe adlı kitabı...

yaaa offff walla birilerini cezbetcez diye bi sirk cambazlığı yapmadığımız kaldı. sinir oluyorum neden bazıları daha şanslı diye bazen.

Back
X