Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynı.Bugün çıkarıldı uyku falan uyuyamaz hale geldim aynada kendimi tanıyamıyorum çok psikolojim bozuldu![]()
canım forumda senin gibi şikayet edenler 2-3 hafta sonra hep memnun olduğunu yazmış. psikolojini bozma sakın ya o kalkıklık inecek hem dudak üstü azcık şiştir o da kötü gösteriyor.tut ki burnun alerji oldu şişti öyle düşün düzelecek korkma :)Bugün çıkarıldı uyku falan uyuyamaz hale geldim aynada kendimi tanıyamıyorum çok psikolojim bozuldu![]()
ilk bir ay gülümseyemiyordum ben gerçekten sabırlı ol arkadaşıma foto attığımda yüzün niye hala şiş botoxlu gibi demişti ama bana yüzümde şişlikler inmiş gitmiş gibi geliyodu. burun hep alçıdan çıktığında normalden fazla kalkıktır benimde öyleydi doktorum inmez pek alışmaya çalış dedi ama normal bi düzeye indi valla bekle bi yüzün bi kendine gelsin burnun yüz kasların toparlansın 1-2 ay sonrada böyle mutsuzsan çaresi var canım ölüm değil ya sonu ama ben gerçekten memnun olacağını düşünüyorum dediklerin hep herkesin ilk sıkıldığı noktalarİnsallah geçer devamlı ağlıyorum. Çevrem de ki herkes şiş olduğunu söylüyor evet şiş bende farkındayım ama burnum çok küçük kalmış yüzüm kocaman çok korkuyorum.
burnum çok küçük kalmış yüzüm kocaman demişsin ama yüzünün de çok şiştiğini atlıyorsun, yüz de çok fazla şişiyor emin ol şişlikler geçtiğinde orantılı olacaktır. geçmiş olsunİnsallah geçer devamlı ağlıyorum. Çevrem de ki herkes şiş olduğunu söylüyor evet şiş bende farkındayım ama burnum çok küçük kalmış yüzüm kocaman çok korkuyorum.
burnum çok küçük kalmış yüzüm kocaman demişsin ama yüzünün de çok şiştiğini atlıyorsun, yüz de çok fazla şişiyor emin ol şişlikler geçtiğinde orantılı olacaktır. geçmiş olsun
ilk bir ay gülümseyemiyordum ben gerçekten sabırlı ol arkadaşıma foto attığımda yüzün niye hala şiş botoxlu gibi demişti ama bana yüzümde şişlikler inmiş gitmiş gibi geliyodu. burun hep alçıdan çıktığında normalden fazla kalkıktır benimde öyleydi doktorum inmez pek alışmaya çalış dedi ama normal bi düzeye indi valla bekle bi yüzün bi kendine gelsin burnun yüz kasların toparlansın 1-2 ay sonrada böyle mutsuzsan çaresi var canım ölüm değil ya sonu ama ben gerçekten memnun olacağını düşünüyorum dediklerin hep herkesin ilk sıkıldığı noktalar