Aldatan eski nişanlim intikam vakti ama eşine uzuluyorum

Sizdenimmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
120
50
18
35
Kizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz

Kizlar iki sene once beni güyya deli gibj seven nişanlimin beni aldattigini oğrendim ve ayrildim evlendi ve evliliginin üçüncü ayinda beni aradi unutamadim sadece seni sevdim falan bendr ses kaydi yaptim eşine atmakla tehdit ettim konu kapandi. Bi yandan intikam firsati diyorum bi yandan yuva yikan olmak istemiyorum ama mutlu olsun istemiyorum ne diyosunz
Nişanlı falan olsaydı hiç durma derdim ama şimdi bilemedim ya. Aklım gönder diyor ama kadına da üzüldüm.

Ayirirsan sana musallat olur tekrar, hazır konu kapanmış intikam alıp napicaksin ki o bile önemsediğin anlamına gelir.
Yani korkak aslinda abimden fena halde korkar nasil aradi hala hayret ediyorum ama inanin napsam içim soğumuyo ayrildiktan sonra bi kere bile aramadi evlendikten sonta ariyo karaktersiz Allah hepimizi boylelerinden korusun insallah

Nişanlı falan olsaydı hiç durma derdim ama şimdi bilemedim ya. Aklım gönder diyor ama kadına da üzüldüm.
Ben yaşadim cok zor surekli o kizla kiyasliyosnz hala atlatamadim kizin bi suçu yok ama isterdim ben huzursuzken o da huzursuz olsn ama eşine yazik işte

Ben göndermezdim evlenmış artık ama tehdit ederek zaten korkmuş baya o korku ona yeter bence eşini kandrr yine Barışırlar kötü kadın sen olursun kötülük yapana kötülük yaparsan ondan farkın kalmaz Allaha havale et
Ayy bak haklisin aynen bide ailem niye deştin diye hakli olarak bana yuklenir

Boşverin geçmiş gitmiş, Allah’a havale edin, yuva yıkan olmayın.. ne demişler yuva yıkanın yuvası olmaz.. zaten sizi bu kadar üzmüş aldatmış Allah verir ona da dersini 🙏🏻

Ben göndermezdim evlenmış artık ama tehdit ederek zaten korkmuş baya o korku ona yeter bence eşini kandrr yine Barışırlar kötü kadın sen olursun kötülük yapana kötülük yaparsan ondan farkın kalmaz Allaha havale et
Benim bildiğim Türkiyede birinin ses kaydını almak üstüne rızası olmadan birine göndermek suç sayiliyor. Başınıza iş alırsınız. Oda sizden intikam almaya çalışaa ne olacak o zaman?
Hukuki boyutundan anlayacagini sanmam ama inan haklisim belli olmaz sonra al başina belayi

Boşverin geçmiş gitmiş, Allah’a havale edin, yuva yıkan olmayın.. ne demişler yuva yıkanın yuvası olmaz.. zaten sizi bu kadar üzmüş aldatmış Allah verir ona da dersini 🙏🏻
Verir demi yani insallah . Bana en son emin misin bak bana bişey olmaz sen kizsin falan dedi ve ben hala bekarim evlenip canini yakmak istiyorum

Back
X