Alanya baskent universite hastanesınde dogum yapanlar.

bahar07

duru'm güzel kızım
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.275
1
116
43
Antalya
Merhaba alanya baskent unıversıtesı doktor vural daglının hastasıyım ..dogumum temmuz ayında olcak ..su an ıcın doktorumdan memenunum..epıdrual sezreyan ıstıyorum doktora daha sormaıdm ama acaba yapıyormu ıstege baglı sezeryan ...orda dogum yapan arkadaslar memnunlarmı..

merhaba canım, bende vural beyin hastasıyım benim bebeiş daha minik 7 haftalık. vural bey de tedaviyle oldu.. ben alaanyalı da değilim pek çevremden araştırma şansım yok, ama gördüğüm herkese soruyorum.. spinal anesteiyle sezeryan varmış ama kimi çok memnunum dedi, kimi şikayetçi, benimde kafam çok karıştı.. cahit beyi övdüler, onuda düşünmeye başladım ama kararsızım.. bide bu vural beyin az konuşması beni sinir ediyo, muayeneyi çok kısa tutuyo... uff kafam karışık.. sen fiyatları filan öğrendinmii? çevrende soruşturdun mu

merhaba bende alanyalı degılım ..evet dr vural az konuusyo konusmayı cok svemıyo galıba .bı sey sorucam dusunuyorum sorsammı dıye ..ama ısını ıyıyapan bı doktor dıye duydum ..bende sezeryan ıstıyorum normal dogumdan korkuyorum ..ucretlerı ogrendım ssk anlasmalı normal 350 sezeryan 650 epısraul yada genel degısmıyormus..senın daha var doguma ALLAH yardımcımız olsun .

bugün benim randevum vardı kalp atışlarını duyduk ama ultrasonda kalma süremiz 3 dk bile değildi, hiçte bişi söylemedi doğru düzgün, folik kullanmaya devam bi aksilik yok dedi yolladı.. bu konuşmama huyu beni deli ediyo bu adamın, onun sayesinde hamile kaldım ona minnet borcumdan gidiyorum ama beni delirtmeye başladı yani iyice, bide ben aylardır gidiyorum ayda enaz 5 kere ittim, yinede çok mesafeli soru sorulmuyoki adamı, cahit beyi düşünmeye başladım, hayılısı bakalım, senin az kalmış artık şafak saymaya başlamışsın... inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende.. fiyatlarda uygun muş bu arada ben 1,5- 2 yi gözden çıkarmıştım sevindim bu fiyatlara..

bak ıste mesafe konuusnda cok haklısın ınsan gerceten soru sormaıyor..benımde aklımda bı suur soru var ama sormaıyorum..ama ultrosyonda ılk zamn zaten ck durman gerekmıyo cunku henuz daha yenı olusuyo ama bı kac ay sonra bayagı uzun ıncelıyo yanı bebek ellerını kollaırnı ayakalrını tek tek ıncelıyo ...o konuda sıkıntı yasamıycaksın emın ol.ama yakınlık dersen gercekten haklısın ..ben sadece ısının ıyı bıır olduugnu duydum o yuzen devam edıyorum ..bıde sezeryan ıstıyorum onu bıle henuz soramadım:( hayırlısı bakalım sende kendıne ck dıkkat et tammmı..en onemlı donemlerdesın hareketlerıne ozellıkle yemek ıcmekete cok oenmelı ..dualarım sneınle

slm arkadaşlar bende vural beyin hastasıyım yogun olmasından dolayı biraz ilgisiz geliyor banada ama
sorularıma kısada olsa cevap veriyor unutmadıgım zamanlar hatta evde not al sorularını dıyor simdiye kadar bır sorun yaşamadık dun doğum ücretlerini sordum normal 300 ama dr.unu istersen +350 özel oda istersen +250 toplam 900 e geliyor normal dogum bana çok fazla geldı bırde özel oda herzaman olmayabiliyormuş şansa kalmışmış oyle seyler soyledıler hasta kabulde o yuzden kafam biraz karıştı hastane yönünden :44::44::44:

