Albi ve freely gebelik testi

Evet gebelik var çok şükür başka marka alın onunla da deneyin garanti olsun. Benimki çok silik çıkmıştı ertesi gün 440 çıkmıştı beta hassasiyeti düşük bence testin umarım güzel haberler alırsınız 🌸
Ay cok sevindim sizin adınıza maşallah diyeyim şimdiden Rabbim sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin insallah 💜💜
Ben tekrar test yapmadım cumartesi regli günü, zaten pek belirtimde yok hayırlısı Allahdan 🌸🌸

Ay cok sevindim sizin adınıza maşallah diyeyim şimdiden Rabbim sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin insallah 💜💜
Ben tekrar test yapmadım cumartesi regli günü, zaten pek belirtimde yok hayırlısı Allahdan 🌸🌸
Hayırlısı olsun benimde belirtim yoktu tek belirti adet gecikmesiydi gecikme en garantisi bekleyin bakalım güzel haberler alın inşallah

Merhaba arkadaşlar reglime 6 gn var freely erken gebelik testi yaptım sabah silik cıktı 4. Dakikada belirdi yalancı pozitif diyorlar ya o acaba 10 dakikadan sonra cıkan sonuçta mı yalancı oluyor
1000011260.webp

Merhaba arkadaşlar reglime 6 gn var freely erken gebelik testi yaptım sabah silik cıktı 4. Dakikada belirdi yalancı pozitif diyorlar ya o acaba 10 dakikadan sonra cıkan sonuçta mı yalancı oluyor Eki Görüntüle 3608087
Son durumunuz nedir acaba? Aynı durumu yaşadım az önce. Adetime 7 gün var ve freely test silik çıktı. Sonucunuz inşallah pozitiftir.🤲🏻 Ben de güzel haberler alırım umarım

Son durumunuz nedir acaba? Aynı durumu yaşadım az önce. Adetime 7 gün var ve freely test silik çıktı. Sonucunuz inşallah pozitiftir.🤲🏻 Ben de güzel haberler alırım umarım
Maalesef negatif, freely'ye güvenmedim reglime 2 gn kala awox test yaptım güvenilir diye o da silik cizgi cıkarsı ertesi gün kan verdim 0,0 cıktı ve regl oldum yani hiçbir test %99 güvenilir kesin sonuc falan değil para tuzağı hepsi

Maalesef negatif, freely'ye güvenmedim reglime 2 gn kala awox test yaptım güvenilir diye o da silik cizgi cıkarsı ertesi gün kan verdim 0,0 cıktı ve regl oldum yani hiçbir test %99 güvenilir kesin sonuc falan değil para tuzağı hepsi
Allahım hayırla vaktinde nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻 Ben de şimdi kan vereceğim bakalım hayırlı haber alırım inşallah

Evet var çok şükür gecikme ile öğrenmiştim siz yinede başka marka ile teyit edin inşallah güzel haber alırsınız

Back
X