Aldatılan Kadınlar kulübü.

Aldatıldınız mı ?Boşandınız mı?

• Hayır aldatılmadım.

• Bilmiyorum.

• Şüpheleniyorum.

• Aldatıldım ama seviyorum boşanmadım.

• Aldatıldım ama ekonomik özgürlüğüm yok.

• Ekonomik özgürlüğüm var boşandım

• Aldatıldım ama ailem ve töre nedeniyle boşanamıyorum.

• Aldatıldım ama çocuklarım için boşanmadım.

• Aldatıldım ailem destek verdi boşandım.

• Aldatıldım boşanırsam eşimin zarar vermesinden korkuyorum.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.431
448
Merhaba kızlar günlerdir o kadar fazla aldatıldım ,boşanıyorum diye konu var ki böyle bir konu açmayı düşündüm .Ben aldatılmadım, boşanmadım ama belki bende yaşayacağım bunları zaman neyi gösterir bilemem:KK14: zira buradaki konuları okuyunca kesilme sırası bana gelecek kurbanlık koyun gibiyim ... sıramı bekliyormuşum gibio_OKolay değil elbet mutlu bir yuva kurmak için evleniliyor ,hayaller kuruluyor ama hayat hep mükemmel gitmiyor . Burası Kadınlar Kulübü kimimiz anne ,kimimiz sevgili, kimimiz eş ,abla ,kardeş vs ....Bir konuda okudum ayrılmak isteyenin bedava avukat bulabilir miyim sorusu dikkatimi çekti boşanmak istiyor ama destek yok. Bir başka konuda bundan sonraki süreçte ne yapılması gerektiğini soran bir arkadaş vardı .Diğer bir konuda acım ne zaman geçecek diye diğer ayrılan arkadaşa soran biri vardı tabi bu örnekler çoğaltılabilir .Bende bu yüzden bu konuyu açmak istedim burada dertleşebiliriz sohbet edebiliriz bu süreçlerde neler yaşıyoruz herşeyi paylaşalım birbirimize destek olalım.Eşinden şüphelenen ,aldatılan,ayrılan, sineye çeken ,evlatları için fedakarlık yapan ,sevdiği için ayrılmayan ,ekonomik özgürlüğü olmayan ya da aile korkusundan ayrılamayan vs..Haydi kızlar topiğimize buyurun:KK5:

Günaydın arkadaşlar :KK37:
Valla bu konuda tek bir şey yazıcam :kahve:
Aldatan erkeğe şöyle bir şey yapabilirsiniz :KK62: içeceğine uyku ilacı katın , uyuduktan sonra mâlum yerine sıvı nitrojen dökün , az bekleyin , sonra elinize küçük bi çekiç alın ve nazik nazik nitrojen döktüğünüz yere vurmaya başlayın :sopa:
Bu işlemden sonra emin olun bir daha asla yapamayacaktır :KK62::KK62:

Aldatan erkeğe şöyle bir şey yapabilirsiniz :KK62: içeceğine uyku ilacı katın , uyuduktan sonra mâlum yerine sıvı nitrojen dökün , az bekleyin , sonra elinize küçük bi çekiç alın ve nazik nazik nitrojen döktüğünüz yere vurmaya başlayın :sopa:

Ahahahah :D
Ay çok güldüm yaa.

Ben aldatılmadım yani bir kadınla aldatılmadım..:KK14:
Ama asla yapmaz demiyorum.
Ne güzel kadınlar aldatılmışken..:KK14:
Allah şaşırtmasın, şeref yoksunu insanlarla karşılaştırmasın amin..

Gül canım gül Allah ağlatmasın :dua:
Çok zor bir durum aldatılmak , Allah kimseye yaşatmasın inşallah :dua:
Saygılar :KK52:
Ahahahah :KK70:
Ay çok güldüm yaa.

Ben aldatılmadım yani bir kadınla aldatılmadım..:KK14:
Ama asla yapmaz demiyorum.
Ne güzel kadınlar aldatılmışken..:KK14:
Allah şaşırtmasın, şeref yoksunu insanlarla karşılaştırmasın amin..

hepimizin odu kopuyor ya basimiza gelirse diye.. Ama malesefki aldatilmayi kadinlar kabul ettikce hicbirzaman bu huylarindan vazgecmeyecekler.. Esime hep hatirlatirim oyle birsey olursa ben yokum diye .. Ama oyle yasanmisliklar varki kadinin elinde 3 tane cocuk geliri yok aile desen hic orali olmuyo kabullenmeyip ne yapacak .. aahh bu konu uzerine cok sey yazilir yazilmasina da bekara koca bosamak kolay demisler :)

Çok iyiydi:KK70::KK70:

Maalesef bende aldatıldım. Ekonomik özgürlüğüm var neyse ki iyi bir mesleğim var. Evi terkettim ama eşim yalvarıp kendisini affettirmek konusunda kararlı. Bense aldatıldığı için kendisini suçlayanlardanım. Hemde hala aşığım... Evliliğimiz iki senelikti daha be:kızgın:

Maalesef bende aldatıldım. Ekonomik özgürlüğüm var neyse ki iyi bir mesleğim var. Evi terkettim ama eşim yalvarıp kendisini affettirmek konusunda kararlı. Bense aldatıldığı için kendisini suçlayanlardanım. Hemde hala aşığım... Evliliğimiz iki senelikti daha be:kızgın:
Geçmiş olsun. Ekonomik özgürlüğünüz var ne güzel hakkinizda hayırlısı olsun .

Back
X