- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Yarın alacağım cranberry kapsülünü şimdi araştırdım da iyi geliyormuş çok teşekkür ederimCramberry kapsülü yada bitkisel caylar denedinizmi faydası oluyormus
Çok teşekkür ederim. Çok sancılı ve zor bir süreç. Yıllardır hep başka bir hastalık olduğundan kronik sistit olduğundan bahsedildi fakat şimdi aşırı mesane olduğu ortaya çıktı.Geçmiş olsun
Ben yarın cranberry alacağım solgar markasının. Umarım bir ise yarar.Bizde benzer sorunla cebelleşiyoruz :/ Annemde mesane sarkması var ameliyat oldu yine de geçmedi hep bi tuvalet tutamama sorunu.. idrar yollları enfeksiyonu oldu iğneler ilaçlarla geçti şükür bunun dışında mesane ile ilgili doktor bilen varsa bende konuyu takipteyim..
Bizde benzer sorunla cebelleşiyoruz :/ Annemde mesane sarkması var ameliyat oldu yine de geçmedi hep bi tuvalet tutamama sorunu.. idrar yollları enfeksiyonu oldu iğneler ilaçlarla geçti şükür bunun dışında mesane ile ilgili doktor bilen varsa bende konuyu takipteyim..
Ben yarın cranberry alacağım solgar markasının. Umarım bir ise yarar.
Ne işe yarıyor acaba? Hiç duymamıştım cranberry iltihap için miydi? T TemiznevresimkokusuÇoban çantası çayı
kaygılı ve stresli insanlarda oluyor, ayrıca çay kahve tetikliyor....Herkese merhaba,
Annem yıllardır mesanesindeki yara ile mücadele ediyor. Sebebi tam bilmemekle birlikte yıllar önce tedavi edilmeyen idrar yolları iltihabının orada yaraya dönüşmesi.. 6 ayda 1 sistoskopi ile mesanesindeki yara yakılarak kansere dönüşmesi engelleniyor.
En son sistoskopi sonucuna göre anneme senin rahatsızlığın aktif mesane halk arasında bilinen hali ile şımarık mesane dediler. Annemin şuan geçmek bilmeyen sancısı var. Sürekli tuvalete çıkma isteği var. Ve mesanesinde yanma hissi var. Son dönemde dedemlerin bize gelmesi ile annemin stresi arttı. Bu da önemli bir etken..
Cevrenizde veya içinizde bu sorun ile mücadele eden veya Ankarada hoca önerisi olan var mı ? Annemin haline çok üzülüyoruz.
Pek çok kez gidildi urolojiye. Ama sanırım doktordan kaynaklı net bi çözüm olamadı. Şimdi bi doktor buldum internetten bayram ertesi ona gideceğiz. O zamana dek cranberry kapsülü içecek annem.Bı üroloji ve nefroloji doktoruna göründünuz mu peki bu durumda böbreklerin incelenmesinde de fayda var bence
Bu arada çok kaygılı ve stresli. Dedem bizimle kalmaya başladı ve 90 yaşında. Ayağa kalkamıyor vs. Onlara stres yaptı.kaygılı ve stresli insanlarda oluyor, ayrıca çay kahve tetikliyor....
Üroloji böbrekten anlamıyor ürolojiye de gidin ama kesinlikle nefrolojiye görünün Allah korusun böbrek te yetmezlik falan olur üroloji bunu bilemez sintigrafi çekilir çözümü muhakkak bulunur Rabbim şifa versin şafi ismiylePek çok kez gidildi urolojiye. Ama sanırım doktordan kaynaklı net bi çözüm olamadı. Şimdi bi doktor buldum internetten bayram ertesi ona gideceğiz. O zamana dek cranberry kapsülü içecek annem.
Böbrekler hiç incelenmedi sanırım
4 kardeşizÇok geçmiş olsun kac kardessiniz
Çok doğum yapan kadınlarda sık görülen bir problem sanırım ayrıca stres herşeyin kaynağı malesef4 kardeşiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?