Al kocayi vur kaynanaya

Eceminci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
64
11
3
Arkadaklar merhana ben yeni katildim araniza uzun zamandir takip ediyordum sizi . bende katlmak istedim ve dertlerimiz hemen hemen ayni kisa bir kayinvalide( gelin dusmani aglak ana ) diyologum bir gun oturup biseyler icim atisriyoruz onlarin mutfaginda ben basim agriyo diyorum kayinvalidecigimin verdigi cevap fesatliktandir .asil bomba burda patliyor cavap olar brnde e benim basim agriyosa senin ayaga kalkamam lazim anne :)kocamda tam bir anne delisidir kadin cocuklarini oyle bir parmaginda oynatiyoki ben hala nasil yaptigini cozemedim kocisle yalniz kaldigimiDa sorun yok anne devreye girince evdeki eayalar havada ucusuyor ;( galiba hepsinden sogudum

Nasil yazi stili anlamadim. Ne okudum onuda bilmiyorum. Şu harfleri eksik yazmayin yahu. Nokta virgul kullanin. Kv ne demis sen ne cvp vermissin bi algilayan varsa desin.

bi müddet sonra insanın sabrı kalmaz tabi ki.. kim sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran
iyi edıyorsun
Ya bunlar hic birsey degil kadinin bana yaptiklarini bir bilsen kac ordan ne duruyosun dersin bende napim sustukca eziliyorum baktim yaktim gemileri :)

Back
X