- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi TeraziBurcuu
-
Mecburen takıyorum ama resmen içime öküz oturmuş gibi oluyo nefes alamıyorum dertleniyorumben h&m emzirme sütyenlerini giyiyorum su anseviyorum da ama evet sarkık ve büyükler. su an normal sütyen takmaya cesaretim yok
dün spora gittim gercekten aynada kendimş görünce bu ne ya dedimMecburen takıyorum ama resmen içime öküz oturmuş gibi oluyo nefes alamıyorum dertleniyorum
Maalesef aynı sorun bende de var 4 yılda 3 doğum 2 emzirme kilo al ver emzirirken de genelde şu sporcu sütyeni tarzı şeylerden kullanıyorum onun için aşırı sarktı göbeğime değiyorKızlar emzirmeden sonra göğüslerim baya bir sarktı bir baya büyüdü göğüslerim ben bedenimi bile unutmuşum en son e bebekten emzirme sütyeni aldım giydim göğülerim taşıyo bu ne biçim sütyen ya diyip sinirlendim pahalı bide meğer küçük almışım eski bedenimde sanıyorum halaSonra başka bi yerden aldım büyük oda rahatsız ediyo neyse dedim gene seçemedim bugün gene pahalı bişey aldım dikişsiz telsiz bir giydim gene rahatsız ve küçük bu göğüslerimin sarkmasından mı kaynaklı anlamadım rahat sütyeni bulan var mı acaba
Dönmüyor diyolar yadoğum sonrası, emzirme döneminde tutturamıyor insan. ben tuhafiyeden penye olanlardan almıştım. emzirmeden sonra eski haline dönüyor zaten
yani tabi eskisi kadar tabi dik olmuyorlarDönmüyor diyolar yabenimkiler göbek deliğime değecek nerdeyse çok büyük ve sarktı ağırlıktan
Maalesef duştan sonra göğüs altımı kremliyorum hemde göğüslerimi kaldırarak düşündün spora gittim gercekten aynada kendimş görünce bu ne ya dedimyaslılarımız olur ya göğüsler sarkmış, kocaman. onlara benyorum
Sağol cnm sen sıkıntı yaşamamışsın iyi bari benim zaten göğüslerim büyüktü süt dolunca daha da büyüdü göğüs büyük olunca daha çok sarkıyo galibaNBB marka emzirme atletlerinden, lcw ve pentiden emzirme sütyeni almıştım.
atletlerde emzirme döneminde hiç rahat edemedim, memelerim o dönem çok büyüdüğü için sütyen bölgesini kesiyordu ve canımı acıtıyordu ama şu an emzirme bitti ve ben o atletlerle geçiriyorum hafta sonumu
emzirmeden sonra eski halime döndüm, zaten öncesinde de çok büyük değillerdi, pek deformasyona da uğramadılar, eski sütyen düzenimden devam ediyorum.
konu sahibi yeniden ölçü alın ve pentinin lotus serisini bi deneyin derim.
ben de aynı durumdayımMaalesef duştan sonra göğüs altımı kremliyorum hemde göğüslerimi kaldırarak düşünyani nasıl bi anda sarkıyo emzirince ya
Emzirme sütyenini kullanamadım .Onun yerine pentiden balensiz dikişssiz sütyen aldım .Bana daha iyi oldu açukcası kullanımı da çok rahat .iyi ki almışım kurtarıcım oldu.Zaten çopu zaman evdeyim diye kullanmıyorum bile.Uygun zamanınızda tekrar göğğs ölçümğ yaptırıp yeni bedeninizi bulursanız sizin için daha iyi olurKızlar emzirmeden sonra göğüslerim baya bir sarktı bir baya büyüdü göğüslerim ben bedenimi bile unutmuşum en son e bebekten emzirme sütyeni aldım giydim göğülerim taşıyo bu ne biçim sütyen ya diyip sinirlendim pahalı bide meğer küçük almışım eski bedenimde sanıyorum halaSonra başka bi yerden aldım büyük oda rahatsız ediyo neyse dedim gene seçemedim bugün gene pahalı bişey aldım dikişsiz telsiz bir giydim gene rahatsız ve küçük bu göğüslerimin sarkmasından mı kaynaklı anlamadım rahat sütyeni bulan var mı acaba
Ahhahhahaben de aynı durumdayımnormalde 80b giyiyordum hiç sütyen takmasam da farketmiyordu. simdi market poşeti gibi oldular
Bişeyler yapmam lazım yoksa ya evden çıkmicam ya da çıkınca sürekli elim orda olcak çok rahatsız oluyorumEmzirme sütyenini kullanamadım .Onun yerine pentiden balensiz dikişssiz sütyen aldım .Bana daha iyi oldu açukcası kullanımı da çok rahat .iyi ki almışım kurtarıcım oldu.Zaten çopu zaman evdeyim diye kullanmıyorum bile.Uygun zamanınızda tekrar göğğs ölçümğ yaptırıp yeni bedeninizi bulursanız sizin için daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?