Alacaklıyım.. hakkım olanı nasıl alırım ??

summer00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
645
532
103
Sevgili kk kadınları
Durumum karışık. Iş yerinde mutlu değilim ama en başarılı elemanim.

Prim sistemi var ve gecen yildan 2 dönem alacakliyim
Ocakta istedim patronum tutturduysan paran bizde kalmaz dedi

Bu sene de mart ve haziranda 3 aylik 2 dönem tuttu ben de
Mail attım
baska sorunlarda oldu
Ben ayin 20sinde tutturdum geçtim de ama devam ettim sorun old icin size soylemedim hevesim kaçtı diyerek
O da uzunca mail ardindan tebrik ederim totali yarin sabah aticam dedi
Ogleden sonra yepyeni!
Kotayi 500kere sordum subatta zar zor öğrendim once arttacak dedi
Bende gecen sene tutmadigini belirttim bu durumda alamayacagim bir hedef olmaz mi dedim
Bi hafta sonra tamam gecen yilin ayni olacak dedi.
Bugune kadar mevzusu olmadi
Hata bende martta da konusmaliydim
Baskalari paralarinin yarisini aldi yarisini yil sonunda alacak

Simdi kalkmis bana totalin % diyor gecen senenin %200fazlasi ilk donem icin koydugu hedef.
Sonucta benim hesapladigimin cok altında tutmuş olacak.

Not: gerceklesen rakamlari benden gizledigini dusunuyorum çünkü musterinin ödediği ve bana bildirilen çok farkli

Eylulde evlendim işten ayrılacağım. aslında bugune kadar primleri alıp çıkarken işsizlik için gorusecektim

Malesef moralim çok bozuk merkezi s.dışında ve patronum hicbir davetime gelmiyor arada gelir normalde. suan kaciyor gibi.
Not: simdiye dek sakin davrandim son gönderdiği hedef tablosunu gecen yila gore duzenleyip tekrar göndereceğim.
Ayrica gecen yılı ispatlayan mail gondericem. Yuzyuze gorusemedegimiz için.
ne yapmaliyim??
Dava açmalı mıyım?
Nasıl bir yol izlemeliyim?
OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Dava açın ve hakkınızı alın.. ben maaşımı o şekilde tahsil ettim ssk mı da cezalı ödediler :)) müstehak böylelerine

Bittercoffee
Maaşı aksatmiyorlar ama daha önceki ufak primleri elden verdiler
Bunda da yazılı bişey yok mailler ve telefon konuşması

Mailler de net ortamı olsa bile yazılı belge niteliğinde.. güvenilir bi avukatla görüş derim.. benimki öyle bi korkutmuştu ki sağolsun duruşma görülmeden anlaşma yoluyla tahsil ettik :)) ki benim ssk bile ödenmedi hiç.. kargo teslim aldığıma dair 7 aya ait imzaladığım nüshalar vardı sadece..

Son düzenleme:
Alırsınız mailler de mahkemede kanıttır önce bence bir konuşun olmazsa dava edersiniz.

Alırsınız mailler de mahkemede kanıttır önce bence bir konuşun olmazsa dava edersiniz.

Evet konuşacağım öncelikle ama iyi niyet göremiyorum hiç resmen cevaplara göre soru hazirlamak sonrada başarısız oldun demek bu yaptıkları

Once konus sizden sadaka degil hakkim olan parayi istiyorum de.baktin kiviriyor o halde hukuki sureci baslatiyorum de.geri adim atmazsa avukat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…