Alanya da Beste karaya Ameliyat olan veya olmak isteyen

Sakin olmayın sakin! Kendisi doktorluktan çok uzak birisi, burnumu öyle mahvetti ki psikolojik olarak toparlanıp revizyon ameliyati olmam 8 yılımı aldı :( Aman diyorum sadece estetik değil sağlığınızı da kaybederseniz lütfen iyi araştırın bir sürü mağdur var

Sakin olmayın sakin! Kendisi doktorluktan çok uzak birisi, burnumu öyle mahvetti ki psikolojik olarak toparlanıp revizyon ameliyati olmam 8 yılımı aldı :( Aman diyorum sadece estetik değil sağlığınızı da kaybederseniz lütfen iyi araştırın bir sürü mağdur var
Maalesef ki bir hata yapıp kendisine ameliyat oldum ama şu an yasal bir süreç içerisindeyiz kendisiyle revizyon olmam gerekiyor nefes alamıyorum nefes alırken burun deliklerim kapanıyor hayatımın en büyük pişmanlığı

çok üzgünüm :( bu kadar mağdur yorumları ve yaptığı iş ortadayken sonuna kadar hakkınızı savunun. zaten anlamıyorum yıllardır hala nasıl ameliyat yapabiliyor, neşter bile verilmemeli eline. umarım bu yorumlarımızı olmak isteyen herkes araştırırken görür ve uzak durur bize de en azından sevap kazandırır :)

Back
X