Aldatilan kadin hisleri

Baba sıfatına bile layık olmayan adamları daha ilk aydan çocuk sahibi yapıyorsanız. Bu sizin cahilliğiniz.
Hiç mi okumadınız, hiç mi bir büyüğünüz yok başınızda. Önce bir tanıyın şu adamları. Bu psikopatla çocuğunuz dolayısıyla sürekli muhattap olmak zorunda kalacaksınız farkında mısınız?
Yakmışsınız kendinizide ne yakmışsınız.

Biraz anlaşılır yazın lütfen anlayamıyorum yazdıklarınızı kendinizi güzel ifade edin ki insanlar size yardımcı olsun.
Yani zaten polislik olduk sikayet davasu acildi bosanma davasi hersey 2ay silahina el konuldu bbamlardayim 20 gündür ne aradi ne sordu vicdan merhamet yok hep dayak küfür bileziklerimi zorla alip ailesine yollamis ailesine para yollamis bn evde açken aldatmada vardir eminim

Bacim senin cektigin eziyeti,.afrikadan getirilen zenci köleler cekmisti en son bi kac yüzyil önce, sen hala aldatti mi aldatmadiminin derdindesin,

Adam bunları yapmasaydı da keşke aldatsaydı.
Resmen işkence etmiş size. Farkında değil misiniz?
Ya çok kızıyorum çok, tanımadan etmeden ilk ayda hamile kalmayı büyük bir marifet mi sanıyorsunuz?
Şimdi boşansanızda bir ömür aranızda bağ olacak, çocuk büyüyene kadar sürekli iletişim halinde olacaksınız. Sadist kocanızzın tekrar size işkence etmeyeceğinin, sokak ortasında dövmeyeceğinin garantisi var mı?

Güzel kardeşim zaten senin umutlarını hayallerini kırarak seni aldatmış sen kurtulduğuna şükret eminim çok güzelsin ve çokta güzel anne olacaksın bu psikopat adam seni bastırmış şu an onun sana konuştuklarını söylüyorsun resmen sana zulüm yapmış haysiyetsiz
Sen onu düşünme Allah kurtarmış şükür et
Bebeğini düşün ileride karşına illaki seni seven biri çıkacaktır değer kıymet veren o zaman anlarsın sevmeyi sevilmeyi
Bebeğine odaklan doğuma az kalmış sana hayatın hediyesi tabı keşke babası o psikopat olmasaymis iyiymiş

Adam bunları yapmasaydı da keşke aldatsaydı.
Resmen işkence etmiş size. Farkında değil misiniz?
Ya çok kızıyorum çok, tanımadan etmeden ilk ayda hamile kalmayı büyük bir marifet mi sanıyorsunuz?
Şimdi boşansanızda bir ömür aranızda bağ olacak, çocuk büyüyene kadar sürekli iletişim halinde olacaksınız. Sadist kocanızzın tekrar size işkence etmeyeceğinin, sokak ortasında dövmeyeceğinin garantisi var mı?
Dogru
Bir önceki konuda öyle bir durum olmuştu
Hatirladiniz demi

Anladigim kadarıyla konu sahibi arkadaşım diyor ki fiziksel şiddet + aldatma var. Ben zaten boşanacağım ama hepsi için ne kadar hakkım varsa almak istiyorum. Hakkindir güzel kardeşim al hakkını.
Boşanma işi bittikten sonra kalan kısım mutluluk huzur

Back
X