Saç Rengi ve Saç Boyama Akuju kestane uzerine omre

Kokosbayan

Dünyam,iki yavrum..
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
507
400
18
Merhaba hanimlar benim saclarim suan akaju kestane rengi ve bir ay oldu evde boyayali.daha once sari rofle vardi ve iki defa uzerine bu rengi boyadim.benim sorum su ben suan bu rengin uzerine cikolata kahve yaptirip onun uzerinede sari omre yaptirsam olur mu? Istedigim renk tutar mi ve saclarim cok yipranir mi? Acikcasi korkuyorum biraz yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler..

Çok yararlı bi cevap olmayacak ama ilk okuyunca umre anladım kestaneyle ne alaka dedim. Ah bu ben. Cahillik güzel şey

Cok alemsin..bi allahin kuluda bi fikir verse dimi ama yok kaldim bu saclarla

Yani mesela boya konusunda çok bilgili değilim. İtiraf ediyorum hiç değilim. Ama sanki bu kadar işlemden sonra saçların çok yıpranır gibi. Bilemedim. İstersen boya önce. Ombreyi daha sonra düşün. Kendi rengi ne?

Kendi rengi kumral ama dedign gibi sadece boyasini yaptirayim omreyi sonra yaptirsam mantikli gibi yoksa iki islem birden sacimi fazla yipratir

Onceden bildigin sarisindim ama esimin basksiyla siyaha boyattim boyatmaz olaydim hic sevmedim uc senede asama asama anca kurtuldum o renkten simdide yavas yavas yine sariya donmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…