- 4 Ocak 2020
- 2.619
- 6.978
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
Teşekkürler hic alcilik bi durumum olmadi bilmiyorum bende ama direk yürür diye beklerken böyle olunca korktum bide bi gun once acilinca iyice panik oldum1 haftalik alçı kısa bir süre ama cocuk kucuk belki yinede ayagi güçsüz kalmiştir, biraz sure verin.
Ben de gecen sene bir sure alçılıydım, ayagim iyileşmesine rağmen alci ciktigi gün direk uzerine rahatca basıp yuruyememistim.
Normal bi durum bende yaklaşık bır ay onve ayagım 15 gun alçıda kaldı çıktıktan sonra yaklaşık bır hafta sektım basamdm zamanla gectı o durumTeşekkürler hic alcilik bi durumum olmadi bilmiyorum bende ama direk yürür diye beklerken böyle olunca korktum bide bi gun once acilinca iyice panik oldum
Yaaa ay bnde hemen yürür diye düşünüyodumNormal bi durum bende yaklaşık bır ay onve ayagım 15 gun alçıda kaldı çıktıktan sonra yaklaşık bır hafta sektım basamdm zamanla gectı o durum
Teşekkürler hic alcilik bi durumum olmadi bilmiyorum bende ama direk yürür diye beklerken böyle olunca korktum bide bi gun once acilinca iyice panik oldum
Yok yok hemen yürünmüyor. Benim de 15 gün kalmıştı. Alçı çıkınca dediğiniz gibi görselde birşey yoktu. Ama o ilk bastığım anda öyle bir acı duydum ki anlatılmaz birşeydi. Sonrasında yavaş yavaş basarak alıştırmıştım. O çocuk tabi korkması daha normalYaaa ay bnde hemen yürür diye düşünüyodum
Yarin doktora gosterdikten sonra yavas yavas tutarak yurutucem o zaman ay cok modum düştü şu an ne bekliyodum ne buldumYok yok hemen yürünmüyor. Benim de 15 gün kalmıştı. Alçı çıkınca dediğiniz gibi görselde birşey yoktu. Ama o ilk bastığım anda öyle bir acı duydum ki anlatılmaz birşeydi. Sonrasında yavaş yavaş basarak alıştırmıştım. O çocuk tabi korkması daha normal
Yaa yurutecimiz yok ki attım tuh iyi fikirmis aslinda. Az once kaydiragins tirmandi kaydi ama yurumek yokYa cok sacma belki ama yurutece mi koysaniz varsahani desteksiz yurmeye korkuyordur belki. Yurutecin en ust seviyesine alip deneseniz (o bile kisa gelir gerci ama) cesaret verir belki... 1 hafta bizim omrumuzde kisacik ama 26 aylik bir bebek icin uzun bir sure sayilir. Acil sifalar dilerim ^^
Ay sagol kuzum ya insallah bakalm sabah olsun nasil olck doktorda net bisey soylerde icim rahat eder artık insallahhCanım çok geçmiş olsun
Hem korkmuştur hem de ayağıni biraz hissetmemiş olabilir ondandır yani korkma yarın uyandığında basacaktır
Çok yaramazlar yaaa saniye yerlerinde durmuyorlar rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?