Aldatilan kadin hisleri

Gonulasyaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
87
7
3
6aylik hanileyim 7 aylok evliyim suan bbmlardayim 25 gundur davam acildi sikayet bosanma dovdu yerde surukledi kafams vurdu bogazimi sıktı kapiya koydu başımı soguk suyun altina tuttu en son 1ayda telinde sifre yapmacik tavır karikoca iliskimiz baştan beri yoktu zaten aldatmsda var gözümle gormedim eminim buda var afedersiniz iliskide hemen yorulup hergun olmaz diyodu bu nedemek

Bu ne demek sizin öngörüsüz, düşünmeden hareket eden bir insan olduğunuz demek. Daha evliliği oturtmadan, adamın ne olduğunu bile anlamadan bir ay içinde üstelik cinsellik de yarım yamalakken hamile kalmak büyük başarı. Tebrik ediyorum sizi.

Bu kadari yeter artık, demek. Hemen yorulmasa geri mi döncen napican her gun olmaz demesinin niyesini :)
Donucemmi dedim bosaniyoruz davactim hem sikayet hem bosanma fikir almk icin yazdim zor gunlerden geciyorum siz iyice yerden yere vuruyosunyz

Bu ne demek sizin öngörüsüz, düşünmeden hareket eden bir insan olduğunuz demek. Daha evliliği oturtmadan, adamın ne olduğunu bile anlamadan bir ay içinde üstelik cinsellik de yarım yamalakken hamile kalmak büyük başarı. Tebrik ediyorum sizi.
Haklisin ozmn 6 aylik bebegi dusurmek icin bi akil ver mesela ilac icmek cunku almiyolar canli oldugu icin

Alsalar aldıracak mısın? Eski esini davranışlarını maksatını kurcalamayı bırak kendi hayatına neler yapacağına bebeğe nasıl bakacağına yoğunlaş.. allah kurtarmış yat kalk sükret
Cok guzel olsam aldatılmam yüzüm bbk gibi olsa purussuz olsaydi hicbiri basima gelmesi:(

Donucemmi dedim bosaniyoruz davactim hem sikayet hem bosanma fikir almk icin yazdim zor gunlerden geciyorum siz iyice yerden yere vuruyosunyz

Doncen diye anlamadim zaten de napican hemen yorulmasina mi taktin bosver diye diyorum. Ayrica aldatio da diosun, bu da performansini etkiler. Gunde uc bes kere yapiodur belki zaten. Boyle desem daha mi az uzulcen. Sen de bundan suphelenip soruosun zaten. Ondan bosver diorum yerden yere niye vurayim oyle anlasildiysam özür dilerim. Kendine odaklan şükret kurtuluosun pis heriften.

Ayrıca boşanma davası açılmış zaten afedersinde o eş bozuntusuda ne 💩 yerse yesin sizin şimdiki tek derdiniz doğuracağınız çocuğunuz olmalı (yanlış anlaşılmasın dert olduğu için değil tabi ki..yükünüz ağır olacak o yüzden )

Doncen diye anlamadim zaten de napican hemen yorulmasina mi taktin bosver diye diyorum. Ayrica aldatio da diosun, bu da performansini etkiler. Gunde uc bes kere yapiodur belki zaten. Boyle desem daha mi az uzulcen. Sen de bundan suphelenip soruosun zaten. Ondan bosver diorum yerden yere niye vurayim oyle anlasildiysam özür dilerim. Kendine odaklan şükret kurtuluosun pis heriften.
Cok zor gunler yasadim yasiyorim da nolur k bkmayin agresif oluyorum bazen akil almak icin yazdim yediremiyorum bnm yuzum lekeli kotu guzel olsam belki boylr olmayacakti bni hep ezdi vurdu kucumsedi yerde surukledi basimi soguk suya tuttu atletle dışarı atti para icin hastaneye goturmedi aldigi botla kafama vurdu silah dayadi ambulansla hastaneye kaldirildim

Cok guzel olsam aldatılmam yüzüm bbk gibi olsa purussuz olsaydi hicbiri basima gelmesi:KK43:
Sacmalama lütfen ya bebek gibiler de aldatılıyor önce anla ki sen suçlu değilsin o adam karaktersiz Türk kadınları öyle yetişiyor ki ağzımıza etseler ağzım büyüktü diyeceğiz neredeyse öyle Bişi yok kardeşim o adam karaktersiz sen önüne bak aldatılmak kusur değil aldatmak kusur... çok sa güzel olsan saç rengin için o olmasa kaşın için o olmasa keyfin için der yine aldatırdı

Back
X