Alamak

insan zorla ağlayamaski bu elinde olan birşey değil
mutlaka üzülmüşsündür veya sinirlenmişsindir
bana eşim ağlarken kes zırlamayı derse kıyamet kopar
sen kes sesini diye avazım çıktığı kadar bağırırım :mymeka:

Kes zırlamayı demesi tabikide çok kötü :1no2: ama biraz daha açık anlatsan belki sinir anında söyleyip pişman olmuştur sonradan benneyaptımki

yani aslında özel bir olay değil yani ne zaman ağlasam hiç bnim ağladığıma üzülmez hep kes ağlamayı kes zırlamayı der.bi defada canım benim üzülme dayanamam demez: ((

valla bana öyle söylense kendimi inanılmaz kötü hissederdim, ve daha çok ağlardım gayet normal birşey ağlamak bu şekildeki yaklaşımı hiç doğru değil :kızgın:

yanınızda olup sizi sakinleştirmeye çalışması gerekir..

üzülmeyi bırakır sinirlenmeye başlarım kesin
bağırır çağırırım
sonra da bi oh çekip rahatlarım
alırım elime kumandayı zap yaparım...

Son düzenleyen: Moderatör:
ay çok sinir bişey ben bu kez sinirden daha çok ağlardım heralde onlada konuşmasdım:dilcikar:ama ben ne zman ağlasamaşkımda ağlıo dayanamıyo canım benim yaa :asigim:

arkadaşlar siz ağlarken eşiniz kes zırlamayı diye size bağırırsa ve sizinle hiç ilgilenmezse ne yaparsınızsenağlamasenağlama

valla canım böyle bişey başıma hiç gelmedi bu zamana kadar eşim beni 2 veya 3 defa görmüş ağlayarak...sorar neden aglıyosun bişeymi oldu der....
böyle bişey başıma gelse bilmemki ne yaparım...o günkü ruh halime bağlı herhalde....:bbo:

Çok kötü bir durum. Ben hemen ordan uzaklaşmak isterdim. Dışarı çıkabileceğim bir saatse kendimi dışarı atar sakinleşene kadar yürürdüm. Sakinleşincede gönlümü almanın bir yolunu bulana kadar onunla konuşmazdım. Evde tek başıma yaşıyormuş gibi tek başıma yemeğimi yer tv izler böylece onuda tek başına bırakırdım. Mutlaka gönlümü almanın bir yolunu bulurdu herhalde

Evet insanın eLinde oLan birşey değiL sonuçta.
İstemdışı..
Benim sevgiLimde ağLammdn nfret eder ama diyor ki ağLıycaksan da anLat seni üzen şeyi yanımda ağLa.. :/

hayatta oyle bisey diyemez :kızgın:
derse benimde susmuycami bilir
elime ne gecerse firlatirim sonrada biner arabaya giderim taki burnunu surtene kadar...

ben çok sulu gözlüyüm...
sevinince sinirlenince üzülünce kısacası herşeye hemen ağlarım....
eşimde benim ağlamamı hiç sevmez...
bana birşey demez ama benimle hiç ilgilenmez...

vallahi ben bir kere agladım karsısında..baktım onun da gözleri doldu..sarıldı bana aglama dayanamıyorum üzülmene dedi..içimden aglamak gelmişti bir sebebi yokken oldu...ama aynı tepkiyi bana vermiş olsa nerdeysen cıkar giderdim yanından...

kötü bi durum yaa...ben zaten çok hassas bi insanım bir de öyle bişey derse tamamen koparım.baya bi konuşmam hatasını anlayana kadar.

Back
X