Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet var gibi diğer çizgi çok net. Bende sizin gibi 4 gün gecikmeyle yapmıştım bu kadar net değildi kan verdim çıkmıştı hemen.Merhabalar albi gebelik testi ve freely gebelik testi yalancı çıkma olasılığı var mıdır aniden çift çizgi belirdi ama güvenemedim 4 günlük gecikme var.
Bence net hamilesinMerhabalar albi gebelik testi ve freely gebelik testi yalancı çıkma olasılığı var mıdır aniden çift çizgi belirdi ama güvenemedim 4 günlük gecikme var.
Aynı marka mıydı peki bir de betanız kaç çıkmıştı ?Bence gayet var gibi diğer çizgi çok net. Bende sizin gibi 4 gün gecikmeyle yapmıştım bu kadar net değildi kan verdim çıkmıştı hemen.
Markasını hatırlamıyorum canım üzerinden 6 yıldan fazla geçti. Ama betam 180 lerdeydi onu hatırlıyorumAynı marka mıydı peki bir de betanız kaç çıkmıştı ?
İnşallah öyle umut ediyoruzAlbi yalanci cikarmiyor zaten yalanci bu kadar net cikmaz
Freely Le öğrenmistm. Bende hemen silik bi çizgi çıkmıştı sizinki çok net kesin vardirMerhabalar albi gebelik testi ve freely gebelik testi yalancı çıkma olasılığı var mıdır aniden çift çizgi belirdi ama güvenemedim 4 günlük gecikme var.
İnşallahBence net hamilesinhayırlı olsun
Anladım çok teşekkür ederim sabah bi kan vereceğim umarım beta güzel çıkarMarkasını hatırlamıyorum canım üzerinden 6 yıldan fazla geçti. Ama betam 180 lerdeydi onu hatırlıyorum
İnşallah internette yalancı pozitif yorumları okuyunca emin olamıyor insan bir de 2 yıldır bekleyince inşallah doğrudurFreely Le öğrenmistm. Bende hemen silik bi çizgi çıkmıştı sizinki çok net kesin vardir
Bence güzel çıkar çünkü çizgi çok net çıkmış. Benim silik çıkmasına rağmen 180 falan çıkmıştıAnladım çok teşekkür ederim sabah bi kan vereceğim umarım beta güzel çıkar
Ay inşallahBence güzel çıkar çünkü çizgi çok net çıkmış. Benim silik çıkmasına rağmen 180 falan çıkmıştı![]()
İnşallah herşey gönlünüzce olur 2 sene beklemissiniz güzel haberler alırsınız umarımİnşallah internette yalancı pozitif yorumları okuyunca emin olamıyor insan bir de 2 yıldır bekleyince inşallah doğrudur
Anlıyorum seni canm bende düşük yaptım 1 buçuk yıl önce. Ama şuan o çift çizgiyi bile görebilmek için dua ediyorum ne zaman test yapsam tek çizgi görmekten aşırı derecede sıkılmış durumdayımAy inşallahdaha önce düşük yaptım yine silik bi çizgi çıkmıştı yine aynı şeyleri yaşarım korkusu sarıyor işte çift çizgi görmek bile tedirgin ediyor insanı
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİnşallah herşey gönlünüzce olur 2 sene beklemissiniz güzel haberler alırsınız umarımama testler baya pozitif bi kan verin netlessin durum aklınızda soru işareti kalmaz hem hadi hayırlı haberler alırsın insallah bebeğin seninledir
![]()
Haklısınız çok çok iyi anlıyorum rabbim kimseyi bekletmesin kolaylıkla nasip etsin çok zor süreçAnlıyorum seni canm bende düşük yaptım 1 buçuk yıl önce. Ama şuan o çift çizgiyi bile görebilmek için dua ediyorum ne zaman test yapsam tek çizgi görmekten aşırı derecede sıkılmış durumdayım
İnşallah haber edeceğim muhakkakBurayada yazın güzel haberinizi![]()