• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldandım

Fancy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
74
0
86
Ankara
Aldatılmadım, şiddet görmedim, terk edilmedim.. Ama ağlıyorum!! O kadar çok seviyorum ki, o kadar çok saygı duydum ve o kadar değer verdim ki. Bir ben biliyorum bi de Allah o kadar dürüst oldum. ne parasını istedim, ne görünüşüyle ilgilendim, ve sadece sevgi istedim. Abim dedim babam dedim, annem dedim ve gün geldi kocam dedim........

Ama ağlıyorum!!

Sigarası, içkisi ve vazgeçemediği gecesine..

Benden vaz geçti...vazgeçtiğini bile bilmeden..

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ben üzgünken elimi o tutar sandım..

Aldandım..

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

eşinizin ilgisizliğinden mi şikayet ediyosunuz?

belki bunalımlı bir dönem geçiriyodur ve sizi bu yüzden ihmal etmiştir.

biraz daha açık yazsanız belki daha iyi yardımcı olunabilir

yaa ne oluyo böyle yaaa bu akşam neden güzel haberler alamıyorum yaaa:(((( canımmmm sana ne olduu ::(

güzelim anliyorum cok üzgün bir haldesin..ama ne oldugunu birazda olsa aciklasan daha iyi yardimci oluruz..nedir seni böyle aglatan?

Şimdi dışarıda erkek arkadaşlarıyla içki içiyo. Defalarca anlattım, bu benim yaşam tarzıma uymuyo diye. Defalarca yeminler etti değişicem dedi, 2 yıldır değişiklik yok. İçkiyi, gece dışarı çıkmayı ve sigarayı bırakamıyo. Şu an biliyo ki, ben evde gözyaşlarına boğuluyorum, ama o dışarıda eğleniyo. Eminim, bu adam beni hiç sevmiyo.

Beni dünyadaki her şeyden çok sevdiğini, bensiz yapamıycağını söylüyo. Ama bunlar sadece bom boş laflar. İnanmadığımı artık bana sevgisini göstermesini söyledim ona..

Onsuz yaşayamam,
Ama onunla da yaşayamaz bir hale doğru gdiiyorum...
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

belliki eşin laftan anlamiyor güzelim..ozaman hareketlerine yansitmalisin artik..onsuz yasayamamak ile onunla yasayamaz hale gelmek arasinda bir karar vermelisin öncelikle..pekala onsuz yasarsin..ama seni gerçekten kaybetmek istemiyorsa bir orta yol bulmak zorunda..bunu ona ciddi bicimde anlatmalisin..gerekirse tedavi olmasi gerektigini,aksi takdirde beraber olamayacaginizi belirtmelisin..böyle aglaya aglaya nereye kadar gidecek?

sana boşan demiyorum yanliş anlama..sadece onsuz kalabilcegini bilmeli..bunun senin için gerçekten ciddi bir sorun oldugunu anlamali..buda artik lafla olmuyor anlaşilan..ozaman baska yollara basvurmalisin..

Evlenmeden öncede böyleydi. Evlenmeye yakın 5-6 ay değişti, bende inandım.

ve

Laftan başka ne yapmalıyım, bilmiyorum ki?

karar da veremiyorum. Onunla da onsuzda olmuyor çıkmazdayım

onsuz olmaz diyorsunuz o zaman;

ya bu deveyi güdücen,yada bu diyardan gidicen demekten başka bi şans yok maalesef...

fancy canım benim ya dua etmekten başak bi çaren yok konuşmakla düelmiyosa hiç bişi yapamazsın duadan başka ....

Evlenmeden öncede böyleydi. Evlenmeye yakın 5-6 ay değişti, bende inandım.

ve

Laftan başka ne yapmalıyım, bilmiyorum ki?

karar da veremiyorum. Onunla da onsuzda olmuyor çıkmazdayım

ciddiyetini anlamasi için bir süre ayri kalabilirsiniz..

bir psikolga gidip yardim alabilirsin..bizden cok daha iyi yol gösterirler..

pazarlik yapabilirsiniz..ayda 1 yada 2 kere dişari cikilcak gibi..yada seni evde birakmak yerine seninle dişari cikmak gibi bir ortayol bulabilirsiniz..

suana kadar kullandigin dil (konuşmak,bagirmak,aglamak vs) ne ise onu değiştirebilirsin..aglamak yerine tamamen ilgisiz olabilirsin..ne oldugunu sordugunda damardan konusabilirsin..sevginin azalmasindan,güvenin azaldigindan bahsedebilirsin..

bu saatte aklima bu kadar secenek geliyor canim..

Gün geldi konuştum, gün geldi bağırdım, ağladım, ilgisiz kaldım, hepsini dedim. Bir tek ayrı kalmayı denemedim.

Şimdi o zaman, benide götür diycem.. Biliyorum ki götürmez, çünkü erkek erkeğeler. Bara filan da gitmiyolar, arabada oturuyolar..

Ve o da olmazsa ayrı kalmayı deniycem

ve biliyorum ki her şeyden çok dua edicem, Allahım nolur yardım et .......

inşaAllah herşey düzelir canim..inşaAllah eşin tez zamanda içkiden de gece dişarilari cikmalarinda da sogur,kurtulur..

İnşallah canım.

Keşke..., ona içkiden,gecelerden,sigaradan daha güzel şeyleri nasıl göseterbileceğimi bir bilsem.

Bana göre mutluluk bam başka yerlerde; ama işte o da bir görebilse :(

Bir kerede madem içmek istiyorsun al bir iki bira gel evinde iç hem yanımda olursun hem ben böyle daha mutlu olurum dersin...

evli bir erkeğin gece 2 buçuklara kadar eşini evde bırakıp bekar erkekler gibi arabalarda sokaklarda içki içmesi son derece yanlış. evlilik böyle bir şey değil ki. haftada 1, ayda 1 de olsa ,olmaz... ne demek ... olur mu böyle şey.... bence çekin konuşun... biraz ağırlığınızı koyun. bunu yapmaya devam ederse evliliğinizin yürüyemeyeceğini söyleyin. bir tanıdığım bu yüzden ayrıldı eşinden... dayanamadı çünkü.... kendini bekar sanıyor sanırım eşiniz.

erkekler laftan anlamaz !!! :delphin:
yapma desen yapar yap desen yapmaz :mymeka:
can çıkar huy çıkmaz ne diyim be güzelim :çok üzgünüm:

Back
X