Albi gebelik testi-hamilemiyim

nattyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
31
11
3
26
Merhabalar sabah ilk idrarımla albi kaset test yaptım ilk dakikalarda çok silik ama gözle görülür çizgi çıktı, dünde test yapmıştım ama çizgi zar zor gözüküyordu. Toplam dünden beri 4 test yaptım kafayı yemek üzereyim, dünkiler çok silikken bugün sabah ilk idrarla yaptığım direk gözüküyordu. Yardımcı olurmusunuz lütfen😞

Eklentiler

• IMG_9258.webp
    IMG_9258.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 34
Kuruma çizgisi desem ilk 5-10 dk arasında çıktı, daha önce defalarca üzüldüğüm için kan vermeye şuanlık cesaret edemiyorum birgün daha bekliyicem. Ama en azından testin güvenilirliğini öğrenmiş olurum

Kuruduktan sonrada böyle oldu

Eklentiler

• IMG_9261.webp
    IMG_9261.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalar sabah ilk idrarımla albi kaset test yaptım ilk dakikalarda çok silik ama gözle görülür çizgi çıktı, dünde test yapmıştım ama çizgi zar zor gözüküyordu. Toplam dünden beri 4 test yaptım kafayı yemek üzereyim, dünkiler çok silikken bugün sabah ilk idrarla yaptığım direk gözüküyordu. Yardımcı olurmusunuz lütfen😞
Bir gölge var görünüyor ama kan vermeden bir yorum yapmak mümkün değil ☺️ 4 gün gecikmeyle daha belirgin olması gerekirdi ama belki geç döllenme olmuş olabilir

Bir gölge var görünüyor ama kan vermeden bir yorum yapmak mümkün değil ☺️ 4 gün gecikmeyle daha belirgin olması gerekirdi ama belki geç döllenme olmuş
Bir gölge var görünüyor ama kan vermeden bir yorum yapmak mümkün değil ☺️ 4 gün gecikmeyle daha belirgin olması gerekirdi ama belki geç döllenme olmuş olabilir
Kan vermeye korkar oldum ama bu sefer içimde garip bir umut var ilk defa reglim gecikiyor🥹 birde kendi ablamda bu durumu yaşamıştı kanda çıkmasına rağmen hiçbir şekilde net bir çizgi görmemişti idrar testinde oyüzden acaba olabilir mi diyorum🥹

Kan vermeye korkar oldum ama bu sefer içimde garip bir umut var ilk defa reglim gecikiyor🥹 birde kendi ablamda bu durumu yaşamıştı kanda çıkmasına rağmen hiçbir şekilde net bir çizgi görmemişti idrar testinde oyüzden acaba olabilir mi diyorum🥹
Tabili olabilir neden olmasın test negatif değil ki ☺️ bence hiç korkma böyle beklemek daha zor ❤️❤️ bana da haber ver güzel haberlerini bekliyorum

Back
X