Aktif mesane sorunu

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Herkese merhaba,
Annem yıllardır mesanesindeki yara ile mücadele ediyor. Sebebi tam bilmemekle birlikte yıllar önce tedavi edilmeyen idrar yolları iltihabının orada yaraya dönüşmesi.. 6 ayda 1 sistoskopi ile mesanesindeki yara yakılarak kansere dönüşmesi engelleniyor.
En son sistoskopi sonucuna göre anneme senin rahatsızlığın aktif mesane halk arasında bilinen hali ile şımarık mesane dediler. Annemin şuan geçmek bilmeyen sancısı var. Sürekli tuvalete çıkma isteği var. Ve mesanesinde yanma hissi var. Son dönemde dedemlerin bize gelmesi ile annemin stresi arttı. Bu da önemli bir etken..
Cevrenizde veya içinizde bu sorun ile mücadele eden veya Ankarada hoca önerisi olan var mı ? Annemin haline çok üzülüyoruz.

Bizde benzer sorunla cebelleşiyoruz :/ Annemde mesane sarkması var ameliyat oldu yine de geçmedi hep bi tuvalet tutamama sorunu.. idrar yollları enfeksiyonu oldu iğneler ilaçlarla geçti şükür bunun dışında mesane ile ilgili doktor bilen varsa bende konuyu takipteyim..

Ben yarın cranberry alacağım solgar markasının. Umarım bir ise yarar.

Çoban çantası çayı

Ben yarın cranberry alacağım solgar markasının. Umarım bir ise yarar.

Meyvenin tazesi de satılıyor büyük marketlerde
Ya da bahçeden markasının kurutulmuş turna yemişi de aynı şey
Ama hemen mucize beklemeyin
Bana ürolog sürekli kullanımda sistitten koruyucu etki yaptığını söylemişti

kaygılı ve stresli insanlarda oluyor, ayrıca çay kahve tetikliyor....

Bı üroloji ve nefroloji doktoruna göründünuz mu peki bu durumda böbreklerin incelenmesinde de fayda var bence

Bı üroloji ve nefroloji doktoruna göründünuz mu peki bu durumda böbreklerin incelenmesinde de fayda var bence
Pek çok kez gidildi urolojiye. Ama sanırım doktordan kaynaklı net bi çözüm olamadı. Şimdi bi doktor buldum internetten bayram ertesi ona gideceğiz. O zamana dek cranberry kapsülü içecek annem.
Böbrekler hiç incelenmedi sanırım

Üroloji böbrekten anlamıyor ürolojiye de gidin ama kesinlikle nefrolojiye görünün Allah korusun böbrek te yetmezlik falan olur üroloji bunu bilemez sintigrafi çekilir çözümü muhakkak bulunur Rabbim şifa versin şafi ismiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…