- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de merak ettim.üyeyi hatırlayamadım.hatırlayan varsa yazsın lütfen:)Benim de aklıma o geldi, naptı acaba o konu sahibi?
AnneneAllah razı olsun .
Kardeş bile ne hale geliyor para için baksana.
Çok iğrenç şeyler var ortada.
İnşallah adalet gerçekten yerini bulur hiçbişey yapamazlar anneme.
Biz kendimizi kurtardık ,ablam da ben de evliyiz çok şükür halimize.
Teyze olacak pisliği Allah'a havale ettik.
Bakalım ne olacak.
Yok calismiyor hicte calismadiAbinizin hanımı çalışıyormu?
AnneneAllah razı olsun .
Kardeş bile ne hale geliyor para için baksana.
Çok iğrenç şeyler var ortada.
İnşallah adalet gerçekten yerini bulur hiçbişey yapamazlar anneme.
Biz kendimizi kurtardık ,ablam da ben de evliyiz çok şükür halimize.
Teyze olacak pisliği Allah'a havale ettik.
Bakalım ne olacak.
Yok calismiyor hicte calismadiAbinizin hanımı çalışıyormu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kazanilan-tazminat.932566/ben de merak ettim.üyeyi hatırlayamadım.hatırlayan varsa yazsın lütfen:)
Annemde babamda sakin insanlar bisey olunca onlardan cok sesi cikan benim babam hep bosver kizim kirginlik olmasin der. Kendi ailesi tinlamiyo bizim gelin hanimi kiz kardesleri falan buna bir suru sey soyluyo cit cikarmiyo buldu annem babam gibisini saysizlikta sinir tanimiyo.O zaman kaldıracak koca totosunu gidip çalışacak cokmu kolaymis alinteriyle kazanmak.Bizim gibiler evlerine 2 kuruş getirebilmek için ölüyoruz hanımefendi ise bide babandan evmi istiyormuş densiz? Babanızın tepkisi nedir gelin hanımın olaya müdahale etmesi hakkında ağzının payını vermismi?
Cekinmek degil abime huzur vermiyo yeni ogrendim abime babami aratmis aramayin bizi bi daha parada benim icin onun olsun demis aradan zaman gecince bi kac saat yani geri aramis abim baba kadinlarin lafina bakma diye annem gelin zorla aratti herhalde diyo. Iki arada kaliyo herkes bizdeki gelin ocak batiran cinsten diycem ama batirdi zaten. Bana bide aldigimiz para borca gitti bizimde elimizde gecmedi dedi. Zamaninda siz yediniz o parayi benim borcumumu odediniz sanki dedim. Hala kendini hakli goruyo dengesiz kadin yaValla kusura bakma ben olsam böyle gelini yolarim yoldugum yerleri g.tunden içeri sokarim ayy ne kadar sinirlendim resmen soymuslar sizi karı koca beraber, gıkınızi çıkarmiyorsunuz ne diyeyim böyle arsiza cevap vermeye cekinirseniz sizi daha çok soyarlar.