- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi Gonulasyaaaa
Biraz anlaşılır yazın lütfen anlayamıyorum yazdıklarınızı kendinizi güzel ifade edin ki insanlar size yardımcı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani zaten polislik olduk sikayet davasu acildi bosanma davasi hersey 2ay silahina el konuldu bbamlardayim 20 gündür ne aradi ne sordu vicdan merhamet yok hep dayak küfür bileziklerimi zorla alip ailesine yollamis ailesine para yollamis bn evde açken aldatmada vardir eminimBiraz anlaşılır yazın lütfen anlayamıyorum yazdıklarınızı kendinizi güzel ifade edin ki insanlar size yardımcı olsun.
Dava kagidimi atma sansim varda atamam cunku mune bikere atmistim silmistiOoooo aldatma varsa kötü... Başını suya sokup seni boğmaya çalışması ne ki zaten aldatma en kötüsü.
Yok yok yaaa diyorum ya gerçek değil bu.
Dava kagidimi atma sansim varda atamam cunku mune bikere atmistim silmisti
Bir önceki konuda öyle bir durum olmuştuNeden kenidizi dava açtığınzi ispatlama derdindesiniz ki. Hem yeni üye değilmisiniz ne zaman attınız da mune sildi??
DogruAdam bunları yapmasaydı da keşke aldatsaydı.
Resmen işkence etmiş size. Farkında değil misiniz?
Ya çok kızıyorum çok, tanımadan etmeden ilk ayda hamile kalmayı büyük bir marifet mi sanıyorsunuz?
Şimdi boşansanızda bir ömür aranızda bağ olacak, çocuk büyüyene kadar sürekli iletişim halinde olacaksınız. Sadist kocanızzın tekrar size işkence etmeyeceğinin, sokak ortasında dövmeyeceğinin garantisi var mı?
Hatirladiniz demiBir önceki konuda öyle bir durum olmuştu