• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alanında çok iyi uzman bir psikiyatri doktor önerir misiniz?

Zaten özel eğitim alıyor dil terapisinde alıyor farkındaysanız ihtiyacı olan ne varsa yapıyoruz zaten rapor çıkarmadık ama paralı özel eğitime yoluyoruz yani ihtiyacı olandan mahrum brakmıyoruz fakat doktorda net birşey demedi bende bu yüzden özel bir pisiktiyatriye götürmek istiyorum net olarak nesi var ona göre daha çok üstüne düşelim ve belki daha çok faydamız olur
Siz benim ne söylediğimi okula başlayınca anlayacaksınız
O rapor sayesinde çocuk okulda da destek eğitimi alacak dahası mühim sınavlarda misal ek süre verilecek normal sınav bile onun düzeyinde yani ona göre yapılacak ama raporlu olursa oluyor bunlar şu an aklıma gelmeyen cok fazla yarari var çocuğa rapor almanın bundan kacinmaniz çok anlamsız ve çocuğun zararına maalesef

Merhabalar kızlar benim oğlum 5 yaşında konuşmuyor pandemiden dolayı çıkarmadık ve televizyona çok maruz kaldı ben Ege üniversitesine götürdüm çocuk geride kalmış ve geriden geliyor olabilir dedi döktor bize özel eğitime gitmemizi söylediler onlar bize çocuğun ne olduğunu söylerler dediler bizde rapor çıkarmadık ilerde çocuğun geleceği etkilenmesin diye doktora sorduk çünkü ilerde engel olurmu tabiki olur dedi o yüzden eşimle çıkarmama kararı aldı paralı özel eğitime gidiyor dil terapiside görüyor özel eğitim bize hafif otizimlilikvar dedi ben yinede bir psikiyatriye göstermek istiyorum emin olmak için tam olarak nesi var diye ona göre oğluma yardımcı olalımdiye yani demek istediğim alanında çok iyi uzman bir pisikiyatri doktor önerirmisiniz ücretli olandan
Şehir fark eder mi

Merhabalar kızlar benim oğlum 5 yaşında konuşmuyor pandemiden dolayı çıkarmadık ve televizyona çok maruz kaldı ben Ege üniversitesine götürdüm çocuk geride kalmış ve geriden geliyor olabilir dedi döktor bize özel eğitime gitmemizi söylediler onlar bize çocuğun ne olduğunu söylerler dediler bizde rapor çıkarmadık ilerde çocuğun geleceği etkilenmesin diye doktora sorduk çünkü ilerde engel olurmu tabiki olur dedi o yüzden eşimle çıkarmama kararı aldı paralı özel eğitime gidiyor dil terapiside görüyor özel eğitim bize hafif otizimlilikvar dedi ben yinede bir psikiyatriye göstermek istiyorum emin olmak için tam olarak nesi var diye ona göre oğluma yardımcı olalımdiye yani demek istediğim alanında çok iyi uzman bir pisikiyatri doktor önerirmisiniz ücretli olandan
Alanında çok iyi olmasına gerek yok ki. Her hangi bir devlet hastanesi olursa daha iyi olur çocuk psikatriye götüreceksiniz otizm tarzı tanıları sadece onlar koyabiliyor. Benim kızım otizmli raporuda var eğitimler çocuğa ne derece iyi gelir ne derece nereye getirir bilinmez bir konu. 1 2 yılda düzelecek şey değil eger otizmse ama uyaran eksikliği varsa hemen düzelir kendini gösterir olumlu sonuçlar alırdınız şu an konuşması nasıl cocugunuzun.

Siz benim ne söylediğimi okula başlayınca anlayacaksınız
O rapor sayesinde çocuk okulda da destek eğitimi alacak dahası mühim sınavlarda misal ek süre verilecek normal sınav bile onun düzeyinde yani ona göre yapılacak ama raporlu olursa oluyor bunlar şu an aklıma gelmeyen cok fazla yarari var çocuğa rapor almanın bundan kacinmaniz çok anlamsız ve çocuğun zararına maalesef
Selamlar benim kızımın raporu var daha 5 yaşında okulda çok yardımcı oluyorlar dediğiniz doğru rapordan çok korkuyorlar ama bence çok faydası oluyor.

Back
X