hayırlı olsun bebişin canım.. evet herkesin sıkıntısı aynı galiba vural beyde, az konuşuyor ve yoğunluktan dolayı sanki geçiştiriyor gibi.. senin gebelik ne kadarlık? doğum yakın mı? bide benim devlette yaptırdığım tahlilleri bile başkentte tekrar istiyo vural bey, buda bana biraz garip geldi açıkçası, eimde 2 gün öncesinin tahlilleri var ama aynı tahlilleri tekrar yaptırıyo:)
ben hiç doğumla ilgili bişi sormadım, fiyatlar hakkında bi bilgim yok ama... odalar zaten tek kişilik değil mi başkentte, özel oda ve özel oda farkı da ne ki? 900 lira normal doğuma kesinlikle verillmez bencede. zaten kendin sancyı çekiyosun kendin doğuruyosun, doktorun hastanenin pek bi fonksiyonu yokki. çook para bence..

hayırlı olsun bebişin canım.. evet herkesin sıkıntısı aynı galiba vural beyde, az konuşuyor ve yoğunluktan dolayı sanki geçiştiriyor gibi.. senin gebelik ne kadarlık? doğum yakın mı? bide benim devlette yaptırdığım tahlilleri bile başkentte tekrar istiyo vural bey, buda bana biraz garip geldi açıkçası, eimde 2 gün öncesinin tahlilleri var ama aynı tahlilleri tekrar yaptırıyo:)
ben hiç doğumla ilgili bişi sormadım, fiyatlar hakkında bi bilgim yok ama... odalar zaten tek kişilik değil mi başkentte, özel oda ve özel oda farkı da ne ki? 900 lira normal doğuma kesinlikle verillmez bencede. zaten kendin sancyı çekiyosun kendin doğuruyosun, doktorun hastanenin pek bi fonksiyonu yokki. çook para bence..

tsk.ederim seninde bebegin hayırlı olsun sağlıkla kucagımıza alırız ınş. biz 28 haftayı doldurduk bende çarşamba günkü randevumda bilgi amaçlı sordum fiyatlar bunlar tabi dr.ve özel oda istemezsen uygun ama onlarıda istemeyince devlet hastanesinden bir farkı kalmıyor çünkü başkenttede 6 yada 8 kişilik odalar ve yanına erkek refakatçi almıyorlar düşün doğum yapıyorsun ve eşin yanında olamıyor özel oda istersen ücrete tabi 250 tl...

hadi canım özel hastaneden 6 kişilik oda olur mu ya.. devlet bile iki kişilik odalara geçti..

o zaman başkenti i daha düşünmek lazım, bize ben sorayım bakalım, merak ettim ve kafam karıştı..eski canda sezeryan yaptı arkadaş, 900 lira verdi tek kişilik oda da 2 gece kaldı.. başkentte normal o fiyatlara çıkıyo o zaman

merhaba arkadaşlar bende dilek erdem'in hastasıyım.Doktorumdan memnunum bende sezaryen düşünüyorum.Ama odalar 2 kişilik diye duydum.Daha arkadaşım yeni doğum yaptı orda.fiyatlar da normal 300-350 sezaryen 600-650 arasında değişiyormus özel oda istersen 250lira ama ben özel oda düşünmüyorum ne gerek var muhtemelen bebekte bir problem yoksa 1 gece yatırıyorlar.Oda arkadaşınız da sizin gibi yeni doğum yapmış biri olacak ne gerek var bence o kadar para verceğinize bebeğinize harcayın daha iyi.Ama yinede herkesin kendi seçimi.Allah yardımcınız olsun...

Dilek erdem e giden arkadaşlardan yorum bekliyorum.nasıl bir doktor yeterince ilgileniyor mu?

Back
X