Aktifbank is gorusmem hakkinda yardimci olur musunuz????

mormenekse94

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
203
46
13
31
Merhabalar. Öncelikle bu bankada calisan veyahut iş görüşmesine girmiş olan varmi.??? Ben bir mülakat görüşmesi yaptım bu banka ile genel mudurluk pozisyonunda bir birim için. Mülakatta çok iyi geçti. Karsi taraftan bu durumu sezinledim. Görüşme sonunda doğru bir ingilizce ve genel yetenek testinin yonlendirilecegini söyledi tarafıma ik tarafından. Hatta şey dendi bu pozisyon için ingilizce aramıyoruz zaten cok kafanizi buna takmayin gibilerinden .prosedurselbirseymis gibi hani. Ama anlamadığım Web sitelerinde deneyimli personellerle mülakat yaparak ise alımların gerçekleştiği deneyimsiz personel ise alımlarında genel yetenek testi yapıldığı yazıyor. Benim 4 5 senelik tecrübem var bu alanda.aktif olarak çalışıyordum zaten. Görüştüğüm kişiler birim mudurleriydi o pozisyonun birim muduru falan di. Ik değildi yani. Acaba yanlış bilgi mi verdiler bana. Çünkü uzun zamandır aktif çalışma hayatında olduğumdan ve okuldan mezun olalı çok olduğundan sinavi gecemeyecegimden korkuyorum uzun süredir bir test çözme pratiğim vb yok yani. Aktif olarak yıllardır calisiyorum zaten. Sırf bu Sinav yüzünden elenmek istemiyorum .mulakatim çok iyi geçti çünkü.isi bildigimi karşı tarafa hissettirdim zaten onlarında bayağı memnun kaldıklarını hissettim. Çok tedirginim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı bir iş görüşmesi sürecine bu bankada katılmış olan tecrübeli arkadaşlara ne gibi surecler uygulandı. Kişilik envantermj genel yetenek testi mi ne gönderildi genel yetenekse soru icergi nasıldı ne gibi konular vardı. Bilen birileri varsa lütfen yardımcı olup cevap yazabilir mi bana

Back