- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Merhaba kızlar günlerdir o kadar fazla aldatıldım ,boşanıyorum diye konu var ki böyle bir konu açmayı düşündüm .Ben aldatılmadım, boşanmadım ama belki bende yaşayacağım bunları zaman neyi gösterir bilemem
zira buradaki konuları okuyunca kesilme sırası bana gelecek kurbanlık koyun gibiyim ... sıramı bekliyormuşum gibi
Kolay değil elbet mutlu bir yuva kurmak için evleniliyor ,hayaller kuruluyor ama hayat hep mükemmel gitmiyor . Burası Kadınlar Kulübü kimimiz anne ,kimimiz sevgili, kimimiz eş ,abla ,kardeş vs ....Bir konuda okudum ayrılmak isteyenin bedava avukat bulabilir miyim sorusu dikkatimi çekti boşanmak istiyor ama destek yok. Bir başka konuda bundan sonraki süreçte ne yapılması gerektiğini soran bir arkadaş vardı .Diğer bir konuda acım ne zaman geçecek diye diğer ayrılan arkadaşa soran biri vardı tabi bu örnekler çoğaltılabilir .Bende bu yüzden bu konuyu açmak istedim burada dertleşebiliriz sohbet edebiliriz bu süreçlerde neler yaşıyoruz herşeyi paylaşalım birbirimize destek olalım.Eşinden şüphelenen ,aldatılan,ayrılan, sineye çeken ,evlatları için fedakarlık yapan ,sevdiği için ayrılmayan ,ekonomik özgürlüğü olmayan ya da aile korkusundan ayrılamayan vs..Haydi kızlar topiğimize buyurun