Al-bi test ne kadar güvenilir?

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
31
Meraba arkadaşlar benim durumum biraz karışık 3 gün erken yumurtlama oluyo bende bu 2.kez yakaladım ov testinde 14 gün katarsak 8 gün var adetime ama normal olarak 11 gün var erken yumurtlamayı saymazsak.dünden bu yana adet sancısı gibi sancılarım vardı bende bugün öğlen öylesine idrar testi yaptım markası albi çook çok silik çıktı ikinci çizgi bu kadar erken çıkar mı ki bilmiyorum pek itimat etmedim ama önceden kullanmışlığım oldu bir kaç defa silikte olsa çıkmamıştı yardımcı olun kızlar bana ya :KK14:

Son düzenleme:
Meraba arkadaşlar benim durumum biraz karışık 3 gün erken yumurtlama oluyo bende bu 2.kez yakaladım ov testinde 14 gün katarsak 8 gün adetime ama normal olarak 11 gün var erken yumurtlamayı saymazsak.dünden bu yana adet sancısı gibi sancılarım vardı bende bugün öğlen öylesine idrar testi yaptım markası albi çook çok silik çıktı ikinci çizgi bu kadar erken çıkar mı ki bilmiyorum pek itimat etmedim ama önceden kullanmışlığım oldu bir kaç defa silikte olsa çıkmamıştı yardımcı olun kızlar bana ya :KK14:
Ben hamileligimi al bi testle ögrendim bata 3 gün kala canım inşallah sende hamilesindir testin fotosunu yükle bakalım istersen

Ben hamileligimi al bi testle ögrendim bata 3 gün kala canım inşallah sende hamilesindir testin fotosunu yükle bakalım istersen
atayım canım buyur. çok gölgeli çıktı bilemedim ki biri efektli biri efektsiz

Eklentiler

• CYMERA_20181007_130412.webp
    CYMERA_20181007_130412.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 3.157
  • CYMERA_20181007_130953.webp
    CYMERA_20181007_130953.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 4.123
atayım canım buyur. çok gölgeli çıktı bilemedim ki biri efektli biri efektsiz
Efektsiz de çok dikkat edince silik bi çizgi oldugunu gördüm bende ama daha çok varmış adetine biraz bekle tekrarla istersen yada 2 gün sonrada tekrarlaya bilirsin biraz daha net olmuş olur en azından

Efektsiz de çok dikkat edince silik bi çizgi oldugunu gördüm bende ama daha çok varmış adetine biraz bekle tekrarla istersen yada 2 gün sonrada tekrarlaya bilirsin biraz daha net olmuş olur en azından
yarın kan vereyim diyorum canım idrarda silik olan kanda hiç değilse 15-20 bşeylerdir

Meraba arkadaşlar benim durumum biraz karışık 3 gün erken yumurtlama oluyo bende bu 2.kez yakaladım ov testinde 14 gün katarsak 8 gün var adetime ama normal olarak 11 gün var erken yumurtlamayı saymazsak.dünden bu yana adet sancısı gibi sancılarım vardı bende bugün öğlen öylesine idrar testi yaptım markası albi çook çok silik çıktı ikinci çizgi bu kadar erken çıkar mı ki bilmiyorum pek itimat etmedim ama önceden kullanmışlığım oldu bir kaç defa silikte olsa çıkmamıştı yardımcı olun kızlar bana ya :KK14:
Cnm bu test yanıltıcı.. Ben ne zaman bu testi kullansam hep saatler sonra ikinci cizgi beliriyor. Iki kere kan testi yaptirdim bu yüzden. Negatifti sonuc. Ustelik senin yüklediğin resimden bile daha netti ikinci cizgi. Bak birde baska marka dene. "O" ile baslayan bir marka vardi unuttum adini. Oda boyle gosterirse ok. Yada herhangi baska bir marka. Insan sonra hayal kirikligina uğruyor yoksa.. Ama inşallah vardir kuzum

Cnm bu test yanıltıcı.. Ben ne zaman bu testi kullansam hep saatler sonra ikinci cizgi beliriyor. Iki kere kan testi yaptirdim bu yüzden. Negatifti sonuc. Ustelik senin yüklediğin resimden bile daha netti ikinci cizgi. Bak birde baska marka dene. "O" ile baslayan bir marka vardi unuttum adini. Oda boyle gosterirse ok. Yada herhangi baska bir marka. Insan sonra hayal kirikligina uğruyor yoksa.. Ama inşallah vardir kuzum
kuzum 4-5 test ayrı ayrı markalar silik çıkarıyo hep

bugün testim böyle çıktı arkadaş yapmıştı sende yap dedi kıramadım

Eklentiler

• CYMERA_20181011_121414.webp
    CYMERA_20181011_121414.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 2.619
Gebelik gözüküyor cnm, gozun aydin olsun. Senin adina cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin insallah, sag salim kucagina almayida nasip etsin:anneadayı::KK200:
amin canım amin inşallah allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu testimin adı laboquick gecikmeyi bekliyorum şuan testlerden takip ediyorum inşallah sorunsuz tamamlarım 9 ayı :) sağlıkla sıhhatle inşallah

amin canım amin inşallah allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu testimin adı laboquick gecikmeyi bekliyorum şuan testlerden takip ediyorum inşallah sorunsuz tamamlarım 9 ayı :) sağlıkla sıhhatle inşallah
Ikinci cizgin bnm kizlariminkinden bile net çıkmış cnm. Gayette hamilesin, dikkat et kendine, mercimegine:KK54::KK15:

Back
X