Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldatın yada aldatıldığını düşünen var mı????????
ben aldatılmıştım hemde mevzuniyetinde aldattı. saat gece 12 aradım kız cıktı teline direk kapadm. msj attım kmsın dıye sevgılısıym dedi. inanamıyrdum ağlıyrdm hep. sonra 4 ay geçti beni özlediğini söyledi. bende onaa şu cevabı verdim "ben özlemedimm" hemde gülerek. neyse ben bunu unutym diye başkasıyla çıktım ona aşık oldm şimdi 2. senemiz olack
hatta eski sevgilmden eser kalmadı.
gülerk anlattım gördünüz mü _? :) ne nefret ediyorm ne de seviyorm hi bişey hissetmıyrm. kin bile yok içimde. onada mutlululkrr
şimdikini eskisinden dha çok sevdiğimi anladm :)
BEN DE AYNEN HATIRLADIğımda gülüyorum duruma.benim de gayet sevdiğim bi adamdı karşımdaki.bigün bana ailem istemiyor dedi.haydaa.liseye gidiyoruz evlenme planı kurmuyoruz ne ailesi ne istememesisonra öğrendim ki eski sevgilisiyle görüşüyormuş benle çıkarken.barışmışlar
sonra bi mağazada karşılaştık o gün de ben nasıl güzel giyinmişim
geçtim salına salına.mal mal baktı öyle dakikalarca.harika bi duyguydu.iğrenç herif...
Aldatmayan erkek yok gerçi:))iş yerinde 60 yaşında bir çalışanımız ki karısıyla 40 yıllık evli dünyanın en muhteşem çifti dediğim sevgili Selim abimiz çekmecesinde her operatöre ait hatlar bulunduruyormuş:))hatta ilerde sorun çıkmasın diye hatlar tanıştığı kadınlara ait.... yani kimse birşey ispat edemez. ve pes dedim artık o adam yapıyorsa benim ki ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo neler neler yapıyordur
Sevgilim bugün de iş toplantısında İstanbulda.. başarılı karizmatik bir avukat.. kadınlar da apartta bekler pekçoğu((((( galiba boynuz boğaza köprü bende:)))))))
heheh kötü günleri atlattığına sevindim canım :) ablam bana söyluyrdu zaten bugün seninkini başka kızla elele gördüm diyordu. nasıl aşık olduysam kendi ablamın dediğine bile inanmıyordm. şimdii ise hiçç umursamıyrm bilee :) ama şuan ki aldatsa kaldıramam diyrm. aldatırsa geri geleceğinide biliyormhatta şimdi ki sevgilimin yüzüne karşı "eski sevgilim beni iyiki de aldatmış yoksa seninle karşılaşamayacaktım" diyorum demek kii en hayırlısı buymuşşşş
![]()
Aldatmayan erkek yok canım da biz ne yapacağız?????terketmek mi lazım oturup sesimizi kesip kabullenmek mi ?gelen gideni aratıyor ya gün geçtikçe daha da adileşiyor erkekler:))))
Bir de spor salonuna başladı lanet adam:)seviyorum da yaa.. adamı arayan arayana ama ses edemiyorum müvekkillim diyor(ben tam gaz diyete spora devam edeyim adam gitti gidiyor:))))