• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Albi ve freely gebelik testi

ubss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
90
19
3
30
Merhabalar albi gebelik testi ve freely gebelik testi yalancı çıkma olasılığı var mıdır aniden çift çizgi belirdi ama güvenemedim 4 günlük gecikme var.

Eklentiler

• 20250515_192105.webp
    20250515_192105.webp
    24 KB · Görüntüleme: 152
  • 20250515_192057.webp
    20250515_192057.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 137
Merhabalar albi gebelik testi ve freely gebelik testi yalancı çıkma olasılığı var mıdır aniden çift çizgi belirdi ama güvenemedim 4 günlük gecikme var.
Bence gayet var gibi diğer çizgi çok net. Bende sizin gibi 4 gün gecikmeyle yapmıştım bu kadar net değildi kan verdim çıkmıştı hemen.

Bence net hamilesin ❤️ hayırlı olsun

Freely Le öğrenmistm. Bende hemen silik bi çizgi çıkmıştı sizinki çok net kesin vardir

Freely Le öğrenmistm. Bende hemen silik bi çizgi çıkmıştı sizinki çok net kesin vardir
İnşallah internette yalancı pozitif yorumları okuyunca emin olamıyor insan bir de 2 yıldır bekleyince inşallah doğrudur

Bence güzel çıkar çünkü çizgi çok net çıkmış. Benim silik çıkmasına rağmen 180 falan çıkmıştı 😊
Ay inşallah 🤗 daha önce düşük yaptım yine silik bi çizgi çıkmıştı yine aynı şeyleri yaşarım korkusu sarıyor işte çift çizgi görmek bile tedirgin ediyor insanı

İnşallah internette yalancı pozitif yorumları okuyunca emin olamıyor insan bir de 2 yıldır bekleyince inşallah doğrudur
İnşallah herşey gönlünüzce olur 2 sene beklemissiniz güzel haberler alırsınız umarım 😍ama testler baya pozitif bi kan verin netlessin durum aklınızda soru işareti kalmaz hem hadi hayırlı haberler alırsın insallah bebeğin seninledir😇😇

Ay inşallah 🤗 daha önce düşük yaptım yine silik bi çizgi çıkmıştı yine aynı şeyleri yaşarım korkusu sarıyor işte çift çizgi görmek bile tedirgin ediyor insanı
Anlıyorum seni canm bende düşük yaptım 1 buçuk yıl önce. Ama şuan o çift çizgiyi bile görebilmek için dua ediyorum ne zaman test yapsam tek çizgi görmekten aşırı derecede sıkılmış durumdayım

İnşallah herşey gönlünüzce olur 2 sene beklemissiniz güzel haberler alırsınız umarım 😍ama testler baya pozitif bi kan verin netlessin durum aklınızda soru işareti kalmaz hem hadi hayırlı haberler alırsın insallah bebeğin seninledir😇😇
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🥹yarın kan vereceğim inşallah 🌸

Anlıyorum seni canm bende düşük yaptım 1 buçuk yıl önce. Ama şuan o çift çizgiyi bile görebilmek için dua ediyorum ne zaman test yapsam tek çizgi görmekten aşırı derecede sıkılmış durumdayım
Haklısınız çok çok iyi anlıyorum rabbim kimseyi bekletmesin kolaylıkla nasip etsin çok zor süreç

Sabah kan vermiştim 443 çıkmış sevinmeli miyim normal değer mi bilemedim daha önce de düşük yapınca tedirgin oluyor insan

Back
X