Aldatılan hanimlar nasil geçerli delil topladiniz

seyirdefterim

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
77
49
18
Arkadaşlar eşimin beni aldattığını öğrendim ve benim bildiğimi de tahmin ediyor ben onun açığını yakalamaya çalışıyorum o da acık vermemeye çalışıyor.

Ne gibi seyler delil olur bosanmada onu öğrenmek istiyorum.

Küçük bebeğim var ve esim olmadan dışarı çıkamıyorum pek. O yuzden bir avukatla görüşme şansım zayıf hem de şu an çalışmıyorum avukat tutamam.

Bilgisi olanlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Nasıl hareket etmeliyim?

Moralim çok bozuk ve her an herşeyi bırakıp gitmek istiyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum delil toplamak icin ve ne zamandır aldatildigimi kiminle aldatildigimi bilmek istiyorum.

Küçük bebek tek başınıza dışarı çıkmanıza nasıl engel oluyor
Koyun arabasına, kanguruya çıkın.
Eşiniz olmadan evden çıkamamanız hem de 1 çocukla?
Olaya 1-0 yenik başlıyorsunuz.

Konu ile alakasız ama erkekler özgüveni yüksek kadınları seviyor. Pasif, sindirilmiş, ezik kadınları değil.

Boşanmak, delil toplamak ciddi işler. Avukat olmadan başlamayın. Gidin adam gibi bir avukat tutun.

Konu ile alakasız ama erkekler özgüveni yüksek kadınları seviyor. Pasif, sindirilmiş, ezik kadınları değil.

Boşanmak, delil toplamak ciddi işler. Avukat olmadan başlamayın. Gidin adam gibi bir avukat tutun.
Eşim izin vermiyor ne zaman çıkacak olsam ben sizi götürürum diyor engel oluyor ve çocuğun iyiliğini istiyorum kisvesine bürünüyor. Amacı evet beni pasifize etmek. Özgüveni yüksek kadınlar konusunda haklısınız ama esim beni yıllarca öyle işledi ki baktım ki bende özgüven mozguven sifirlanmis. Her yönden perişan etti beni. Çok doluyum😔

Eger simdi hareket etmezsen bir daha hic bosayamazsin ve unutmazsin da bu rehabetten kurtul ve avukat tut bir an once o sana yol gostersin zaten telefon konusma msj kayitlari mahkemeye sunulur konum vs akilli telefonlar en iyi dedektif

Arkadaşlar delillere ihtiyacım var evet ama yasal olmayan yollardan da fikirlere acigim bu işin her ayrıntısını bilmek istiyorum. Delil arz etse de etmese de. Yıllarca nasıl kandirildimbilmek istiyorum

Eger simdi hareket etmezsen bir daha hic bosayamazsin ve unutmazsin da bu rehabetten kurtul ve avukat tut bir an once o sana yol gostersin zaten telefon konusma msj kayitlari mahkemeye sunulur konum vs akilli telefonlar en iyi dedektif
Yani mahkemeye basvirdugmda mahkeme eşimin telefon kayıtlarını almamı sağlar mi

Böyle hadsiz hadsiz konuşuyorsun. Eziksin ondan aldatıldın der gibi. Başına gelmez inşallah

Arkadaşlar delillere ihtiyacım var evet ama yasal olmayan yollardan da fikirlere acigim bu işin her ayrıntısını bilmek istiyorum. Delil arz etse de etmese de. Yıllarca nasıl kandirildimbilmek istiyorum

Yasal olmayan deliller ne işinize yarayacak?
Sizi daha çok acıtacak
Zaten biliyorsunuz aldatıldığınızı? Öyle değil mi?
Resmi yollardan bulacağınız deliller yeterli olacaktır.
Ama önce avukatla görüşün.
Minareyi çalan kılıfını hazırlıyor çünkü.
Çift telefon kullandığını duyduğum çok adam var.

Yasal olmayan deliller ne işinize yarayacak?
Sizi daha çok acıtacak
Zaten biliyorsunuz aldatıldığınızı? Öyle değil mi?
Resmi yollardan bulacağınız deliller yeterli olacaktır.
Ama önce avukatla görüşün.
Minareyi çalan kılıfını hazırlıyor çünkü.
Çift telefon kullandığını duyduğum çok adam var.
Acitsin umurumda değil. Herşeyi bileyim ki nefret edeyim ondan.

Böyle hadsiz hadsiz konuşuyorsun. Eziksin ondan aldatıldın der gibi. Başına gelmez inşallah

Öyle der gibi değil. Öyle dedim
Okuyan da 5 çocukla evden çıkamıyor sanacak.

Bana göre 1 bebekle evinden çıkamayan kadın eziktir. Evden çıkmak için kocasının yanında olmasını bekleyen kadın sindirilmiş kadındır.

Aldatılmayı hak ediyorsun demedim. Hiç bir kadının (ya da insanın) aldatılmayı hak ettiğini ya da buna zemin hazırladığına inanmıyorum.

Ama bu yüzden aldatıldığını söyleyebilirim. Çünkü adamların stratejisi bu. Önce kadının kendine güvenini yok et, sonra da aldat. Buna ayak diremek gerekiyor.

Aldatılmak başıma gelmez inşallah dediğiniz gibi. Gelirse de benimle hiç bir ilgisi olmayacağını biliyorum, tek suçum karaktersiz bir adamı hayatıma almak olabilir.

Back
X