- Konu Sahibi saranhaeyo
-
valla yarın bi bakıcam bulabilirsem almayı planlıyorum ama eşim yermi emin değilim yerse umarım yer ve inşaaallh faydası olur:))balıkçılar yardımcı oluyorlarhiç duymamıştım ilginç bizdede sorun sperm hareketsizliği nereden bulunurki?alabalık yumurtası denersen bizlerede bilgi verirmisin merak ettim bu konuyu..
valla yarın bi bakıcam bulabilirsem almayı planlıyorum ama eşim yermi emin değilim yerse umarım yer ve inşaaallh faydası olur:))balıkçılar yardımcı oluyorlar
bulmak çok zor. fakat yenmesize çok zor olsa gerek.
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar herkese ben yeni birşey duydum bir tanıdığımın ebe olan bir tanıdığı var kadın bayağı yaşlı zamanında çocuğu olmayanlara çeşitli yöntemlerle yardımcı olmuş ve her seferinde olumlu sonuçlar almış.Benim eşimde sperm hareketliliğinde sayımız az doktorumuz proxeed plus önerdi ve onu 4 aydır kullanıyor henüz birşey olmadı.kendimize mayısa kadar zaman verdik o zamana kadar olmazsa ya tüp bebek yada aşılama deneyeceğiz.kadıncağızın bana önerdiği şey ise alabalık yumurtası yemesi tamda bu zamanlar daha iyi olurmuş.hiç bu konuda birşey duyan yada birşeyler bilen varmı?artık ne yapacağımı şaşırdım yedirsemmi diye düşünüyorum karar veremedim
aceba buldunuzmu ve denedinizmi?
henüz denemedik daha yeni öğrendim eşim işten dönerken bulursa alıcak metro marketlerde satılıyomuş.sizdedemi erkek interfilitesi sorun??
evet ya, ne yapacagimi bilemiyorum.arastiriyorum gece gunduz ama artik yoruldum tup bebek yaptirmakda istemiyorum o kadar zaman ve aci cokda para.. Allahim bize birtane nasip etti tedaviyle bu yeter diyorum,ama milletin sorularindan biktim !!! sanki doguruyorum onlara doguruyorum ya.... ayrica benim bir arkadasim var oda esinde problem vardi kurlerden fayda göremeyince tup bebek yaptirdi simdi 3 yasinda, ikincisi normal yolla oldu gecenlerde dogdu tosunum,neden bende normal yol ile kalmiyorum ?!! pisikolojim alt ust yani neden hep biz zorluklarla sonuca varmak zorundayiz guzel Allahim yardim et!!!!!!!!!!!
alabalık yumurtası çok pahalı degılmıs. ne kadar süreyle kullanacaksınız. dişi balıgın yumurtası bıraz daha pahalı olur yazıyo o da toplu aldıgında on lırayı geçmezmiş. ben netten arastırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?