Merhaba hanımlar benim 2 yasinda bir kizim var akulu arabay inanılmaz bir merakı var anneannesi doğum gününde almak istiyor çok araştırdım ama kafam inanılmaz karıştı sizlerden kullanmış olduğu model olup memnun kalan yada kalmayanlar yardımcı olur musunuz lütfen bütçe çok begenirsek 800 olabilir minimum birde aradgim ozellikler iki kisilik olursa oyi olur 12 v ve goruntusde guzel olsun istyorum kapilari acilabilen akusu cikarilip sarj edilebilen vs ama bunlar olmasada onerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler tavsiyen için :) fakat su anda hemen hemen bütün modellerde ebeyvn kontrolü var aslında ama benim kafam model fiyat görüntü konusunda çok karıştıGeçen bir arkadaşım land rover almış. Rover'ın kendi üretimiymiş. Uzaktan kumandası vardı, bence çok kullanışlı. Başka hiç bir arabada görmedim uzaktan kumanda. Yaşı da küçük kızınızın. Bir kazaya sebebiyet vermemek için bu tip bişey düşünün derim. Ebeveyn kontrolünde olması çok daha güvenli.
Teşekkürler tavsiyen için :) fakat su anda hemen hemen bütün modellerde ebeyvn kontrolü var aslında ama benim kafam model fiyat görüntü konusunda çok karıştı
Fiyatı gayet iyi aslında tam model ve nerden alındığını öğrenme sansimvarmi çünkü intertte fiyatlar yuksekÇok alakam yok bu tip şeylerle. O yüzden yeni gördüm çok hoşuma gitti.
Model güzel. Land rover'ın bire bir küçültülmüşü ama üstü açık. Baya şekil duruyordu. 500-600 lira arası bişey dedi sanırım.
Fiyatı gayet iyi aslında tam model ve nerden alındığını öğrenme sansimvarmi çünkü intertte fiyatlar yuksek
Teşekkür ederimİnternetten aldılar sanırım.
Akşamüstü çıkartırsa kızı parka sorarım senin için.
Ay evet ablamda aldı harika bir araba fiyatına göre ama malesef ben yetisemedimBen geçen yıl bimden almıştım oğluma. Beyaz mercedes. 325 TL idi doğru hatırlıyorsam.
Ebeveyn kontrollü. Ama kapıları açılmıyor ve tek kişilik. Bu yıl hala kullanıyoruz. Memnun kaldım. 1-2 yıl kullanılacak bir şeye çok para vermek istemeyen ya da bütçesi kısıtlı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Sordum buralarda belli degil suan oyle birşeyyok dedilerHer yıl haziranın ilk haftası geliyor sanırım hem bime, benzeri de A101 e. Biz her hafta takip ediyorduk gelecek mi diye
Nette 1-2 hafta öncesinden bu tarz marketlerin aktüel broşürleri yayınlanıyor canım. Biz oralardan takip ediyorduk. Senede 1 kez geliyor.Sordum buralarda belli degil suan oyle birşeyyok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?