Aldat(ıl)ma

Mystic77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
27
1
88
İstanbul
Merhaba,
36yasında ikiz kızları olan bir aneyim.
Kocam tarafından da tahmin ederiniz ki aldatılıyorum.
Bu basitçe yazılıp zor yaşanan bir travma tabii. 8yıl evlilik ve beraber yaşanmış 10senenin Ardından sadakatsizlik olmuyor. Kaldırılacak yük değil... De esas kötüsü şimdi nolacak?
Aldattığı abla 40yasında 3çocuk annesi bir de.. Çıtır birşey olsa..
Aradım kadınla da görüştüm (çok alkollüyken) duruşuna da kendine de hastanın kocanın diyor. Benim mal koca da buna kanmış herhalde. Oysak abla 3cocugunu yamama derdinde sanırım..
Süreç zor.. Şimdi nolacak artık düşünemiyorum

Kocan attan inip esege binmez herhalde. Eglence degisiklik olarak goruyordur. Boyle kadinlar tehlikelidir para pul yerler. Sende kendine bu aralar daha cok bak suslen iyi davran, unutturmaya calis onu.

Kocam ilginç! O çok güvendiği kAdını zorla aratan kendi.
Ara ilişkimizin olmadığını söyleyecektir diyen de kendi tabii
Ama kadıı aradığımda "kocanı seviyorum" dediğinde, kadın nasıl bir kadınsa, bunu kocama söylediğimde, bana aptalsın, şerefsizsin, paronayaksın diyen de benim kocam. Kadına çok güveniyordu.
Boşanmak / boşanmamak arasındayım.

Kocam ilginç! O çok güvendiği kAdını zorla aratan kendi.
Ara ilişkimizin olmadığını söyleyecektir diyen de kendi tabii
Ama kadıı aradığımda "kocanı seviyorum" dediğinde, kadın nasıl bir kadınsa, bunu kocama söylediğimde, bana aptalsın, şerefsizsin, paronayaksın diyen de benim kocam. Kadına çok güveniyordu.
Boşanmak / boşanmamak arasındayım.

hala arasındayım mı diyorsun :53: şahsen başıma böyle bi şey gelse (Allah korusun) benden özür de dilese asla affedemem. kaldı ki özür dileyeceği yerde bi de hakaret ediyor.

dediğin gibi iki seçenek var
1) boşa donuna kadar al
2) boşama sürüm sürüm süründür pislikleri.

tabi çocuklarının durumuunu filanda göz önüne al canım. sen yanlız değilsin çocukların var sorumlu olduğun. tek başına ayakta kalabilr misin?

çok çok zor ne yapardım senin yerinde olsam inan bilmiyorum... ama sanırım onun için en büyük ceza şu olur: kendine yepyeni bir sayfa açmak.. evet ben olsam böyle yapardım kendi ayaklarım üstümde durabildiğimi, onsuz daçok güzel yaşayabildiğimi gösterirdim hatta görünüşe göre onsuz daha güzel yaşarmışım. yaşananlar elbette zor olmalı ama hiç bir insan hak etmez bunu yahu. ne erkek ne kadın... senin yerinde olsam alırım çocuklarımı da kendime yepyeni bir hayat kurarım baştan aşağı değiştiririm kendimi kendisi de 40 yaşındaki kadını senin yerine tercih ettiği için başını vurur artık... bu kötülüğü en başta kendine yapma bu ihaneti kabul edip yoksa eşinin akıllanacağı varsa da akıllanmaz ki devam eder bu huya...

öncelikle canım allah yardımcın olsun.çok zor bir durum.inan insan ne yapardım diye bile düşünemiyor ama en güzeli herhalde onu bırakıp çocuklarınıda alıp güzel birde nafaka (ödesin eşek gibi (afedersin ama)) alıp hayatına en güzel ve mutlu şekilde devam etmek. çünkü affetmek demek kabullenmek demek bence devam eder aynı huyuna ki senin kocan hatasını bile kabul etmemiş ki neyi affediyorsun. bu onun doğrusu olmuş sanki.ama yinede senin ve çocukların için en iyisini tabiki sen bilirsin. bize sadece sana allahtan yardım dilemek düşer canım.
bende eşim işyerinde sitresli ve de okb hastası olduğu için bana karşı ilgisizliğinde acaba mı acaba aldatıyormu beni diye kendimi yiyip bitiriyorum ama nasıl davranacağımıda bilmiyorum.benide bu düşünce yiyip bitiriyor.allah bizlerin yardımcısı olsun.kadın olmak çok zor.

Son düzenleme:
Back
X