alanya modasi !!!

dogma olmasa da büyme olarak oralıyım valla

,2o küsür yılım orada geçti benim, heheh

guzel yer evet ,ben de esımle tüm kıyıyı gezdım neredeyse ege ve akdenız ..

orada yasarken anlamamısım ama artık oranın üzerine yer tanımıyorum..

kumsalı özellıkle.. o güneş yagı kokuusu..sahilin bambaska bır kokusu var :)

kesinlikle oyle denizi gunesi aksam 6 dan sonra cok guzel bir koku etrafta deniz kokusu geceside muhtesem iskelesi carsisi umarim hep boyle kalir

kalır herhalde ,uzuuuuun zamandır oyle zaten gece hiç bitmiyor orada..

hayat 12 den sonra baslıyor ,sabahın ılk ışıklarına kadar :)

evet aynen oyle e birazda alanyali olarak oranin modasindan bahset bilen var bilmeyen var konuyu yoksa tasiycaklar yada kapaticaklarda sen kurtar bari :) ( nedemisler alanya´ya tatile giden biri giden digerinin kötü gün dostudur) pek uymadi ama idare et

Son düzenleme:
9 yaşından beri alanyada yaşayan biri olarak alanya gibi bir yer daha hayatımda görmedim. resmen cennette yaşadığımı hissediyorum burada. yazı tartışılmaz zaten ama kışı bile ayrı güzel yaaa anlatılmaz bi yer.

Yaza eşime sürpriz bir tatil planı kuruyorumda Alanya hakkında çok güzel şeyler yazmışınız...Peki tavsiye edebileceğiniz,herşey dahil ve uygun bir otel varmı...Hem merkezine hemde denize yakın olan...Alanyaya hiç gitmediğim için bilemiyorum nasıl bir yer olduğunu...Bu arada orasıda Antalya gibi ise Türkten çok turist varsa istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…